Thunderman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το RE 5: Restribution μαζί με την ταινία Sucker Punch την κατατάσσω στην λίστα με τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί. Τα ειδικά εφέ είναι μέτρια (σε κάποια σημεία της ταινίας φαντάζουν πολύ ψεύτικα). Το σενάριο της ταινίας εξαρχής (από την 1η ταινία) δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το ομώνυμο παιχνίδι η μόνη σχέση που έχει είναι ότι έχει δανειστεί τα ονόματα και λίγα στοιχεία από το παιχνίδι κατά τα άλλα η βιονική ηρωίδα που βλέπουμε στην ταινία ουδεμία σχέση με την ηρωίδα στο παιχνίδι θα έπρεπε να είναι survival-horror η ταινία και όχι μια baddass βιονική ηρωίδα που σφάζει ανελεήτως ζόμπι και κάθε λογής μεταλλαγμένο τέρας. Προσοχή σπόιλερ: Οι δράκοι στο τέλος της ταινίας δεν κατάλαβα που κολάνε; στην επόμενη ταινία θα δούμε τον βιονικό γκάνταλφ σε ζόμπι έκδοση. Σε γενικές γραμμές το ιδανικότερο θα ήταν να γινόταν ένα Reboot της ταινίας από την αρχή (όχι από τον ίδιο σκηνοθέτη) σε σοβαρότερο και ποιο προσγειωμένο ύφος.
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οι δράκοι στο τέλος της ταινίας δεν κατάλαβα που κολάνε; στην επόμενη ταινία θα δούμε τον βιονικό γκάνταλφ σε ζόμπι έκδοση.
Thunderman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ αυτή την έκφραση (σαν το emoticon) είχα πάρει μόλις είδα την σκηνή του τέλους.
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 To ειδα και εγω σημερα μαζι με την κοπελα μου. Δεν μου αρεσε και τοσο πολυ. Αλλα τι περιμενεις απο ταινια που βασιζεται σε βιντεοπαιχνιδι? Στην κοπελα μου δεν αρεσε καθολου γιατι λεει ειχε υπερβολικη βια και αιμα. Το οτι ειχε ασταματητη δραση ειναι το μονο καλο της ταινιας αυτης. Να δουμε πως θα ειναι και η επομενη η οποια θα ειναι και η τελευταια οπως εχουν πει.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Την είδα και δεν τρελάθηκα, που θα βλέπω τουρκικά στην τηλεόραση καλύτερα αυτό Swyped from my SII using Insomnia App
ravend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Την είδα και γώ. Όντας χρόνια φαν των παιχνιδιών είχα δώσει αρκετά συγχωροχάρτια σε όλες εκτός της δεύτερης που κάτι λέει. Αλλά,τι κακό ήταν αυτό?δεν προχώρησε ούτε καν το υποτυπώδες σενάριο των ταινίών, ένα ανούσιο μπαμ μπούμ όλη η ταινία και αυτή τη φορά η jovovich μόνη της δεν ήταν αρκετή να σώσει το χάλι των παραγωγών. Ο δε ενασρκωτής του leon τουλάχιστον τραγικός,η ada συμπαθητική. Όπως είχα αναφέρει ξανά αν θυμάμαι στο ίδιο θέμα,η σειρά θέλει reboot αν θέλουν να συνεχίσουν να την έχω σε κινηματογράφο και μάλιστα reboot με συμμετοχή της capcom,όπως στην περίπτωση του silent hill που συμμετέιχε στην παραγωγή και ένας απο τους παραγωγούς των παιχνιδιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα