tourist23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε να μου πείτε αν το resident evil 6 είναι συνέχεια του racoon city ή ααν είναι ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα και ξεκινάει με καινούρια ιστορία?? Ευχαριστώ!!
argi73 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_6 Καινούργια ιστορία
cortaN@ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αν σου άρεσε το Racoon City, παίξε το Resident Evil 4. Ίσως το κορυφαίο της σειράς μαζί με το Resident Evil 1 (Και REmake)
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 For the love of what you consider holy, or whatever, αν τώρα ξεκινάς με τα Resi παίξε το 4 και το remake του 1 όντως, και σε καμία περίπτωση το 6. Μακριά. Καλύτερα το 5, που λέει ο λόγος.
viper2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο κατεμε. απο την εποχη το 2 ειχα να ζησω τετοια resident evil εμπειρια...
JoannaKloykloy Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το survivors mode στο RE6 μου στελνουν invites αλλα δεν εχω καταφερει να καταλαβω πως μπορεις να παιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα