Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω με τον leon ξεκίνησα και το campaign του μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά, μπορεί να μην είναι "τρομακτικό" αλλά σε βαστάει σε ένταση, τα γραφικά είναι ok.

Επίσης αυτές οι κινήσεις "smack down" που κάνει χτυπάνε λίγο στο μάτι.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια εχω δυο προβληματα

1) δεν μου κανει save

2) στο ασχετο με πεταει εξω απο το παιχνιδι

κατεβασα αυτο Resident Evil 6 Reloaded

να κατεβασω αλλο αν ναι ποιο ? 

Ή μπορείς να το αγοράσεις καλύτερα για να μην έχεις κάποιο από τα 2 προβλήματα. 

Πάντως εγώ το είχα νοικιάσει για το xbox και δεν ενθουσιάστηκα ίσως γιατί είμαι λάτρης των παλιών και πλέον έχουν ξεφύγει τα καινούργια.

παιδια εχω δυο προβληματα

1) δεν μου κανει save

2) στο ασχετο με πεταει εξω απο το παιχνιδι

κατεβασα αυτο Resident Evil 6 Reloaded

να κατεβασω αλλο αν ναι ποιο ? 

Κάτι δεν έχεις κάνει καλά, και 'γω την ίδια έκδοση έχω και κάνει και Save και όλα μια χαρά.

Ή μπορείς να το αγοράσεις καλύτερα για να μην έχεις κάποιο από τα 2 προβλήματα. 

Πάντως εγώ το είχα νοικιάσει για το xbox και δεν ενθουσιάστηκα ίσως γιατί είμαι λάτρης των παλιών και πλέον έχουν ξεφύγει τα καινούργια.

Η μεγάλη λαλακία είναι ότι δεν έχει αυτό που είχαν τα παλιά, δηλαδή να μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο και να ακούς κάποιο zombie να τρώει κάποιον ή το ''οοοοοοοοο'' των Zombie..

Με Leon μέχρι το gun store είναι αρκετά σκοτεινό και θυμίζει λίγο mansion exploration. Μου άρεσε το gameplay τα dives κτλ, και φυσικά dual-pistols και WALK while shooting!!!! Ναι πολλά low-res αλλα τρέχει απροβλημάτιστα.

Κάτι δεν έχεις κάνει καλά, και 'γω την ίδια έκδοση έχω και κάνει και Save και όλα μια χαρά.

Η μεγάλη λαλακία είναι ότι δεν έχει αυτό που είχαν τα παλιά, δηλαδή να μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο και να ακούς κάποιο zombie να τρώει κάποιον ή το ''οοοοοοοοο'' των Zombie..

Βασικά μετά την εισαγωγή, η πρώτη ώρα με Leon είναι έτσι. Μάλλον ξεκίνησες με άλλον πρώτα.

Η αλήθεια είναι πως όπως και να έχει, έχουν ξεφύγει τα καινούργια. Εγώ πλέον κάθομαι και παίζω το re1 στο gamecube και μετά ένα veronica στο dreamcast και λιώνω.

Με Leon μέχρι το gun store είναι αρκετά σκοτεινό και θυμίζει λίγο mansion exploration. Μου άρεσε το gameplay τα dives κτλ, και φυσικά dual-pistols και WALK while shooting!!!! Ναι πολλά low-res αλλα τρέχει απροβλημάτιστα.

Βασικά μετά την εισαγωγή, η πρώτη ώρα με Leon είναι έτσι. Μάλλον ξεκίνησες με άλλον πρώτα.

Με αυτόν παίζω, αλλά δεν είναι το ίδιο με τα πρώτα..

Εδώ σου δίνει την αίσθηση του L4D, Kinda fail..

Ίδιο με το πρώτο και εσύ...έτι φωτός μακριά είναι απλά λέμε...έχει ωραίο wound system πάντως στα zombia. Άμα δεν υπήρχε και αυτό που έλιωνε με τον ηλίθιο θόρυβο και μέναν τα πτώματα...i know i know...θέλω πολλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα κ το δεύτερο κεφάλαιο,μπορώ να πω λοιπόν με σιγουριά ότι είναι το πρώτο RE που δεν μ'αρεσει..

@RED πρέπει να τελειώσεις το πρώτο μικρο part για να μπεις στην κανονική ροή του παιχνιδιού..

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Μια χαρά RE είναι, από το 5 κλάσεις ανώτερο..

Απλά έπρεπε να προσθέσουν καλύτερα γραφικά με ατμόσφαιρα φόβου να σε βάζει μέσα για τα καλά..

Γούστα είναι αυτά,, το ν'αντμετωπιζω 15 φορές τον ίδιο βλάκα σε όλες τις πιθανές μορφές εμένα με ξενερώνει .. θα το είχα παρατήσει και το συνεχίζω μόνο κ μόνο τιμης ένεκεν στην σειρά RE .. κρίμα την αναμονή ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...