maxdore217 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 τέλος και εγώ όλα τα σενάρια με τους χαρακτήρες , συμπέρασμα 1 παιχνίδι απλά τίποτα παραπάνω αν δεν είχε τον τίτλο R.e. μπορεί να το έλεγες και σχετικά καλό αλλά όπως λέμε για το όνομα που κουβαλάει είναι λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το παιζω και εγω και ειμαι 50-50.Για αρχη η καμερα ειναι σπαστικια....ο partner σου νοημοσυνη μηδεν εχω αρχισει να νοσταλγω ΤΟ RE5 .....Στα καλα του resident evil ατμοσφαιρα δεν εχει αλλα το χουν στρωσει καπως,ειναι λιγο πιο horror η ολη η φαση αλλα θελει παρα πολλα ψωμια για να μας θυμισει τις καλες εποχες που πετουσες το χειριστιριο.Ελπιζω η capcom να νιωσει και να κανει καποια βηματα πισω και να επαναφερει τον τιτλο οπως πραγματικα του αξιζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 εχει co-op mode το παιχνιδι στο pc? η μονο σε ps3-xbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ολοκλήρωσα το campaign του Leon, πολύ καλές εντυπώσεις. Το campaign του Chris δεν μου πολυαρέσει, κάτι μου λέει πως και τα άλλα campaign θα είναι αδιάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 εχει co-op mode το παιχνιδι στο pc? η μονο σε ps3-xbox? Βάσει της σελίδας τους στο Steam store, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ολοκλήρωσα το campaign του Leon, πολύ καλές εντυπώσεις. Το campaign του Chris δεν μου πολυαρέσει, κάτι μου λέει πως και τα άλλα campaign θα είναι αδιάφορα. Μην το λες, για εμένα π.χ απο το καλύτερο προς το χειρότερο ήταν Ada-Jake-Chris-Leon. Αν δεν τα παίξεις δύσκολα βγάζεις συμπέρασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τελειωσα με leon μπορω να πω οτι πανω που αρχισε να γινεται πολυ καλο τελειωσε αποτομα αν το τραβουσαν λιγο ακομα θα το ελεγα αρκετο καλο για RE εν ετη 2013 καθως εκτος απο το horror συνδυασε καλα προς το τελος και το action.Αρχισα με chris και ως τωρα κανενα ενδιαφερον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Το τερματισα και εγω! Παρα πολυ καλο παιχνιδι! Οσοι δεν το εχετε παιξει ακομα να το παιξετε αμεσως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν θα χάσουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Άρχισα και εγώ με τον Jake. Ως παιχνίδι μέτριο προς καλό. Ως RE απλά αίσχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πιο true πεθαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gus4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Generic προς κακο 3rd person shooter και τιποτα παραπανω. Για "scares" και "wow" moments ουτε να γινεται λογος! Οπως αναφερθηκε και απο αλλους αμα δεν κουβαλουσε το ονομα το RE θα ηταν απλα ενα κατω του μετριου game (οχι οτι δεν ειναι τωρα ). Απο την ξενερα μου, ξεσκονισα το αγαπημενο μου gamecube και ελιωσα για λιγο με το ασυλληπτο remake για να μου θυμισει τι εστι πραγματικο RE game Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από Gus4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Χεχ, η αλήθεια πάντως είναι ότι έτσι όπως τα 'χουν κάνει, αυτά τα δύο είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα είναι εντελώς survivor horror και το άλλο είναι action. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 μας εφαγε το call οf duty αυτη την γενια κ ετσι χαθηκαν πολλες κατηγοριες παιχνιδιων,οπως τα παλια resident evils,zomp of duty επρεπε να λεγεται το re 6 τι παιχνιδαρα το remake,το παιζω που κ που σε dolphin emulator οπως κ τo veronica σε ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ωραιο το campaing του chris τελικα ομως ρε παιδια ενταξει οσο μ αρεσε ξαφνικα σκεφτηκα οτι παιζω re και ξενερωσα απιστευτα...Πραγματικα δεν γινεται να μας δωσουν μια ατμοσφαιρα απο τα παλια με την νοσταλγια θα παμε...Το game ειναι καλο αλλα δεν ειναι RE!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα