redalkis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα φιλοι μου!!! υπαρχει τροπος με πολυμετρο (η με καποιον αλλο τροπο) να καταλαβω ( σιγουρευτω) οτι εχει καει η μγτρικη μου;;; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ψαξε να βρεις επανω για τιποτα καμμενους πυκνοτες η κανενα σκασμενο τσιπακι (vrm) εκει κοντα στην περιοχη του επεξεργαστη. Εαν δεν βγαλεις ακρη,βαλε τα παντα επανω περα απο τον επεξεργαστη.εαν πριν δεν ανοιγε η μητρικη ενω χωρις τον επεξεργαστη ανοιγει,εχει προβλημα η μητρικη.(ανοιγει που λεει ο λογος ετσι,μην περιμενεις να ποσταρει κιολας). Αλλιως θα μετρησεις της τασεις που βγαζει το τροφοδοτικο σου με πολυμετρο (εαν δεν εχεις ηδη δοκιμασει να δεις εαν ανοιγι με καποιο αλλο τροφοδοτικο). Για να μετρησεις τις τασεις του τροφοδοτικου τα πραγματα ειναι απλα αλλα θελει προσοχη.Στειλε Pm εαν θελεις να το κανεις αυτο να σου πω την διαδικασια.
redalkis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου, παταω το power και στην οθονη δεν μου εμφανιζει τιποτα!!! βγαζω τον επεξεργαστη, οπως μου ειπες και δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! ειναι σιγουρα μητρικη;;;;;
savaspar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου, παταω το power και στην οθονη δεν μου εμφανιζει τιποτα!!! βγαζω τον επεξεργαστη, οπως μου ειπες και δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! ειναι σιγουρα μητρικη;;;;; Όχι! Κάνε και το τεστ με το τροφοδοτικό που σου λέει ο φίλος παραπάνω για να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο. Πολλά μπορεί να παίζουν αν απλά δεν σου ποστάρει. Από μητρική/επεξεργαστή, μέχρι και βραχυκυκλωμένο καλώδιο sata....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα