Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι νομιμες οι τηλεφωνικες "υπογραφες" συμβολαιου; Δεν θα επρεπε και τα δυο μερη να εχουν αντιγραφο τις συμβασης;

Όχι,καθόλου νόμιμες δεν είναι οι τηλεφωνικές "υπογραφές" συμβολαίου και καλό είναι κανείς να μην υποκύπτει σε τέτοια τερτίπια.

Ο δικηγόρος μου είπε ότι τα τελευταία χρόνια εξαιτίας ανάλογων περιστατικών που έχουν συμβεί,μια τηλεφωνική "συμφωνία" δεν σημαίνει συμβόλαιο.

Από το πιο απλό αν το πιάσουμε...Ποιος μιλάει,με ποιον στο τηλέφωνο και με τι διαβεβαιώσεις;

Αστεία πράγματα μεσημεριάτικα και έχει και ζέστη. :-D

Eγώ από όσα κατάλαβα,το penalty που μου είπαν ότι θα πληρώσω είναι ένας τρόπος να με πιέσουν να αποσύρω την αίτηση που έχω κάνει στην ανταγωνίστρια εταιρεία.

Επίσης πιστεύω ότι όποιος δε το ψάχνει και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί,τους τα πληρώνει ώστε να απαλλαχθεί,γεγονός που δε τους χαλάει καθόλου,δηλαδή να πάρουν  λεφτά, τα 85€ στην περίπτωσή μου για τα οποία δεν παρείχαν υπηρεσίες ποτέ.

Πάντως ο δικηγόρος μου είπε πως ούτε στην εφορία πάει το συγκεκριμένο ποσό,ούτε πουθενά.

Απλά αν δεν τρέξεις τώρα να το "σβήσεις" οριστικά,θα σου ζητηθεί άμα ξαναεπιστρέψεις στον ΟΤΕ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...