Dexious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την κοινότητα! Έχουμε ξεκινήσει ένα emulator project για το World of Warcraft: Nefarian Project World of Warcraft version 1.12.1 (5875) A brand new Blizzlike server for people who would like to experience the old World of Warcraft days. Rates are (they might change according to users feedback): 1x Quest XP 1x Kill XP 1x Discovery XP Old talents, instances and raids! It has: Blizzlike raiding scripts | 10-20-40 man raids Blizzlike Classic Honor system | Real ranks with Honor Decay PvP and Battlegounds So far we get very good feedback from players. For more information go here! Παρακαλώ αν αυτό το post δεν αρμόζει, ένας moderator μπορεί να το διαγράψει. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2012 από Dexious
aliakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 τα χουμε ξαναπεί υπέρ : free vanilla wow κατά : δεν λειτουργούν τα macros κάνοντας έτσι το game unplayable
Dexious Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 τα χουμε ξαναπεί υπέρ : free vanilla wow κατά : δεν λειτουργούν τα macros κάνοντας έτσι το game unplayable Σε εμάς αυτή τη στιγμή macros και AddOns δουλεύουν κανονικά. (εκτός αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα να μου δώσεις να δοκιμάσω) Μπορείτε αν ενδιαφέρεστε να ρίξετε μια ματιά στο server. Ευχαριστώ.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 εγω δεν είχα προλάβει αυτές τις εποχές γιατι ξεκίνησα απο TBC εποχή να παίζω αλλα θα μου άρεσε να δοκιμάσω γιατί το cataclysm δεν το μπορώ οπότε δεν με κόβω να επιστρέφω official . Κόσμο έχει η ξεκίνησε τώρα?
Dexious Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 εγω δεν είχα προλάβει αυτές τις εποχές γιατι ξεκίνησα απο TBC εποχή να παίζω αλλα θα μου άρεσε να δοκιμάσω γιατί το cataclysm δεν το μπορώ οπότε δεν με κόβω να επιστρέφω official . Κόσμο έχει η ξεκίνησε τώρα? Καλησπέρα, Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε μια μικρή παρέα που παίζουμε μιας και ο server δεν έχει και πολλές μέρες που έγινε public. Δε χάνεις πάντως κάτι να το δοκιμάσεις. Αν σου αρέσει καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις