Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λαθως link.απο εδω το πηρα.

Και αφου το αγορασεις αυτο,μετα τι κανεις;Περνας καποιο προγραμμα στο κινητο και βλεπεις πληροφοριες μεσω bluetooth;Σε android δουλευει;Γενικα οποια παραπανω πληροφορια ευπροσδεκτη. :-D

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αφου το αγορασεις αυτο,μετα τι κανεις;Περνας καποιο προγραμμα στο κινητο και βλεπεις πληροφοριες μεσω bluetooth;Σε android δουλευει;Γενικα οποια παραπανω πληροφορια ευπροσδεκτη. :-D

εγω το περιμενω ακομα.το βαζεις στην obd θυρα κ μεσο bluetooth κ με torque pro(android)δουλευει κ σου δινει πολλες πληροφοριες.θα το δουμε στην πραξη...

Δημοσ.

ο ενας ειναι ο στεργιος γκαβουδης και ο αλλος ο παυλος πεττας (δεν θυμαμαι ποιος απο τους δυο δουλευε στο μαγαζι του αλλου μεχρι που αυτονομηθηκε). και οι δυο ειναι στη λεωφορο αθηνων (πρωην καβαλας), ο πρωτος στο ρευμα προς κορινθο και ο δευτερος προς αθηνα.

STERGIOS GROUP

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 261 ΑΙΓΑΛΕΩ (υπολόγιζε στο ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών)

ΤΗΛ 2105900621

www.stergiosgroup.gr το site του δεν δουλευει

και ο πεττας

http://www.pavlospettas.gr/

Δημοσ.

ευχαριστω.ξερετε αν τα φτιαχνει εκεινη την στιγμη η πρεπει να του αφησω το αμαξι?βεβαια θα παρω τηλ για ραντεβου...απο τιμες ποσο πανε οι πεταλουδες?να βαλω μεταλικη η πλαστικη?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ηρθαν οι δυσκολες μερες,η βενζινα παλι ανεβηκε...

Να ανοιξουμε ενα τοπικ(εκτος αν υπαρχει ηδη)για ιδεες κ συμβουλες ωστε να μειωσουμε την καταναλωση της βενζινης?

Εκτος απτα γνωστα λεω να βγαλω τις 15αρες ζαντες κ να ξαναβαλω τις μαμα 14αρες,να βγαλω το φιλτρο ελευθερας κ να ξαναβαλω το μαμα φιλτρο.Ειναι κ το θεμα με την μουσικη,εχω 2 ενισχυτες μεσα κ αποτι διαβαζω παιζει ρολο κ αυτο στην καταναλωση.

Αυτα τα μαγνητακια ταχει δοκιμασει κανεις?

Σκεφτομαι κ το υγραεριο...

για το ηχοσυστημα σου ειναι επειδη εχεις περισσοτερο βαρος..

τωρα για το φιλτρο σαφως τραβαει περισσοτερο αλλα αμα δεν το πατας δεν θα καιει καθολου βενζινη.

και συν το φιλτρο ελευθερας αν εχεις το καταληλο σε βοηθαει πολυ στης χαμηλες η υψηλες αντιστοιχα με αποτελεσμα να μην πατας περισσοτερο γκαζι.

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις που φτιαχνουν δαχτυλιδια για ζαντες?

Ο πετας ειναι καλος ειχα παει παλια για ισιωμα ζαντων.

Δημοσ.

καλησπερα.. υπαρχει κατοχος hyundai getz facelift 1.4 να μου πει στο περιπου που κυμαινεται η καταναλωση του; εχω ενα τετοιο με 30.000 χλμ (μοντελο 1/2007), το οποιο το ειχε η μητερα μου, πρωτο χερι και βλεπω περιπου 10 (!!!!!) λιτρα/100χλμ... ναι μεν ειναι εντος πολης, αλλα πολλα απο αυτα τα χιλιομετρα τα εχει κανει σε αττικη οδο χωρις ιδιαιτερη κινηση. επισης ειναι ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΣΙΜΟ. το τονιζω γιατι οντως ο τροπος οδηγησης παιζει ρολο. θα περασω απο hyundai να βαλουν διαγνωστικο να δουμε τι θα πει, απλα επειδη βλεπω μια καταναλωση τοσο ψηλη μου εκανε εντυπωση και ηθελα να δω αν και αλλοι εχουν παρατηρησει παρομοιες τιμες. σε corsa 1.4 twinport που ειχα επι 7 χρονια, μεσα στην πολη δεν εβλεπα πανω απο 9 λιτρα με αρκετα απο αυτα πατημενος.

Δημοσ.

Rabican... πούλησες το Corsa??? Γιατιιιι! :cry:

Μετράς σωστά την κατανάλωση? Πρέπει να φουλάρεις, να βάλεις τον μερικό χιλιομετρητή και να κάνεις τη μέτρηση πόσα έκαψες όταν ξαναφουλάρεις. Αλλιώς, με εκτιμήσεις εύκολα τα 8λ γίνονται 11λ.

Δημοσ.

ελα ρε γιατρε!!! να εφυγε το κορσα.. παπαλα.. μετα απο 7 χρονια... τελος!

ναι. παντα μιλαμε απο γεμισμα, μηδενισμο, ξαναγεμισμα και πραξη λιτρα με χιλιομετρα. και το εχω κανει 2 φορες (δηλαδη σε 2 γεμισματα). και τις 2 φορες μου εβγαλε 10-10.2 λιτρα/100 χλμ...!!! και μαλλιστα τωρα μιλησα με χιουνται και μου ειπαν οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να καιει τοσο το γκετζ....!!!!!!! με κουφαναν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...