RockJos_21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου , ειναι Toshiba satellite A300 οπου ειχα εγκατεστημενα τα Windows XP SP3 και ολα λειτουργουσαν κανονικα . Τελος παντων αποφασισα να αλλαξω και να βαλω τα 7 ultimate SP1 , τα κανω όλα κανονικα μεχρι το σημειο που διαλεγεις σκληρο δισκο για να εγκατασταθει το OS. Καταλαθος εσβησα ομως καποια αρχεία του συστηματος με συνεπεια να μην μπορει να εισελθει στον σκληρο δισκο ωστε να συνεχισει η εγκατασταση! Δηλαδη εσβησα τους driver για τον σκληρο δισκο Η κατι παραπλησιο . . . Εχω προσπαθησει να τουσ ξαναβαλω απο το site της toshiba αλλα διχως αποτελεσμα . . . Πειτε μου καμια ιδέα !
TheELF Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 τα κανω όλα κανονικα μεχρι το σημειο που διαλεγεις σκληρο δισκο για να εγκατασταθει το OS. Καταλαθος εσβησα ομως καποια αρχεία του συστηματος με συνεπεια να μην μπορει να εισελθει στον σκληρο δισκο ωστε να συνεχισει η εγκατασταση! Ε;τι;Τα έσβησες μόνος σου;Πιστεύω ότι απλά πρέπει να κατεβάσεις τους driver από την σελίδα να τους αποσυμπιέσεις και να τούς βάλεις σε ένα usb εκεί που δείχνει δίσκους στα 7 έχει κουμπάκι load drivers για να τους διαβάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα