Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Η άποψη σου παίζει να διαφωνεί με το 99% των RE fans.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ποια απο τις 2 οτι είναι το καλύτερο απο το 4 και μετά ή το ότι το campaign του Leon μου φάνηκε ψιλοβαρετό? Γενικά όσο συνεχίζω και το παίζω το παιχνίδι πιστεύω οτι σαφώς δεν μπορείς να βγάλεις ολοκληρωμένη εικόνα τερματίζοντας ένα campaign. Οπως ειπε και ο moviemaker ο τερματισμός συμβαίνει με την ολοκλήρωση και των 4αρων campaigns. Και λίγο spoiler: μου πήρε μισή ώρα και είχαν σπάσει τα νεύρα μου... διαβάστε τα σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σοβαρά τώρα οι γρίφοι ήταν για γέλια...no offence DeareN, πιο πολύ ώρα μου πείρε να σκοτώσω το end boss με Chris, και αυτό γιατί δεν πήγαινα κοντά να βγάλει το QTE.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ίσως να είναι λιγότερο χειρότερο απ' ότι το έχω στο μυαλό μου (δηλαδή σχεδόν ανύπαρκτο). Το κατεβάζω για να δω από πρώτο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μάθε να κλοκάρεις εσύ και άσε τα dl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, εσένα περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Κάπου διάβασα για offline co-op split screen. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, ισχύει. Σε ευχαριστώ Psycho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τέλος και το campaign του chris, στα + οτι οδηγάς αυτοκίνητο και αεροπλάνο, στα - το τελευταίο boss με πολλά ηλίθια deaths λόγω χειρισμού... Τώρα έμεινε του Jake, πολύ μπελάς για να ξεκλειδώσει το Mercenaries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 DONE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχει χαλάσει το PrtScn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χαχα όχι δοκίμασα με μια pocket,αλλά επειδή είναι κινούμενη η εικόνα δεν μπορούσε να κάνει net μόνη της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 το prelude τι ειναι?δν το θυμαμαι στο xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το Prelude είναι η αρχή αρχή του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα