MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το παιχνίδι δεν είναι o Leon.. το παιχνίδι είναι και οι 4 χαρακτήρες,με την σειρά που αναγράφονται ώστε να ταιριάζει με τα skils. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετική προσέγγιση στην ιστορία και άλλους αντιπάλους. Για να τερματίσεις το παιχνίδι πρέπει να τερματίσεις κ τους 4 βασικούς χαρακτήρες. Το καλύτερο storry και δράση κατ'εμε και έχοντας μόλις πιάσει την ada είναι το 2ο με τον Chris. @ADHD είναι καθαρά θέμα drivers το παιχνίδι δεν έχει βγάλει μέχρι τώρα κανένα τέτοιο bug σ'εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το ετρεχα σε 1600p χωρις ΑΑ, shadows medium τα υπολοιπα high και υπεθεσα οτι ισως οντως τελειωσε η Vram(δεν ξερω αν ειναι νορμαλ να κρασαρει το game βεβαια..). 7870 2gb tahiti η καρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 To HWiNFO64 δίνει πληροφορίες και για την χρήση της μνήμης αν θυμάμαι καλά, άστο να τρέχει στο φόντο όσο παίζεις και μετά δες πόσο % έχει κάνει χρήση. Εγώ έχω 660 EVGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δες και με το GPU-Z το memory usage. Σε τέτοιες αναλύσεις ζορίζει αρκετά το πράγμα, ίσως όντως να έπρεπε να πας στην 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και ξαναλέω φίλος MovieMakerGr, εμείς μάθαμε σε survival horror, με zombie, κλειστοφοβικά, σφαίρες ελάχιστες και όχι σε ξύλινα κουτιά (ακόμα δηλαδή να βγάλουν αυτή την αηδία, ok στο 4 κολλούσε λίγο...) η να έχουν τα zombie, χωρίς να υπάρχει μουσική μουσική που σε προετοιμάζει για κάτι, και γρίφους που άμα κανεις λάθος δεν συγχωρούν. Και για αυτό μας άρεσε μονο του Leon το campaign που φέρνει λίγο στα original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Είναι απλό. Σχεδόν όλοι πάνω από 25ετών είναι απογοητευμένοι με την εξέλιξη της σειράς. Οι πιο μικροί δεν έχουν θέμα, ικανοποιούνται πιο εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δες και με το GPU-Z το memory usage. Σε τέτοιες αναλύσεις ζορίζει αρκετά το πράγμα, ίσως όντως να έπρεπε να πας στην 7950. Στη συγκεκριμενη περιπτωση διαβασα χρηστες με 7950 να τους βγαζει το ιδιο σε 1080p οποτε μαλλον ειναι θεμα ATI/bug το προβλημα γιατι δεν ειναι δυνατον να μην τραβαει το RE εδω επαιξα το crysis σε 1600p(medium με high textures).. Ειναι και σπαστικο γιατι δεν κανει και πολυ συχνα auto save με αποτελεσμα να κανω replay διαφορα σημεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τωρα το εγκατεστησα και ξεκιναω. Θα το ειχα ξεκινησει την Παρασκευη αλλα χαλασαν τα windows και ετσι ανακαστηκα να κανω φορματ. Στο φορουμ του steam διαβασα για καποια game breaking bugs στο campgain του leon. Τα εχει δει κανενας αλλος? Θα ξεκινησω με τον jake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μολις τελείωσα το campaign της Ada, απλά υπέροχο, τώρα σειρά παίρνει ο Chris... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μήπως είσαι κάπως υπερβολικός; Βέβαια δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να έχεις δίκιο, μόνο που αμφιβάλλω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Υπέροχο το Campaign της Ada που είσαι με ένα Bow και κάτι εχθρούς σαν επιστήμονες με στολές.. Απέχει μίλια μακριά από το Resident. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Κοίτα, στην τελική εγώ προσωπικά δε χαλιέμαι τόσο αν ένα παιχνίδι ή έστω και σενάριο δεν έχει σχέση με τον τίτλο, αρκεί να είναι πραγματικά καλό. Τώρα αν είναι και άσχετο με Resident Evil, είναι και άθλιο, ε θα πάει άκλαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Του Leon το Campaign είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Έτσι είχα διαβάσει και σε κάτι reviews, γι' αυτό και θα του δώσω μια ευκαιρία, γιατί το 5 δεν το έβαλα ποτέ, παρόλο που το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Γουστα είναι αυτά ρε παίδες, εγω στα 30 μου και μιας και εχω τερματίσει ολα τα resident evil που εχουν βγει (θυμάμαι ειχα παρει dreamcast μονο και μόνο επειδή είχε exlusive το code veronica) εκφράζω την άποψη οτι απο τοτε που άλλαξε στυλ το παιχνίδι είναι οτι καλύτερο έχει βγει, τώρα βέβαια όπως είπα άλλη αίσθηση τα παλιά αλλα πιστεύω και ως νεότερος και πιο ενθουσιώδης τα έβλεπα αλλιώς. Οσο για του Leon το campaign οπως είπα ήταν βαρετό, και οποιος λέει οτι της Αda το campaign είναι μονο ενα τοξο και κατι εχθροι προφανώς και δεν το έχει παίξει, ούτε καν το πρώτο chapter έβγαλε, είναι απλό. Αλλά για αυτό το παιχνίδι σου δίνει τόσες επιλογές, για να διαλέξεις. Αλλος θέλει πχ να παίζει το zombie ή το J'avo και να κάνει σπάσιμο σε αλλους παιχτες online, αλλος θέλει να σκοτώνει ζομπια πιο πολλά απο τον αντίπαλο για να του δυσκολευει πιο πολύ το επίπεδο, αλλος το παιζει στο amateur, αλλος στο normal-hard-pro-veteran-no hope. Ενα πράγμα που μου έλειψε είναι το Mercenaries αλλα για να ξεκλειδώσει θέλει κόπο, οχι αντε πέξαμε τον Leon και τέρμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα