phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Μπορεί μόλις να το ξεκίνησα, αλλά το θεωρώ ιεροσυλία να ονομάζεται Resident Evil. Όχι, δεν παίζει να κάτσω να τερματίσω όλα τα σενάρια για να έχω άποψη. Το παιχνίδι είναι ΤΡΑ-ΓΕ-ΛΑ-ΦΙ-ΚΟ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Τι περίμενες ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το ειχα παιξει στο ps3 και μου ειχε φανει καλο. Δηστυχως το αγορασα στο steam και το μετανιωσα ασχημα. Γραφικα χαλια-πρεπει να κανουν πλακα ..direct x 9 το 2013.(εχω 5770 καρτα και παιζω στα φουλ) Χειρισμος -απαισιος δεν με βολεψε καθολου. Καμερα -σπαστικια. Η κοντινη επιθεση πιανει οποτε θυμηθει. Γενικα δεν αξιζει με την καμια. Και το χειροτερο ever που εχω δει σε παιχνιδι...δεν εχει save...κανει auto αλλα οχι συχνα και δεν καταλαβαινεις και ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Γραφικα χαλια-πρεπει να κανουν πλακα ..direct x 9 το 2013.(εχω 5770 καρτα και παιζω στα φουλ) με 5770 και παλι καλα να λες που το 2013 χρησιμοποιουν ακομα dx9 εχεις παιξει δηλαδη παιχνιδι με 11 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ήθελα να 'ξερα, δεν ακούνε παράπονα τόσα χρόνια; Mikami γύρνα στην Capcom, τα παιδιά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ακουνε τα παραπονα αλλα επειδη βλεπουν οτι τα παιχνιδια τρομου οπως ηταν τα παλια re δεν πουλανε τοσο πολυ οσο τα παιχνιδια δρασης γι αυτο και αποφασισαν να κανουν τα καινουργια re action. Και εγω πριν 2 μερες το ξεκινησα το campgain του jake και μεχρι τωρα μου αρεσει σαν παιχνιδι. Το οτι δεν εχει τρομο δεν σημαινει οτι ειναι κακκο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τον τίτλο Resident Evil και να μην έχει τρόμο και ατμόσφαιρα.. Ονόμασέ το αλλιώς, αλλά όχι RE.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ακουνε τα παραπονα αλλα επειδη βλεπουν οτι τα παιχνιδια τρομου οπως ηταν τα παλια re δεν πουλανε τοσο πολυ οσο τα παιχνιδια δρασης γι αυτο και αποφασισαν να κανουν τα καινουργια re action. Και εγω πριν 2 μερες το ξεκινησα το campgain του jake και μεχρι τωρα μου αρεσει σαν παιχνιδι. Το οτι δεν εχει τρομο δεν σημαινει οτι ειναι κακκο παιχνιδι. βγήκε πρόσφατα κάνα παιχνίδι τρόμου και είδαν ότι δε πούλησε; Τώρα που έβγαλαν τη πατάτα και θα πάει ακλαφτη είναι καλύτερα; Έχει χάσει τελείως επαφή με το κόσμο η capcom, δε ξέρω το γίνεται αυτά διοικητικά της, όμως κάτι είναι τελείως στραβό σε αυτή την εταιρεία και πρέπει να αλλάξει, δεν είναι δυνατόν από μια εταιρεία "εγγύηση" όπως την ξέραμε κάποτε, να βγάζει συνέχεια μετριότητες και να νομίζει ότι η μόνη λύση είναι να εξευρωπαϊσει τα προϊόντα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Οσο για τον χειρισμό ξέρω οτι ακούγεται άσχημο για PC παιχνίδι αλλά μόνο με xbox 360 controller, με ποντικι+πληκτρολόγιο δεν γίνεται δουλειά, ορίστε και ένα review που γράφει πάνω κάτω αυτά που πιστεύω για το game http://digitalchumps.com/game-reviews/39-pc/10289-resident-evil-6.html O ίδιος τύπος το έδωσε 9.2 βαθμολογια για τις κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Άν και στην αρχή μου φάνηκε λίγο βαρετό μετά με "τράβηξε". Θα μπορούσε να έχει καλύτερα γραφικά όμως... Πόσες mission έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τέλος και απο εμένα, έχω την εντύπωση οτι του Jake το campaign τελικά είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο αν και έχω μια αδυναμία στην Ada. Οντως απο horror μηδέν, απο puzzle σε 4 campaigns μόνο ένα της Ada μου άρεσε, απο adventure δε το συζητώ πατούσες το intel και σου έλεγε ακριβώς που να πας και τι να πατήσεις. Αλλα η αλήθεια είναι το ευχαριστήθηκα πολύ αλλιώς ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία να ποστάρω γενικότερα... Άν και στην αρχή μου φάνηκε λίγο βαρετό μετά με "τράβηξε". Θα μπορούσε να έχει καλύτερα γραφικά όμως... Πόσες mission έχει; Εχει 4 campaigns απο 5 chapters το καθένα για κυρίως story + το Mercenaries για να σκοτώνεις όσο πιο πολλά ζόμπια μπορείς ενάντια στο χρόνο. 20 ωρίτσες παιχνίδι περίπου +μερικές για τα έξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Το παλιο καλο RE εχει πεθανει, δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ποιο μαπα παιθενεις ! το απεγκατεστησα αμεσως! κριμα ! το ποιο ασχημο resident evil που εχω παιξει ποτε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 με 5770 και παλι καλα να λες που το 2013 χρησιμοποιουν ακομα dx9 εχεις παιξει δηλαδη παιχνιδι με 11 ? ναι εχω παιξει και μαλιστα αξιοπρεπεστατα,τοσο περιεργο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 βασικα εμενα μονο το σεναριο της ADA μου αρεσε πολυ.αλλα κακα τα ψεματα RESIDENT EVIL δεν α3ιζει να λεγεται...παει το παλιο καλο franchise πηγε περιπατο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα