Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Revelations

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε παίξει το παιχνίδι;Πώς σας φαίνεται;Αξίζει τα λεφτά του;

Τα γραφικα σε ps3 πώς είναι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)

Δημοσ.

υπαρχει αντιστοιχο τοπικ στο pc games και ολη η συζητηση γινεται εκει.

Στο Ps3 Οχι δεν το εχω παιξει λογω custom firmware.

Σαν παιχνιδι αξιζει αλλα ειναι μικροτερο απο τα προηγουμενα(11 chapters Νομιζω εχει)Η ιστορια του ειναι πολυ ωραια και σου δινει περισσοτερα στοιχεια για το τι συμβαινει μεταξυ του desmond,ezio,altair αλλα και ισως ενα τιπ οτι το παιχνιδι θα συνεχιστει περαιτερω(χωρις τον ezio Μαλλον-οταν το τερματισεις θα καταλαβεις τι εννοω)

Δημοσ.

οσο επαιξα σε πισι που λαγκαρε (παλιο πισι), ειδα οτι σαν γραφικα ειχε λιγο καλυτερα απ το brotherhood, αλλα δε μου αρεσε καθολου ουτε μπορουσα να αντιμετωπισω το νεο τροπο tower defence (εκει να δεις λαγκ) οταν σου επιτιθενται. Απ οτι διαβασα σε review αυτος ο τροπος tower defence μετα σταματαει οσο προχωραει το παιχνιδι.

Η ατμοσφαιρα καπως αναλογη αφοθ μετα την Ιταλια μας μεταφερει σε Κωνσταντινουπολη και Αγια Σοφια.

Γενικοτερα δεν ειχε την επιτυχια προηγουμενων AC αλλα για τους φαν του ειδους παραμενει must. Εγω ειμαι ενας απο αυτους.

Σε ΠΣ3 και να θελω να το παιξω δεν μπορω καθοτι ειμαι συμπασχων με τον Χρηστο αρα δε μπορω να εκφερω γνωμη, Να λαγκαρει παντως αποκλειεται

Αν θες 3rd person acion/adventure/shooter πολυ καλη εναλακτικη ειναι τα RDR, και Batman

Δημοσ.

Χμμμ κατάλαβα και ευχαριστώ!

Sorry δεν είχα δει το topic στο pc games.

Α και δεν έχω παίξει κανένα AC πριν ;)

Δημοσ.

ξεκινα απο το AC2 που θα το βρεις και σε καλη τιμη, το AC1 παρολο οτι εφερε εναν αλλο αερα στις κονσολες μετα απο ενα σημειο κατανταει μονοτονο.

Δημοσ.

οσο επαιξα σε πισι που λαγκαρε (παλιο πισι), ειδα οτι σαν γραφικα ειχε λιγο καλυτερα απ το brotherhood, αλλα δε μου αρεσε καθολου ουτε μπορουσα να αντιμετωπισω το νεο τροπο tower defence (εκει να δεις λαγκ) οταν σου επιτιθενται. Απ οτι διαβασα σε review αυτος ο τροπος tower defence μετα σταματαει οσο προχωραει το παιχνιδι.

Η ατμοσφαιρα καπως αναλογη αφοθ μετα την Ιταλια μας μεταφερει σε Κωνσταντινουπολη και Αγια Σοφια.

Γενικοτερα δεν ειχε την επιτυχια προηγουμενων AC αλλα για τους φαν του ειδους παραμενει must. Εγω ειμαι ενας απο αυτους.

Σε ΠΣ3 και να θελω να το παιξω δεν μπορω καθοτι ειμαι συμπασχων με τον Χρηστο αρα δε μπορω να εκφερω γνωμη, Να λαγκαρει παντως αποκλειεται

Αν θες 3rd person acion/adventure/shooter πολυ καλη εναλακτικη ειναι τα RDR, και Batman

σε αυτο που λες το εχω Max out στο alienware και τα γραφικα οντως ειναι πιο γεματα απο το brotherhood και πιο ελαφρια απο το AC2

ηλια για μενα ΜΗΝ ξεκινησεις απο το revelations αν σε ενδιαφερει η ιστορια γιατι ενδεχεται να πεσεις σε μερη που δεν καταλαβαινεις τι γινεται.

Αν δεν σε απασχολει ειναι ενα πολυ ωραιο αλλα μικρο παιχνιδι.Επισης το multiplayer ειναι απιστευτο.Δοκιμασε το και δεν θα χασεις.

Δημοσ.

Θα το σκεφτω για το ac2 αν το βρω σε αρκετα χαμηλη τιμη θα το χτυπησω αλλιως...αρχιζω διαβασμα για την πλοκη απο wikipedia

αν δεν καταλαβω και απο εκει τοτε αναγκαστικα παω σε youtube

--------------------------------------------------------------------------------

Ενα μειον για εμενα στο ac2 ειναι πως ειναι παλιο αρα δεν θα υπαρχει κοσμος στο multi

Δημοσ.

το ac2 δεν εχει multi!

απ το brotherhood και μετα ξεκινησε..

Ακομα και στο multiplayer οσο ανεβαινεις επιπεδο σου ξεκλειδωνει περισσοτερα βιντεο απο την ιστορια σχετικα με την abstergo και αλλα διαφορα.Σκεψου οτι ειμαι level 26 και πρεπει να παιζω συνολικα πανω απο 29 ωρες.Ειδικα αν πετυχεις καλο γκρουπ(2-3 φορες μου εχει τυχει)πραγματικα ειναι απολαυση.

Δημοσ.

Αν δεν έχει multi δεν θα ξεκινησω απο ac2 διοτι δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου να αγοραζεις παιχνιδια που θα τα τερματισεις σε 8 ωρες αν δεν εχουν multi (με εξαιρεση καποιες παιχνιδαρες οπως gow3).Οπότε λογικά ξεκινάω από brotherhood!

Δημοσ.

Αν δεν έχει multi δεν θα ξεκινησω απο ac2 διοτι δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου να αγοραζεις παιχνιδια που θα τα τερματισεις σε 8 ωρες αν δεν εχουν multi (με εξαιρεση καποιες παιχνιδαρες οπως gow3).Οπότε λογικά ξεκινάω από brotherhood!

Σε 8 ωρες δε προκειται να το τερματισεις με τιποτα. θα σου φαει εβδομαδα και βαλε το 2, ειναι πολυ καλο για να εξοικιωθεις με αυτο και να θες να το πας 100% εχει αρκετα side missions. απο 18 ευρω ξεκιναει

http://www.skroutz.gr/c/414/playstation_3_games.html?keyphrase=assassin%27s+creed+2

Δημοσ.

το ac2 για να το παω 100% σε ολα μου πηρε περιπου 1 εβδομαδα με 8ωρο παιξιμο(και πιστεψε με δεν ειμαι τυχαιος παικτης που χανει ευκολα)

Δημοσ.

θα κάνω μάλλον αυτό που είπε ο naruto θα το κατεβασω για pc (αν το σηκωνει).

__________________________________________________________________________________

Εδώ μου λέει πως περνάω για λίγο τα minimum requirements (στα recomended μονο η καρτα γραφικων δεν περναει) τι λετε να κανω;

Δημοσ.

θα το σηκωσει λογικα αλλα θα λαγκαρει οταν πας να στριψεις τον Ezzio

ειναι παιχνιδι που βασιζεται πολυ στη κινηση του χαρακτηρα να γυρναει και να κανει κινησεις γρηγορα ειδικα αν θες να πιασεις 100% synch

Γι αυτο το λογο παρατησα το revelations στο πισι

Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις να παρεις μια γευση απο γραφικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...