Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Resident Evil" λέγεται και δεν ακολουθεί το έργο.... ποτε θα πάμε στο "Testing facility"; να ρίξουμε ξύλο?

Άμα η capcom δεν σοβαρευτεί και δεν συνδέσει το έργο με το game δεν θα αγοράσω κανένα RE ξανά...

το έργο θα πρεπει να ακολουθήσει το παιχνίδι.

γιατί το έργο βασίζεται στο παιχνίδι. και απ αυτην την άποψη το έργο δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Εξαιτίας" του Resident Evil 6 θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω ένα λογισμικό (τουλάχιστον για το online,γιατί ευτυχώς το παιχνίδι βγαίνει και σε DVD εδώ στην Ελλάδα) το οποίο δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει,το Steam,καθώς ότι παιχνίδια έχω παίξει στον υπολογιστή μέχρι τώρα υποστηρίζονταν από το Windows Live.Τελοσπάντων.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:Γίνεται ένα παιχνίδι που υποστηρίζεται από το Steam,όχι εκείνο που το κατεβάζεις μέσω αυτού,αλλά ένα από DVD,να εγκατασταθεί σε πολλούς υπολογιστές;

Αφορμή γι'αυτήν την ερώτηση είναι μια πρόσφατη αγορά ενός μεταχειρισμένου παιχνιδιού,συγκεκριμένα το The Amazing Spiderman το οποίο υποστηρίζεται από το Steam και τελικά δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί επειδή ο κωδικός εγκατάστασης ήταν ήδη χρησιμοποιημένος!

Όχι φίλε, ο κωδικός κάθε Steam game (είτε digital είτε από DVD) είναι μοναδικός και "κλειδώνει" στο προφίλ σου. Μετά δε ξαναχρησιμοποιείται όπως είδες και εσύ άρα δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα.

Δεν έχει σημασία αν έχεις DVD, το ίδιο θα συμβεί όπως παραπάνω αφού το RE6 έχει DRM Steamworks. Μπορείς να το βάλεις και σε άλλα PC αλλά μόνο με το ίδιο προφίλ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα στα full είναι το bench βρε και ν'ανεβασεις μόνο στους αριθμούς θα δεις διαφορά,η αίσθηση δεν θ'αλλαξει .. δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να την πας 85c την κάρτα και 75c τον επεξεργαστή.

παρε και μια ψυκτρα και δε θα πηγαινει ουτε 75 ουτε 85

Δεν ειναι αμαρτια να τους εχουμε stock. Καποιοι απο εμας δεν θελουμε να το ρισκαρουμε να παθει ζημια το pc απο το overlock . Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις. Και δεν θελουμε να δωσουμε επιπλεον χρηματα για να παρουμε ψυκτρα . Εγω θα του ειχα κανει overlock αν δεν ειχε εργοστασιακη ψυκτρα.

δε παθαινει τιποτα ρε συ :lol: , εχω κλοκαρισμενους επεξεργαστες στη κατοχη μου απο το '06 και απο το '10 και χαιρουν ακρας υγειας

αλλα με μαμα ψυξη μην το επιχειρησεις

Επεξ/σία από qsis
  • Like 1

Τι θα κερδίσω σε αίσθηση παιχνιδιού να μου πεις.. τίποτα. Φουλ θα παίζω τώρα φουλ θα παίζω και μετά.

Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο.άλλο όταν θα έχουν περάσει 2-3-4 χρόνια και είμαι με το ίδιο Pc και δεν μου φτάνει,εκεί οκ

Τώρα σε καινούριο Pc μόνο στα bench θα δεις διαφορές στα νούμερα,άντε να κάνεις και καμιά επεξεργασία video και εκεί να δεις μια μικρή,πουθενά αλλού.

Και ψήκτρα να έχεις,(έχω) θα έχεις ανεβάσει στροφές άρα θόρυβο,θα έχεις ανεβάσει ambient και θα σιγοψηνεις μια μητρική στα bridge της.

για αυτο υπαρχουν και οι  ησυχοι ανεμιστηρες , δεν εχουμε ελικοπτερα διπλα απο το γραφειο μας αν δε θελουμε. πιο ελικοπτερο και ψησταρια μπορει να ειναι ενας στοκ επεξεργαστης με στοκ ψυξη , παρα ο πειραγμενος με ολα τα κομφορ (κουτια , φουρφουρια κτλ.. ) 

και οταν περασουν τα 3-4 χρονακια το pc σου θα ειναι ηδη παλιο (δηλαδη τοτε δε θα σε σωζει αυτο) και ολο αυτο το καιρο θα εχεις δυναμη ανεκμεταλλευτη , γιατι οπως και να το κανουμε ισχυει οτι κερδιζεις τελικα ειδικα απο τον επεξεργαστη ενα 25-30% αρκετα ευκολα με 24/7 ρυθμισεις και οχι σε νουμερο-benchmark σε πραγματα που εχουν αξια 

αν αυτο σου χρειαζεται ειναι αλλο θεμα , αλλα η ολη ιδεα ειναι οτι κλοκαρεις για να γλιτωσεις τα λεφτα απο το μεγαλυτερο μοντελο

βεβαια αυτο τα τελευταια χρονια δεν ειναι τοσο απλο, γιατι κοβουν πολλα περισσοτερα χαρακτηριστικα απο οτι εκοβαν παλιοτερα στα φθηνοτερα μοντελα (ειδικα η ιντελ) , ομως και παλι οι "τσαμπα" επιδοσεις ισχυουν.

τελοσπαντων ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και ασχετη με το θεμα

στο θεμα μας, ετρεξα κι εγω απο περιεργεια το bench του παιχνιδιου..

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/ghsdghghfhhhhhhhhh_zpsb5857a6b.png

τουλαχιστον πηρα κι εγω το s με τη παλιατζουρα..

τα γραφικα παντως δε με ενθουσιαζουν , το παιχνιδι ακουω οτι δεν ειναι καλο.. μαλλον αμα ξεμεινω χωρις απολυτως τιποτα θα το δοκιμασω το 6 και ας τα χω παιξει σχεδον  ολα μεχρι στιγμης 

το αλλο το revelations μου κεντριζει το ενδιαφερον και ακουγονται ψιλοκαλα λογια για τη παρτη του 

Η Capcom kαι η valve ανακοινωσαν οτι θα ειναι playble καποιοι απο τους χαρακτηρες του left 2 dead 2 θα ειναι playble στην pc εκδοση του resident evil 6!!  https://www.youtube.com/watch?v=5EJI4zVqrUE  .

Όχι φίλε, ο κωδικός κάθε Steam game (είτε digital είτε από DVD) είναι μοναδικός και "κλειδώνει" στο προφίλ σου. Μετά δε ξαναχρησιμοποιείται όπως είδες και εσύ άρα δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα.

Δεν έχει σημασία αν έχεις DVD, το ίδιο θα συμβεί όπως παραπάνω αφού το RE6 έχει DRM Steamworks. Μπορείς να το βάλεις και σε άλλα PC αλλά μόνο με το ίδιο προφίλ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Despota.Το παιχνίδι όπως ήδη είπα ήταν μεταχειρισμένο.Φυσικά το πήγα πίσω και πήρα τα λεφτά μου,αφού ουσιαστικά ήταν άχρηστο.Λέω κι εγώ,αυτό θα έλειπε να είχε ένα τέτοιο μειονέκτημα το Steam.Το RE 6 πρόκειται να περαστεί άνετα,στον σταθερό και τον φορητό μου υπολογιστή! :-D

Ναι θα κάνουν κάποιου είδους crossover.

πάει τα χάλασαν τα RE!

για τουσ φαν των RE, ενασ ρώσος έχει φτιάξει με ωραίο τρόπο τα resident evil zero, & remake για υπολογιστή.

Ναι θα κάνουν κάποιου είδους crossover.

πάει τα χάλασαν τα RE!

για τουσ φαν των RE, ενασ ρώσος έχει φτιάξει με ωραίο τρόπο τα resident evil zero, & remake για υπολογιστή.

Κάτι είναι κι αυτό για εκείνους που δε θέλουν να μπλέξουν με emulator, αρκεί να είναι και παραμετροποιήσιμο, με τον dolphin είχα φοβερά γραφικά στο Resident Evil Remake.

5:4 aspect ratio βέβαια, αλλά τι να κάνεις.

Ποιό λες John? link?

αμα ψαξεις στο κελαρι του μαυρου μαργαριταριου θα το βρεις.

λογικα αυτο που ειναι με τον dolphin emulator,απλα το εχει κανει ετσι κ ειναι λες κ κανει κανονικη εγκατασταση το game

ναι ετσι ειναι, ειναι σε iso και κανει κανονικη εγκατασταση, βγαζει και συντομευση RE και οχι dolphin. 

ο τιπας εχει κανει και γαμο τις δουλειες !!!!

Κάτι είναι κι αυτό για εκείνους που δε θέλουν να μπλέξουν με emulator, αρκεί να είναι και παραμετροποιήσιμο, με τον dolphin είχα φοβερά γραφικά στο Resident Evil Remake.

5:4 aspect ratio βέβαια, αλλά τι να κάνεις.

δεν καταλαβαινεις οτι τρεχει σε emulator, το κανεις εγκατάσταση, το τρεχεις, και εχει ρυθμίσεις σε γραφικό περιβάλλον οπως τα κανονικα παιχνιδια σε pc για γραφικα, ηχο, και χειρισμο.  

και το aspect ratio αλλαζει!! εγω το παιζω μια χαρα σε 16:10 με 1920*1200 και εχει πολυ ομορφα γραφικα, κλασης ανωτερα απο RE 4,5 ( κατα την αποψη μου ) σε θεμα ατμοσφαιρας και φωτισμους !!!! 

γενικα ειναι game για αντρες !!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...