jeanthira7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Μόλις μου ήρθε μία μπαταρία 6600 maH για το HP nx8220 που έχω. Πόση ώρα περίπου χρειάζεται φόρτιση?Μέχρι το φωτάκι από πορτοκαλί να γίνει πράσινο λογικά? Ευχαριστώ.
filip123go Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πόση ώρα περίπου χρειάζεται φόρτιση?Μέχρι το φωτάκι από πορτοκαλί να γίνει πράσινο λογικά? Ναι, να γίνει πράσινο, να σταματήσει να αναβοσβήνει η να σβήσει τελείως (ανάλογα το μοντέλο). Να ξέρεις μετά τις πρώτες 4-5 φορτίσεις θα αρχίσει να λειτουργεί πλήρως η μπαταρία....
jeanthira7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι, να γίνει πράσινο, να σταματήσει να αναβοσβήνει η να σβήσει τελείως (ανάλογα το μοντέλο). Να ξέρεις μετά τις πρώτες 4-5 φορτίσεις θα αρχίσει να λειτουργεί πλήρως η μπαταρία.... Επί 2 ώρες μόνο φόρτισε και το άνοιξα χωρίς το ρεύμα φυσικά. Μου έβγαλε διαθέσιμο χρόνο 5,5 ώρες και απλά το άφησα χωρίς να εκτελέσω κάποια εργασία και πήγαινε σύμφωνα με το ρολόι. Τώρα τι μου προτείνετε... Να του κάνω 4-5 αποφορτίσεις-πλήρεις φορτίσεις και μετά να το δουλεύω με το ρεύμα για να είναι μάχιμη η μπαταρία? Φυσικά και δεν σκοπεύω όταν έχω ρεύμα να λειτουργώ αυτόνομα την μπαταρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα