8elwADSL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οταν βγήκα από το Dirt3 μου έβγαλαν τα windows αυτό το μήνυμα μου έχει τύχει και άλλες 2-3 φορές εδώ και 1 μήνα που έχω την κάρτα πάντα όταν βγαίνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
ThanosWF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Οταν βγήκα από το Dirt3 μου έβγαλαν τα windows αυτό το μήνυμα μου έχει τύχει και άλλες 2-3 φορές εδώ και 1 μήνα που έχω την κάρτα πάντα όταν βγαίνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προφανως σου προτεινει να απενεργοποιησεις το AERO καθως παιζεις..Μπορεις να το απανεργοποιησεις,δεν νομιζω να δεις τρελες διαφορες αλλα οτιδηποτε λιγο καλο ειναι.
8elwADSL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή το aero κόβει τις επιδόσεις της κάρτας στο Dirt γιατί σε κανένα άλλο παιχνίδι (Skyrim,Metro) δεν μου το βγάζει αυτό,μου φαίνετε περίεργο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αγνόησε το μήνυμα, χαζομάρες των Windows.. Πάντα θα πατάς το τελευταίο ''Διατήρηση του τρέχοντος συνδυασμού χρωμάτων και να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το μήνυμα''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα