lostgravity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Προσπαθησα να χωρισω τον σκληρο δισκο του laptop μου μεσα απο τη ''διαχειριση υπολoγiστη'' των windows 7 αλλα δεν μου επιτρεπει να δημιουργησω νεο partition με μεγεθος μεγαλυτερο των 219gb. O δισκος ειναι 500αρης και ειναι διαθεσιμα τα 460gb,ηθελα να τον χωρισω σε δυο τμηματα ενα 300gb και ενα 160gb αλλα δεν μου δινει τετοιο περιθωριο.Δοκιμασα επισης και με το partition manager αλλα ουτε ετσι τα καταφερα. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 με το easeus partition master χωρισα τον δισκο του dell μου σε 2 μερη(100+480 γιγα αντιστοιχα)με απολυτη επιτυχια.Δοκιμασε το αν παει κατι στραβα δεν φερω καμια ευθυνη ετσι;
lostgravity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 με το easeus partition master χωρισα τον δισκο του dell μου σε 2 μερη(100+480 γιγα αντιστοιχα)με απολυτη επιτυχια.Δοκιμασε το αν παει κατι στραβα δεν φερω καμια ευθυνη ετσι; οκ θα το δοκιμασω και αυτο. Ειχες προσπαθησει πριν με καποιο αλλο προγραμμα η μεσα απο τα windows?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια περιπου το εχω και ειναι το μοναδικο που εχω δοκιμασει.
TheELF Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Προσπαθησα να χωρισω τον σκληρο δισκο του laptop μου μεσα απο τη ''διαχειριση υπολoγiστη'' των windows 7 αλλα δεν μου επιτρεπει να δημιουργησω νεο partition με μεγεθος μεγαλυτερο των 219gb. O δισκος ειναι 500αρης και ειναι διαθεσιμα τα 460gb,ηθελα να τον χωρισω σε δυο τμηματα ενα 300gb και ενα 160gb αλλα δεν μου δινει τετοιο περιθωριο.Δοκιμασα επισης και με το partition manager αλλα ουτε ετσι τα καταφερα. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω Αν τα 40GB που έχεις στον δίσκο είναι διάσπαρτα πάνω στην επιφάνεια τότε δεν μπορεί να κάνει διαμέρισμα αφού θα χάνονταν τα δεδομένα,ξέρω ηλίθιο αλλά έτσι είναι,αν έχεις κάποιο καλό defrag που μπορεί να κάνει spacedefrag τρέξε το για να φέρει όλα τα δεδομένα στην αρχή του δίσκου,μετά θα μπορείς στον υπόλοιπο χώρο να κάνεις άλλο διαμέρισμα.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Αν τα 40GB που έχεις στον δίσκο είναι διάσπαρτα πάνω στην επιφάνεια τότε δεν μπορεί να κάνει διαμέρισμα αφού θα χάνονταν τα δεδομένα,ξέρω ηλίθιο αλλά έτσι είναι,αν έχεις κάποιο καλό defrag που μπορεί να κάνει spacedefrag τρέξε το για να φέρει όλα τα δεδομένα στην αρχή του δίσκου,μετά θα μπορείς στον υπόλοιπο χώρο να κάνεις άλλο διαμέρισμα. σωστο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Τωρα που το λες θυμαμαι οταν στο dell μου χωρισα τον δισκο μου εγραψε οτι μετακινει δεδομενα(μερικα αρχεια βρισκονταν στο τελος του δισκου συμφωνα με το Defraggler)
lostgravity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ναι πολυ πιθανο να φταιει αυτο.Το laptop παντως ειναι καινουριο και εχει επανω το λειτουργικο και μερικα βασικα προγραμματα ισως ομως αυτα τα λιγα να ειναι διασπαρτα και γιαυτο να μην μπορει να πραγματοποιηθει η διαδικασια. λεω να δοκιμασω πρωτα με το defragler και μετα να χωρισω το δισκο τελικα εκανα τη δουλεια μου μονο με το partition master δεν χρειαστηκε το defragler. ευχαριστω για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα