tritonas00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κλασικα, ουδεμια σχεση με Resident Evil, για να χαιρονται τα παιδακια και μονο.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά τόσο μάπα;;;;; Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά τόσο μάπα;;;;; Χεσ'τα βρωμιάρη, δε βλέπεται το ταινιάκι.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χεσ'τα βρωμιάρη' date=' δε βλέπεται το ταινιάκι.[/quote'] Το είδες η έτσι το λες; Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το είδες η έτσι το λες; Ποτέ δεν ανοίγω το στόμα μου αν δεν είμαι σίγουρος.
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 κατα 93% τραγωδια το κοβω θα αφησω να το δει πρωτα ο dop και μετα θα αποφασισω αν θα το τιμησω.
KilliK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Κλασικα, ουδεμια σχεση με Resident Evil, για να χαιρονται τα παιδακια και μονο. δεν λεει κατι αυτο. τα ιδια τα videogames δεν εχουν σχεση με Resident Evil εδω και χρονια..
Basilisc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα ντε, στην τελική όπως κάναν τα games οι ταινίες πιο πολύ ταιριάζουν τώρα. Αν και το Revelations στο 3DS μια χαρά Resi ήταν.
tritonas00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) τα ιδια τα videogames δεν εχουν σχεση με Resident Evil εδω και χρονια.. Σωστο, οντως τα παιχνιδια απο το εξαιρετικο code veronica και μετα εχουν μετατραπει σε mindless-action σκουπιδια. Αλλα το RE 2 (ταινια) ηταν ουσιαστικα το μονο που ευχαριστηθηκα καπως γιατι ηταν πιο κοντα και με διαφορα στοιχεια απο το RE 3 (game). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2012 από tritonas00
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι τοσο χαλια? Οσοι το ειδατε μπορειτε να μας πειτε τι δεν σας αρεσε? Εγω θα παω να το δω το Σαβατο. Η ταινια ειναι βασισμενη σε καποιο απο τα παιχνιδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 μήπως να πούμε τι μας άρεσει που είναι και ευκολότερα μιας και δεν βρήκαμε κάτι?
6xXx6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Στην κορυφή του αμερικανικού box office Η πέμπτη ταινία Resident Evil κατέκτησε την πρώτη θέση στο αμερικανικό box office με πωλήσεις εισιτηρίων 21,1 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Στο «Resident Evil: Η Τιμωρία» πρωταγωνιστεί και πάλι η Milla Jovovich ως Alice, τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας. Ο θανατηφόρος ιός της Umbrella Corporation συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη Γη, μετατρέποντας τον παγκόσμιο πληθυσμό σε σαρκοφάγες λεγεώνες και η Alice περιτριγυρισμένη από εχθρούς συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα. Το «Resident Evil: Η Τιμωρία» έρχεται για να συνεχίσει το μύθο του δημοφιλούς video game με μια πέμπτη συνέχεια που υπογράφει ο εμπνευστής του όλου franchise Paul W.S. Anderson, σύζυγος της Jovovich και δημιουργός τριών από τις πέντε ταινίες. Πηγή: newsbeast.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα