Προς το περιεχόμενο

Οι αμερικάνοι έκλεισαν το Megaupload.com

stefa_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο την στιγμη που τα παντα ειναι πανακριβα οσο αφορα το ψηφιακο υλικο καλα κανει και υπαρχει πειρατεια και εγω την υποστηριζω!ας βαζανε νορμαλ τιμες και εγω τοτε θα σταματαγα για παντα το κατευασμα...

η πειρατεια σωζει την τσεπη μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

DKNI : Εδώ πληρώνεις 400 χιλιάδες διοικητικούς υπαλλήλους να βάζουν σφραγίδες, υπογραφές και να μεταφέρουν χαρτιά από το ένα μέρος στο άλλο , ενώ τεχνικά θα μπορούσες να τα μηχανογραφήσεις όλα αυτά σε δύο μήνες το πολύ, το cinema σε πείραξε;

Και μάλιστα στις εκλογές θα ψηφίσεις πάλι τους ίδιους , πέφτοντας κάτω από το πνευματικό επίπεδο των χιμπατζήδων, τους οποίους σε πειράματα , μετά από τις 4 φορές που τους κορόιδεψαν , δεν ψήφισαν πάλι τους ίδιους!mrgreen.png

Όποιος δε μεταναστεύσει άμεσα θα έχει τραγικά προβλήματα στην Ελλάδα, πέρα από το cinema.

Ναι, αλλά δεν σε αφήνουν να την ανοίξεις να δεις αν έχει RoHS components. Κατά επέκταση πριν δεις μια ταινία μπορείς να διαβάσεις κριτικές, να δεις ποιοι ηθοποιοί παίζουν, να δεις κομμάτια που η ίδια παραγωγός εταιρία ανεβάζει σε δίκτυα όπως το YouTube, να ρωτήσεις φίλους σου κ.τ.λ.

Λαθος αναλογια.

Αυτο που λες ειναι να με καλουσαν στα γυρισματα

Περαν αυτου, αντε και την πηρες τη Samsung. Εχεις ενα χρονικο διαστημα επιστροφης

Στο σινεμα? Μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω?

Σημαινει οτι εχουν σωστη συμπεριφορα προς τον πελατη, ισως?

Ενοείτε.

Και ερχόμαστε πάλι στο ίδιο. Μην πας. Όπως δεν πάω και εγώ. Γιατί θεωρώ να 9~12 ευρώ υπερβολικά για κινηματογράφο.

Προτιμάμε όμως την κατάσταση αυτή από να γίνει αυτό που λες εσύ (με νόμο) και να σφίξουν υπερβολικά τα πράγματα με την διακίνηση παράνομου υλικού.

Επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κλείνει και ενα σαιτ (προπερσι το gamato περισι το thegreekz) υπαρχει περιπτωση φετος να αντιγραψουν τους αμερικανους και να κλεισει π.χ. το easybytes;

Εμείς τι να περιμένουμε από τους δικούς μας που κάνουν τέτοιες μέρες την εμφάνισή τους;; λέτε πάλι να βγει κ καμιά τσόντα με τη τζούλια παράλληλα όπως πέρισυ κ πρόπερσι;

Κάτι άλλο: Οταν κάποιος κατεβάζει από τέτοια σαιτ το κανει γιατι μπορει κ είναι τζαμπα. Αν κοπεί αυτό κανένας δε θα αγοράζει ούτε cd ούτε dvd γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Οπότε για ποια χασούρα λένε, αυτό είναι παραμύθι.

Ας δίνουν τα συγκεκριμένα σαιτ ένα ποσοστό στις εταιρίες να ησυχάσουν. Αλλά όλα αυτά με την πειρατεία πιο πολύ πρόφαση κ δικαιολογία ακούγεται

Λαθος αναλογια.

Αυτο που λες ειναι να με καλουσαν στα γυρισματα

Περαν αυτου, αντε και την πηρες τη Samsung. Εχεις ενα χρονικο διαστημα επιστροφης

Στο σινεμα? Μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω?

Όχι, και προσωπικά γι' αυτό δεν πάω.

Ρε παιδιά, ok, κι εμένα μ'αρέσει να κατεβάζω με 1 κλικ ότι κυκλοφορεί από ταινίες, μουσική, προγράμματα κλπ, αλλά το να το θεωρούμε και "σωστό" και αυτονόητο δικαίωμά μας δεν είναι λίγο υπορβολή; Κανείς μας δε γεννήθηκε με το δικαίωμα να βλέπει House με ελληνικούς υπότιτλους!

Συμφωνώ, υπερεκτιμημένες οι ταινίες, πανάκριβο το εισιτήριο κλπ, αλλά το να θέλουμε να έχουμε όλη τη μουσική βιομηχανία να δουλεύει για εμάς δωρεάν είναι κι αυτό λάθος. Οι περισσότεροι που φωνάζουν για το κλείσιμο διαφόρων sites αμφιβάλλω αν έχουν ποτέ αγοράσει έστω και 1 mp3!

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι υπέρ του κλεισίματος, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Είναι εύκολο να το παίζουμε επαναστάτες από το pc. Όπως και να το κάνουμε όμως, η πειρατεία είναι παράνομη και δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς.

Αυτά περί αποθήκης και κλεμμένων dvd είναι υπεκφυγές. Όλα αυτά τα sites βασίζονται στην πειρατεία. Αν βγάλεις όλο το πειρατικό υλικό από τους servers τους η κίνησή τους θα πέσει 90%... Και δεν είναι τόσο αφελείς για να μην το γνωρίζουν.

Περιμένω να ακούσω και τις δικές σας σκέψεις πάνω σε αυτό! :)

Πάντως Λάρισα παιδιά έχει πέσει το εισιτήριο του cinema στα 6.5 ευρώ.

Σωπα ! Τοσο φθηνο ? Θα ερχονται απο ολα τα μερη της Ελλαδος στο Ster γι'αυτη την εξευτελιστικη τιμη.

Ουτε 2 ευρω δε θα τους εδινα γιατι δεν μου περισσευουν καθολου.Για 1 ευρω/ταινια θα πηγαινα.Περισσοτερες προβολες, περισσοτερος κοσμος = καθολου ζημια και ενδεχομενως επιπλεον κερδος.

Αλλιως με 6.5 ευρω αγοραζω chips, pop corn αναψυκτικα για την παρεα, ανοιγω την τηλεοραση και βαζω μια HD ταινια να παιξει.Οχι και να δωσω 6.5 + 2-3 τα φαγωσιμα και αμα ειναι για τα πανηγυρια η ταινια, να με παρει κανας υπνος η να φυγω στο πρωτο 20 λεπτο.

Ή, τελος, με 30 ευρω το μηνα αγοραζω προβολεα.Σινεμα εχω να πατησω εδω και αρκετα χρονια.6.5 ευρω κ.ο.κ ειναι εκμεταλλευση.

Καλυτερα να βαλω 10 ευρω βενζινη να μπω στο αυτοκινητο και να παω για εξορμηση στη φυση και να γυρισω αλλος ανθρωπος.

Σκέψου τα Ster να μην είχαν σήμα το Σ αλλά ένα Αστέρι, τότε στη Λάρισα μπαίνουν και σε πρόταση...

Πήγαμε μια από τ' Αστέρ' κι είδαμε ταινία... :-D :-D :-D

Πλακίτσα, μην παρεξηγηθούμε.

Πάντως στο θέμα, 1000 φορές να μου πουν ότι αντί να δίνω 65€ το μήνα στην νόβα, μπορώ να δίνω τα ίδια ή και περισσότερα αλλά να έχω ταινίες μόλις σταματήσουν στο cinema, σειρές ταυτόχρονα με το Εξωτερικό όλα με υπότιτλους και σε πακέτα που θα διαμορφώσω μόνος μου.

Εγώ κύριοι θέλω ένα πακέτο με Ταινίες σειρές και Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσουν οι Αρκούδες, δεν την βρίσκω με δελφίνια, δεν είναι όνειρο μου να δω πώς φτιάχτηκε μια πλατφόρμα στην Ανταρκτική, ούτε εξιτάρομαι από την Κιμ Καρντάσιαν και την πατούρα της. Αυτά θέλω και για αυτά θέλω να πληρώσω. Αν λοιπόν ένα τέτοιο πακέτο πήγαινε από τα 65 στα 30-40 θα πω εγώ που δεν είναι τρελή διαφορά, πιστεύετε θα έβαζαν λίγοι; Κι επειδή το διατυπώνω λάθος όχι να στο δώσει πακέτο... σωστό: Θα διαμόρφωναν λίγοι ένα τέτοιο πακέτο;

Κι όχι χαζομάρες να πληρώνω έξτρα το hd κι αυτό σε 4 κανάλια...

Ας φτιάξουν ατά τα βασικά πρώτα, ας ξεκινήσουν να μας σέβονται σαν καταναλωτές ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΟΥΝΕ και μετά ας ασχοληθούν με την όποια πειρατεία θα έχει απομείνει.

Την νόβα την φέρνω ως παράδειγμα, γιατί είμαι ένας από τους μ@λ@κες που καταθέτω κάθε μήνα τον οβολό μου για να βλέπω 4 ματς της Βασίλισσας....

από την άλλη όμως άλλη χάρη έχει και ο κινηματογράφος.

Δεν λέω για συνέχεια αλλά 1 φορά το μήνα ή έστω το δίμηνο κάτι είναι.Βλέπεις λίγο κόσμο.

Όσον αφορά τα έξοδα ποπ κορν, νερό τσιπς κτλ.. αν πάνε πολλά τα χρήματα δεν παίρνεις καν ή παίρνεις από το σπίτι ή από Σούπερ μάρκετ.

Οπως τα πες αρχισαν τα οργανα γιατι αυτη η συζητηση θα παει για πολλες σελιδες ακομα.

Το ζουμι της υποθεσης ειναι να πεσουν οι τιμες, για να πεσει και η πειρατεια.

Λενε οτι οι εταιριες χανουνε τοσα χρηματα απο την πειρατεια.Για ενα λεπτο ομως.Πως ξερει η εταιρεια οτι εγω θα την αγοραζα την ταινια για παραδειγμα, αν δεν υπηρχε η πειρατεια ?Επομενως δεν μπορουνε να μιλανε για χασουρα.Χασουρα θα ειχαν αν ηταν τζαμπα που λεμε οι ταινιες και καποιοι συνεχιζαν να κατεβαζουν.

Ας ριξουν τις τιμες, να αγοραζει ο κοσμος.

Προσφατα αγορασα το Call Of Duty MW3 για 20 ευρω απο ρωσικο site.Ξερετε ποια ειναι η τιμη του στο Steam ? 60 ευρω παρακαλω.Θα δωσεις 60 ευρω για κατι που ισως να μην σου αρεσει, να μην το αντεξει το συστημα σου ή να παρουσιαζει διαφορα bugs.20 ευρω ειναι μια λογικοτατη τιμη για παιχνιδι που μολις κυκλοφορησε, η οποια θα κυμανθει στα 14 ευρω σε μερικους μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...