oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 το sg3 λενε οτι θα κανει 400 δολλαρια http://www.techstuff...ures-and-price/ Ναι, ειδικά για την Ελλάδα θα μπει και αυτό στο PSI, θα κουρεψουν την τιμη 50%.
orlox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 O tegra εχει ενα μειονεκτιμα παντως... κλειστους drivers....
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 O tegra εχει ενα μειονεκτιμα παντως... κλειστους drivers.... Έτσι δεν ειναι ολοι; Η samsung τι τους έχει, open source;
ektor7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ολες οι προβλεψεις,εχουν σχεδων σιγουρακι τον tegra3 στο htc edge,και μαλλον πιο πιθανο να μην δουμε ομως s-amoled οθονουλα!Το σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε αναλυση οθονης HD! Product Details This is a list of unconfirmed specs, and even if they were confirmed, the release is so far away that HTC would probably change a thing or two before launch. Hardware Quad-core processor by NVIDIA 4.7-inch, 720p S-LCD 2 display w/ optical lamination camera + webcam 1GB RAM HSPA+ Software Google's Android 4.0 OS Android Market and Amazon AppStore Full HMTL 5 browser w/ Flash support Standard Android apps Google apps such as Google Maps w/ Street View and Navigation Virtual QWERTY keyboard, user replaceable with various aftermarket options Virtually all apps and UI elements are user replaceable http://www.releasedates.co/product/htc-edge-release-date
oldnew Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλα αναλυση HD έχουν όλα τα κορυφαία που ανακοινώνονται πλεον. Ειναι στάνταρ.
ektor7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλα αναλυση HD έχουν όλα τα κορυφαία που ανακοινώνονται πλεον. Ειναι στάνταρ. Και τα μη κορυφαια φαιρεται θα ακολουθησουν και αυτα με hd.Απλα ειπα να το αναφερω! Και αν προσεξεις,σιγα σιγα,το 4.3" οσο παει αυξανεται! Μ'αρεσε που το θεωρουσαν υπερβολικο το 4,3" και οτι δε θα πιασει σαν μεγεθος γιατι ειναι υπερβολικα μεγαλο!!! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2012 από ektor7
oldnew Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ποσο καιρο τώρα γραφω ότι οι 4-4.3 θα γίνουν το στάνταρ.. Οι 4.5-4.7 θα ειναι οι μεγάλες οθόνες πλεον.
mertaghon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παντως εγω που εχω καθημερινα gs2 kai 2x σε στοκ απλα να πω πως ο τεγκρα κλεινει στοματα και χτυπα ποπους!!σε καθαρη επεξεργαστικη ισχυ σε παιχνιδια,βιντεο κλπ. τωρα που η nvidia θα δωσει τους ρημαδοdrivers θα το δω κ σε custom rom αυτο.. αλλα πραγματικα για poweruser 2χ μονοδρομος με cm7,ξκατεμε μην πατε προς htc αν θελετε παιχνιδακια και βιντεακια κλπ και εχετε κ ορεξη για λιγακι ψαξιμο το gs2 κρυβεται οταν αναβει το 2x....βεβαια εγω παιζω πολλα παιχνιδια και με hdmi out...
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παντως εγω που εχω καθημερινα gs2 kai 2x σε στοκ απλα να πω πως ο τεγκρα κλεινει στοματα και χτυπα ποπους!!σε καθαρη επεξεργαστικη ισχυ σε παιχνιδια,βιντεο κλπ. τωρα που η nvidia θα δωσει τους ρημαδοdrivers θα το δω κ σε custom rom αυτο.. αλλα πραγματικα για poweruser 2χ μονοδρομος με cm7,ξκατεμε μην πατε προς htc αν θελετε παιχνιδακια και βιντεακια κλπ και εχετε κ ορεξη για λιγακι ψαξιμο το gs2 κρυβεται οταν αναβει το 2x....βεβαια εγω παιζω πολλα παιχνιδια και με hdmi out... το 2χ ειναι το optimus?
oldnew Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 το 2χ ειναι το optimus? Ναι. Ο tegra 2 ειναι πολυ καλο cpu. Ότι κρυβεται το sgs2 όταν παίρνει μπρος το 2x, πραγματικά δεν το πιστεύω με τίποτα. Και δεν το γραφω fanboyστικα.. Έχεις δει καλοστημένο sgs2 custom; Πρακτικά ότι ποιο γρήγορο εχω δει σημερα συμπεριλαμβανομένου και όλων των καινούριων κινητών.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το κινητο αξιζει για βιντεακια? 720p...?
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 oldnew με τη μπαταρία του optimus 2χ πως τα πας;πχ πόσο αντέχει στο gaming;
oldnew Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 oldnew με τη μπαταρία του optimus 2χ πως τα πας;πχ πόσο αντέχει στο gaming; Το galaxy s2 εχω. Το 2χ εχει πολυ μετρια μπαταρια όπως γραφούν σχεδόν ολοι.
akisbeat77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδια τωρα που πηρε το LG 3d την 2.3 εχει αποτι διαβαζω πολυ καλυτερες επιδοσεις και κυριως καλυτερη μπαταρια. Το εχει δοκιμασει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα