OROKUSAKI Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 η Capcom ανακοινωσε οτι εχει διαθεσει 4,5 εκατομυρια αντιτυπα του re6 στην αγορα. Τωρα μενει να δουμε ποσα απο αυτα θα πουληθουν!
devilmanson Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Aντε περιμενε μεχρι το 2013 αν ειναι δυνατον δλδ!Και μετα ο θειος σου φταιει οπως μας ξηγουνται τους ξηγουμαστε!
JohnVani18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Resident Evil 6 Contains On-Disc DLC Πάλι τα ίδια κάνει η Crapcom..
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τα ιδια εκανε και με το street fighter x teken και αυτο ειχε ως αποτελεσμα το παιχνιδι να πατωσει σε πωλησεις! Μετα απο αυτο δεν αξιζει ουτε 1 εκατομυριο να πουλησει το re 6.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μα είναι απαράδεκτοι.. Δεν έμαθαν το μάθημά τους? Σε λίγο θα μας βγάλουν το πραγματικό τέλος σε DLC όπως και στο Asura's Wrath..
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Οχι δεν εμαθαν. Θα μαθουν ομως αν ουτε το re6 πουλησει οσο θελουν αυτοι.
naruto14 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ορίστε ακόμα ένα ελληνικό review: http://www.gameover.gr/x360/reviews/Resident-Evil-6.21500.html
JohnVani18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Resident Evil 6 'on-disc' DLC is free content Τελικά έμαθαν κάτι.. 1
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Στα σχόλια του gameover γράφουν και κάτι παιδιά που παίζει να είναι 12 ετών. Και αυτό μάλλον είναι το θέμα, ότι δηλαδή η gaming community απαρτίζεται κυρίως από μικρό ηλικιακά κόσμο. Δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο gaming (και όχι μόνο). Απ' την άλλη όμως σκέφτομαι, εμείς δεν ήμασταν μικροί κάποτε; Πώς πεθαίναμε για το πρώτο Resident Evil;
naruto14 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Στα σχόλια του gameover γράφουν και κάτι παιδιά που παίζει να είναι 12 ετών. Και αυτό μάλλον είναι το θέμα, ότι δηλαδή η gaming community απαρτίζεται κυρίως από μικρό ηλικιακά κόσμο. Δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο gaming (και όχι μόνο). Απ' την άλλη όμως σκέφτομαι, εμείς δεν ήμασταν μικροί κάποτε; Πώς πεθαίναμε για το πρώτο Resident Evil; Για ποιο λόγο είναι κακό να παίζουν οι μικροί σε ηλικία video games?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Για ποιο λόγο είναι κακό να παίζουν οι μικροί σε ηλικία video games? Συνήθως γιατί δεν έχουν πείρα από παλιότερα games και ζητάνε διάφορα ή είναι ανώριμοι. Αυτό βέβαια συμβαίνει και στις μεγαλύτερες ηλικίες. Aπλά με διαφορετικούς (κάπως) τρόπους.
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπα αυτό. Απλά όπως και να το κάνουμε, αλλιώς ενθουσιάζεται ένας 12χρονος μ' ό,τι του πασάρει η παιχνιδοβιομηχανία, κι αλλιώς ένας 25χρονος. Δηλαδή από παιχνίδια που βασίζονταν στο τεράστιο βάθος του σεναρίου και του gameplay, έχουμε πάει στα παιχνίδια που είναι περισσότερο ταινίες παρά παιχνίδια. Και ίσως οι μικρές ηλικίες να είναι η σημαντικότερη μερίδα στην πίτα των πωλήσεων, άρα και σ' ένα βαθμό να είναι αυτοί που έμμεσα καθορίζουν και τις εξελίξεις.
naruto14 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ προσωπικά είμαι 16 και μου αρέσουν πολλά είδη παιχνιδιών. Φυσικά μιας και δεν μεγάλωσα με τα παλιά games με τραβάν παιχνίδια κινηματογραφικού είδους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με άλλα.
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει, εγώ μιλάω για άλλες εποχές, όπου δεν υπήρχε YouTube για να δεις το μισό gameplay (γελάει ο κόσμος), και το internet δεν υπήρχε καν, ή ήταν στα πρώτα στάδια. Πολλά παιχνίδια παλιά είχαν ατμόσφαιρα και προσωπικότητα, τώρα τα μετράς στα δάχτυλα. Με αυτά που έχω δει για το Resident Evil 6, μου 'ρχεται να κλάψω. Δε μπορεί να φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια. Και ακόμα χειρότερα, δε μπορεί να τ' αγοράζει ο κόσμος. Κι όμως, η ιστορία με διαψεύδει.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Internet υπήρχε, στην Ελλάδα και στα σπίτια δεν υπήρχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα