Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξύ μιλάμε για απίστευτα negative scalings σε SLI (και Crossfire απ' ότι διαβάζω). Στην αρχή του Cathedral Chapter, η GTX690 έτρεχε με 50fps και 35% GPU usage. Απενεργοποιώντας το SLI, τσουπ τα 120fps. Κοινώς, όσοι έχετε multi-GPU systems, τρέξτε το σε Single-GPU mode

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού τα textures παίζει να είναι και χειρότερα από RΕ4. Καλά ειδικά οι σωλήνες και το emergency switch...που και που σου πετάει και κάτι από παλιά RΕ και οποιος κατάλαβε...πέρα από το campaign του Leon όλο το υπόλοιπο είναι αδιάφορο. Φυσικά άμα κάποιος έμαθε τι είναι το RE από 4 και μετά είναι ok το game.

Ναι σαν RE, είναι καλύτερο από το 5, δεν το συζητάμε, το 5 δεν ήταν καν Resident, απλά είχε τον Chris μέσα..

Πιστεύω πρέπει να πάει και αυτό Reboot σαν το Tomb Raider.

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλα μετα τον βαρετό τερματισμό με τον Leon, ξεκίνησα ενα campaign με την Ada Wong και το παιχνίδι έγινε απόλαυση. Το crossbow της απίστευτο ειδικά οι ammo με bomb, απο κορμί τα σπάει :wub:  και συνέχεια οι άτιμοι την έχουν να σκύβει (οποιος  το ξεκίνησε καταλαβαίνει :P ), πολύ πιο δύσκολο campaign και πολλά νέα κομμάτια του story. Αν το είχα παίξει απλά με τον Leon θα έλεγα πως μια απο τα ίδια αλλα αν και τα υπόλοιπα story εχουν το ίδιο ενδιαφέρον οπως της Ada τότε σίγουρα μιλάμε για μια αξιόλογη προσπάθεια. Απο horror σχεδόν ανύπαρκτο αλλά έχει κατι puzzles πολύ έξυπνα και γενικά φαίνεται φιλότιμη προσπάθεια. Εντάξει δεν περίμενα σε καμια περίπτωση ποιότητα game σαν τα παλιά resident evil αλλα το παιχνίδι για εμένα προσωπικά είναι σαφώς καλύτερο και απο το 4 και απο το 5, δηλαδή με το νεο χειρισμο της η Capcom.

Και της Ada είναι ενδιαφέρον αλλα γίνετε αδιάφορο από τους εχθρούς. Για αυτό λέμε και για το campaign του Leon που έχει πιο πολύ zombie.

Στο τελικό τερματισμό (μούφα btw) δεν το δείχνει για reboot αλλα για συνεχεια σε beat em up, δυστυχώς ο Jake πάει για κύριος χαρακτήρας... :eek:

Aν και δεν έχω παίξει αρκετά για να έχω μια σφαιρική εικόνα ,μετά από 1.30 ώρα  εμενα δεν μου αρέσε και τόσο, ( λοίπουν τα στοιχεία τρόμου  , Άπόψη μου) πράγματι ήρθε η ώρα να βγάλουν το r.e.1 με γραφικά δυνατά για εμάς που δεν θέλουμε να χάσουμε την καλή ανάμνηση από τότε μιας και τώρα η δοκιμή να παίξεις παλιό παιχνίδι είναι απελπισία ( το δοκίμασα με silent hill 1) και τελικά χαλάς την εικόνα που είχες λόγο του ότι έχεις συνηθήση άλλα γραφικά ποια.

Εντάξει αφου αρχίσαμε να συζητάμε για emulators σε ολοκαίνουργιο παιχνίδι της σειράς το 2013 μάλλον κάτι κάνουνε λάθος εκεί στην Capcom, μια αλλαγή την χρειάζεται σαν σειρά πάντως...

Εχει βγαλει σε κανενα αλλο error "run out of video memory" και να κλεισει το παιχνιδι?? Μου το εχει κανει 3 φορες, ειναι bug η οντως αυτο συνεβη? :P Αρχιζω να μετανιωνω ηδη που δεν πηρα 7950..  :mad:  Στα αλλα τελειωσα το campaign του Leon, καλουτσικο αν και λιγο βαρετο οντως. Παω τωρα για Chris μετα Jake και τελος Ada..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...