oldnew Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 τελικα το κινητο αξιζει...? Μη περιμένεις να στο πει κανένας αυτό. Όπως όλα εχει συν και πλην.
oldnew Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 σχεση αποδοσης τιμης τουλαχιστον...? Σε αυτό είναι άριστο. Το κινητό ειναι vfm.
orlox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι. Ο tegra 2 ειναι πολυ καλο cpu. Ότι κρυβεται το sgs2 όταν παίρνει μπρος το 2x, πραγματικά δεν το πιστεύω με τίποτα. Και δεν το γραφω fanboyστικα.. Έχεις δει καλοστημένο sgs2 custom; Πρακτικά ότι ποιο γρήγορο εχω δει σημερα συμπεριλαμβανομένου και όλων των καινούριων κινητών. Ουτε εγω το πιστευω. Ακομα και στα 1400 που το εχω εγω με custom zram και ενα σορο μπλιμπλικια το s2 ειναι αριστο απο την μαμα του και ενω μπορει να του ριχνω πολυ σε benchs αν το s2 θελει με κανει σκονη + με το flash απο 720p και πανω δεν τα παει καλα. Ειναι τσακωμενοι oldnew με τη μπαταρία του optimus 2χ πως τα πας;πχ πόσο αντέχει στο gaming; 3 ωρες συνεχομενες με μπαταρια 6 μηνων σε βαρυ 3d online game. Σε συγκριση με ενα συναδερφο που εχει το s2 εγω το απογευμα ειμαι στο τσακ να μου κλεισει με ενα 3-5% ενω το δικο του εχει ακομα 10-15%
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτό είναι άριστο. Το κινητό ειναι vfm. videakia παιζει? ματροσκες ισως?
oldnew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 videakia παιζει? ματροσκες ισως? Ρε παιδιά, όλα τα android παίζουν σχεδόν τα παντα. Το πολυ πολυ να χρειαστεις να κατεβασεις κάποιον καλύτερό player.. Γιατί δηλαδή να μην τα παίζει το lg? 2πυρηνο ειναι, καλη κάρτα γραφικών εχει, μνημη εχει αρκετή, οθόνη αρκετά καλη. Δεν εχει κανένα πρόβλημα το κινητό. Απο εκεί και περα υπάρχουν και καλύτερα και χειρότερα κινητα. Όχι ότι τα καλύτερα κάνουν κάτι περισσότερο, πχ να παίζουν αρχεία που δεν παίζει το lg. Όλα τα ιδία παίζουν. Η διαφορα ειναι σε αλλα πράγματά. Αυτονομια, amoled οθόνες, καλύτερό software, μεγαλύτερη υποστήριξή, τέτοια πράγματά.
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δλδ θα παιζει 720p ματροσκες στην τιβι...?
oldnew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δλδ θα παιζει 720p ματροσκες στην τιβι...? Αν και δεν ειχα καταλαβει οτι μιλαγες για tv, δε βλέπω γιατί να μην παιξει, αλλα ας στο επιβεβαιώσει κανένας που το έχει δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα