Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Αντιμετωπίζω πρόβλημα το οποίο και πρέπει να λύσω μέχρι αύριο!!!Το πρόβλημα αναφέρεται στον τίτλο!!Απ εκεί και πέρα άλλαξα δίσκο και έβαλα 1 παλιό!!Έκανα format και αφού τελείωσε έκανε 1 επανεκκίνηση και πάλι το ίδιο πρόβλημα!!Αλλάζω και βάζω 1 σχετικά ποιο καινούριο δίσκο και πάλι το ίδιο!!!Απ εκεί και πέρα βγάζω την μνήμη και βάζω 1 καινούρια πάλι το ίδιο..Τι τρέχει?????Επείγον παιδιά καίγομαι!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ας κάνω μερικές ερωτήσεις:

Σου πετάει μπλε οθόνη στο άσχετο;

Αφού έκανες φορμάτ υποθέτω hardware prob

o/c ¨εχεις κάνει;

Ανέβασε τον φάκελο c:\windows\minidumps για τον επόμενο που θα περάσει από το θέμα

Δημοσ.

Πάει να ξεκινήσει να φορτώσει τα windows και πετάει μπλε οθόνη..Παίζει να είναι η κ.γραφικών?Ο υπολογιστής έχει φάει overclocking!!!Δεν κατάλαβα αυτό με τον φάκελο!!!

Δημοσ.

Πάει να ξεκινήσει να φορτώσει τα windows και πετάει μπλε οθόνη..Παίζει να είναι η κ.γραφικών?Ο υπολογιστής έχει φάει overclocking!!!Δεν κατάλαβα αυτό με τον φάκελο!!!

Γύρνα τα ΟΛΑ στο default και μετά συζητάμε για BSOD

Μέσα στον C έχεις τον φάκελο minidumps στην διαδρομή που σου είπα

Κάνε τον ένα zip/rar και ανεβασε τον εδώ

Ποια κάρτα έχεις;

Drivers last ¨εχεις πάνω;

Ανεμιστήρα έχει; Αν ναι furmark Να την ζορίσεις κανένα 2λεπτο με 5 λεπτο παρακολουθώντας την θερμοκρασία της

Δημοσ.

Λοιπόν πάω και περνώ 1 δίσκο από 1 φιλαράκι και ανοίγω τον υπολογιστή..Μου λέει πως δεν υπάρχει μέσα κάποιος δίσκος!Το ίδιο και για το παλιό!!!Κάνω λοιπόν 2-3 επανεκκινήσεις και πάλι τίποτα!!!Βαράω λοιπόν 1 clear cmos και επαναφέρω τον υπολογιστή μιας και ήταν και σε κατάσταση overclocking!!!Το αποτέλεσμα τέλειο!!!Ο υπολογιστής είναι ΟΚ..Δηλαδή το πρόβλημα ήταν εκεί πέρα???Πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο???

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα ήταν εκεί πέρα???Πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο???

Το παραλογο που το βρισκεις?happy.gif

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν είμαι fan του αθλήματος!!!Δηλαδή αν έκανα από την αρχή clear cmos θα είχα γλυτώσει και τα έξοδα?

Yeap.

Γι αυτο σε περιπτωση οvercloking ελεγχουμε την σταθεροτητα του συστηματος, πριν αρχισουμε να το χρησιμοποιουμεhappy.gif

H μπλε οθονη πολλες φορες αποτελει ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα με το hardware και παρολου που ειναι "μισητη", ειναι ενας τροπος των windows να προστατεψουν αυτο το hardware.

Δημοσ.

Yeap.

Γι αυτο σε περιπτωση οvercloking ελεγχουμε την σταθεροτητα του συστηματος, πριν αρχισουμε να το χρησιμοποιουμεhappy.gif

Είδα εγώ και άλλες που το ελέγξανε :P

@CoOliO εντάξει; Επιασε δροσιά τώρα; :P :lol:

Δημοσ.

Χαχα...Σφυράει τώρα!!!Θα το ελέξω άλλη 1 φορά μετά!!!Ελπίζω να μην κάνει τίποτα τρελά!!Θα σας ενημερώσω ευχαριστώ για την υποστήριξη σας αλλά τώρα προσευχηθείτε για τον υπολογιστη

:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...