OROKUSAKI Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 2 μερες εμειναν μονο μεχρι να βγει!!! Δεν μπορω να περιμενω αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 15.49GB το επαναφορτωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το εφερε ο θειος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τι στην ευχή βγαίνουν όλα 15GB πλέον, νέα μόδα είναι αυτή ; Δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη συμπίεση ή μήπως έχουν φορτώσει τα 8K Textures και δεν το ξέρω.. 2 μερες εμειναν μονο μεχρι να βγει!!! Δεν μπορω να περιμενω αλλο! Σιγά το παιχνίδι που δεν μπορείς να περιμένεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 -Βρήκαμε στεριά καπετάνιε ? -ΑΑαααρρρρ ! Τι στην ευχή βγαίνουν όλα 15GB πλέον, νέα μόδα είναι αυτή ; μόνο 15 gb ? #pcgamesholdps3back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 τελικά το έβαλε κανείς; να το παίξω ή να μη μπω στο κόπο γιατί θα ξενερώσω/ξεράσω ;; ακούω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγω το εβαλα λιγο στην αρχη.δεν λεω καλη δραση αλλα τα γραφικα δεν με ενθουσιασαν πολυ.κονσολοπαιχνιδο καργα.κ στο χειρισμο λιγο περιεργο μου φενεται ασε που εχει πολλα quicktime events.θα το συνεχισω λιγο αργοτερα κι θα πω περρισοτερες εντυπωσεις.παντως ειναι αρκετα ελφρυ πιστευω.ολα full 1080p με full AA κ δν πεφτει ποτε κατω απο 60 καρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 είμαι αρνητικά προδιαθετιμένος απέναντι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αν είναι να μου σπάσει τα νεύρα καλύτερα να το προσπεράσω για αυτό περιμένω μπας και γράψει κανείς τίποτα καλό, μήπως και το δοκιμάσω σε λίγο άλλωστε έχουμε bioshock, οπότε δε θα μείνουμε και με σταυρωμένα τα χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το κατεβάζω και 'γω να δω τι λέει.. Μούφα σαν το 5 το κόβω να 'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγώ δεν αντέχω άλλες μούφες, φτάνει πια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το κατεβάζω και 'γω να δω τι λέει.. Μούφα σαν το 5 το κόβω να 'ναι.. το 5 πιστευω ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ωχ ωχ ωχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Φαντάσου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εντάξει μας πήδηξ@ν λίγο με τα καινούρια controls αλλά θα τα συνηθίσουμε και αυτά.. Όποιος έχει παίξει τα 5 δεν βρίσκω τον λόγο να μην παίξει το 6.. εξάλλου η εμπειρία δεν μεταδίδεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα