oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σε επιδoσεις το evo&sensetion τα ριχνει πολυ κατω το sense,αλλιως θα ειχαν αρκετα ψηλες,λιγο πιο κατω απο το sgs2! Δεν είναι μονο το sense. Ο επεξ του ειναι χειρότερός απο του lg, και η ταχύτατη μνημη του lg επηρεάζει αρκετά τις επιδόσεις.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι μονο το sense. Ο επεξ του ειναι χειρότερός απο του lg, και η ταχύτατη μνημη του lg επηρεάζει αρκετά τις επιδόσεις. Πως μπορουμε να ξερουμε οτι ο επεξεργαστης ειναι τοσο χειροτερος σε σχεση με τους tegra2&exyno,τον εχουν δοκιμασει σε καποιο κινητο χωρις sense? Γιατι αν εχεις δοκιμασει rom χωρις sense και rom με sense στο ιδιο κινητο,θα καταλαβεις τι θελω να πω.Oτι το sense κοβει αρκετα "αλογα" απο τον επεξεργαστη και τεμαχιζει κυριολεκτικα την ram,σε idle,στη μεση! Αν εχουμε αξιολογισεις του συγγεκριμενου cpu σε non-sense συσκευη,νομιζω θα ηταν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα,οσο αφορα τις επιδοσεις! Αυτο που ειναι σιγουρο,οτι με τη καμια δε θα φτασει τις επιδωσεις του exyno(sgs2),αλλα δε πιστευω οτι θα εχουν τη χαωδης διαφορα που φαινεται να εχουν τωρα!
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πως μπορουμε να ξερουμε οτι ο επεξεργαστης ειναι τοσο χειροτερος σε σχεση με τους tegra2&exyno,τον εχουν δοκιμασει σε καποιο κινητο χωρις sense? Γιατι αν εχεις δοκιμασει rom χωρις sense και rom με sense στο ιδιο κινητο,θα καταλαβεις τι θελω να πω.Oτι το sense κοβει αρκετα "αλογα" απο τον επεξεργαστη και τεμαχιζει κυριολεκτικα την ram,σε idle,στη μεση! Αν εχουμε αξιολογισεις του συγγεκριμενου cpu σε non-sense συσκευη,νομιζω θα ηταν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα,οσο αφορα τις επιδοσεις! Αυτο που ειναι σιγουρο,οτι με τη καμια δε θα φτασει τις επιδωσεις του exyno(sgs2),αλλα δε πιστευω οτι θα εχουν τη χαωδης διαφορα που φαινεται να εχουν τωρα! Χαώδη διαφορά δεν υπάρχει. Δεν φαίνεται καν στην πραξη συνηθως. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Και μεταξύ 1πυρηνων και 2πυρηνων, συνήθως δε φαινεται η διαφορά. Μονο σε βαριες εργασίες. Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι ιδιοι σε επιδόσεις όμως.. Ο επεξεργαστής της htc (qualqum) σε πολλά πράγματά ειναι μια γενια πίσω κατασκευαστικά σε σχεση με ολους τους υπόλοιπους 2πυρηνους. Εχω διαβασει σχετικά συγκριτικά στο παρελθόν. Συνήθως σε απλα Ελληνικά στα 1200-1300 ειναι ισοδύναμος με εναν αλλο 1000αρι. Ολοι κοιτανε μονο πυρήνες και mhz, κακιστα, οπότε πουλάει μια χαρά και φθηνα η qualqum. Αν βαλεις και την ταχύτητα της μνημης του lg, οι επιδόσεις πανε σε αυτό και όχι στο htc. Το sense όντως το βαραίνει και αλλο. Παρόλα αυτά , όπως γραφω και εγω το htc θα επαιρνα. Ο exynos δεν ειναι καλύτερός σε επιδόσεις απο τη cpu του lg. Απλα το sgs2 ειναι πολυ καλύτερό συνολικά, drivers, optimisation κλπ ώστε τελικά ως συσκευή ειναι καλύτερό, γρηγορότερο.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χαώδη διαφορά δεν υπάρχει. Δεν φαίνεται καν στην πραξη συνηθως. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Και μεταξύ 1πυρηνων και 2πυρηνων, συνήθως δε φαινεται η διαφορά. Μονο σε βαριες εργασίες. Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι ιδιοι σε επιδόσεις όμως.. Ο επεξεργαστής της htc (qualqum) σε πολλά πράγματά ειναι μια γενια πίσω κατασκευαστικά σε σχεση με ολους τους υπόλοιπους 2πυρηνους. Εχω διαβασει σχετικά συγκριτικά στο παρελθόν. Συνήθως σε απλα Ελληνικά στα 1200-1300 ειναι ισοδύναμος με εναν αλλο 1000αρι. Ολοι κοιτανε μονο πυρήνες και mhz, κακιστα, οπότε πουλάει μια χαρά και φθηνα η qualqum. Αν βαλεις και την ταχύτητα της μνημης του lg, οι επιδόσεις πανε σε αυτό και όχι στο htc. Το sense όντως το βαραίνει και αλλο. Παρόλα αυτά , όπως γραφω και εγω το htc θα επαιρνα. Ο exynos δεν ειναι καλύτερός σε επιδόσεις απο τη cpu του lg. Απλα το sgs2 ειναι πολυ καλύτερό συνολικά, drivers, optimisation κλπ ώστε τελικά ως συσκευή ειναι καλύτερό, γρηγορότερο. Σε καποια benches που εχω δει,νομιζω οτι o snapdragon s3(evo 3d) ειχε τη μιση αποδοση απο τον exyno(sgs2)!Γι'αυτο αναφερα για τη χαωτικη διαφορα!Ασε να το ξαναδω!
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σε καποια benches που εχω δει,νομιζω οτι o snapdragon(evo 3d) ειχε τη μιση αποδοση απο τον exyno(sgs2)!Γι'αυτο αναφερα για τη χαωτικη διαφορα!Ασε να το ξαναδω! Πολυ πιθανών να θυμάσαι καλα. Υπάρχουν κάποια τεστ στα οποία ο qualqum ειναι πολυ πίσω λόγω παλαιας αρχιτεκτονικης. Και σε αλλα, είναι ελαφρώς πίσω. Στα παντα πίσω είναι παντως Στην πραξη παντως δε φαίνεται και τόσο πολυ για να αποριψει κανείς το evo γι αυτό το λογο.. Για 350€ απο μαγαζι, μάλλον πολυ καλη περίπτωσή μου ακούγεται..
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Περιμενω να δω αν τελικα η htc θα κυκλοφορισει με tegra3 στο επομενο,νωμιζω για καποιο που του αρεσουν τα sense κινητα,θα ειναι μια καλη εξεληξη! Αν και φοβαμε οτι στο θεμα οθονης παλι θα ειναι πολυ πισω απο τα αντιστoιχα samsung!Εκτος βεβαια αν αρχισει κ αυτη να προμηθευεται samoled!
wiowia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Στο skroutz ξεκινάει από 325. Ξαναλέω ότι μιλάμε για καταστήματα που να δέχονται την επιδότηση της vodafone.. Οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης καθώς η τιμή του optimus 3D είναι στα 500Ε...
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Περιμενω να δω αν τελικα η htc θα κυκλοφορισει με tegra3 στο επομενο,νωμιζω για καποιο που του αρεσουν τα sense κινητα,θα ειναι μια καλη εξεληξη! Αν και φοβαμε οτι στο θεμα οθονης παλι θα ειναι πολυ πισω απο τα αντιστoιχα samsung!Εκτος βεβαια αν αρχισει κ αυτη να προμηθευεται samoled! 2-3 νεα κινητά της htc που αναμένονται, φημολογούνται ότι θα έχουν amoled οθόνη. Για τον επεξ δεν ξέρω, αλλα το βλέπω δύσκολο να ξεκολλήσει η htc απο τους qualqum. Έχει καποιο ειδος προνομιακής συμφωνίας. Της κοστίζει λιγότερο.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 2-3 νεα κινητά της htc που αναμένονται, φημολογούνται ότι θα έχουν amoled οθόνη. Για τον επεξ δεν ξέρω, αλλα το βλέπω δύσκολο να ξεκολλήσει η htc απο τους qualqum. Έχει καποιο ειδος προνομιακής συμφωνίας. Της κοστίζει λιγότερο. Φαινεται ομως, οτι εχει ηδη δρομολογηθει ο tegra3 για το νεο high end κινητο της,αλλα κολοτουμπες δυστυχος γινονται! Η s-amoled οθονη ειναι πραγματι,απο μονη της ενα μεγαλο αβαντας για ενα κινητο,αλλα τον tegra3 τον περιμενω αρκετο καιρο! Αν η htc μου παρουσιασει ενα κινητο με s-amoled&tegra3 δε θα κοιταξω για αλλο κινητο!Αλλιως απο την οικογενεια sgs(1,2,3) θα μας λειπει μονο το sgs1! Υ.Γ.Δε θελω να παρω ουτε lg,ουτε motorola! Y.Γ.2Το μαμισα το θεμα!Συγνωμη! Στα 350ευροπυλακια,τωρα το evo 3d ειναι μονοδρομος!Για οσους ρωτανε κ δεν εμπιστευονται την lg για το πολυ πιο φτηνο optimus 2Χ!
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Όντως ο tegra 3 ειναι ότι καλυτερο σε cpu, απο όσους έχουν ανακοινωθεί.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Όντως ο tegra 3 ειναι ότι καλυτερο σε cpu, απο όσους έχουν ανακοινωθεί. Σκεψου μονο το συνδιασμο hd s-amoled οθονη κ tegra3 cpu/gpu!Android ics φυσικα για os! Μ'αυτο το συνδιασμο μπορει και να υποκυψω,αν δεν εχω κατι σε htc,να παω και σε motorola!
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σκεψου μονο το συνδιασμο hd s-amoled οθονη κ tegra3 cpu/gpu!Android ics φυσικα για os! Μ'αυτο το συνδιασμο μπορει και να υποκυψω,αν δεν εχω κατι σε htc,να παω και σε motorola! Offtopic είμαστε, αλλα προσωπικά το μονο που ζηλεύω ειναι οθόνη. Θα ήθελα super amoled hd 4.65 σε ιδιο μέγεθός με sgs2 χωρις πλήκτρα. Ο επεξ, δε λεω καλος αλλα εκεί που έχουν παει οι επιδόσεις ελάχιστα με νοιάζει. Μονο η αυτονομια με ενδιαφέρει. Αν αυτή βελτιώνεται στον tegra (που πιστεύω ότι θα ισχυει), σημαντικό.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Offtopic είμαστε, αλλα προσωπικά το μονο που ζηλεύω ειναι οθόνη. Θα ήθελα super amoled hd 4.65 σε ιδιο μέγεθός με sgs2 χωρις πλήκτρα. Ο επεξ, δε λεω καλος αλλα εκεί που έχουν παει οι επιδόσεις ελάχιστα με νοιάζει. Μονο η αυτονομια με ενδιαφέρει. Αν αυτή βελτιώνεται στον tegra (που πιστεύω ότι θα ισχυει), σημαντικό. Χμμμ την οθόνη την έχεις με nexus. Βασικά σκέφτομαι να πάρω το evo 3d ή το optimus 3d να το τσεκαρω λιγο καθαρά για το 3d παράγοντα κάτι μετά να το πουλήσω μαζί με το sgs2 μου για το galaxy nexus ή το sgs3. Ψιλοοφφτοπικ.
oldnew Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το nexus έχει αλλα μειον όμως.. Δεν έχει sd, και η οθόνη του δεν είναι τόσο καλη οσο θα είναι του sgs3. Ασε που για εμένα κάνανε μια τρυπα στο νερο. Το θεμα ειναι να βαλεις μεγαλύτερη οθόνη και να αφαιρέσεις τα πλήκτρα, για να μη αυξηθεί το μέγεθος. Στο nexus, παρα την απώλεια των πλήκτρων το μέγεθος μεγάλωσε σχεδόν σαν να μη τα αφαίρεσαν. Αυτό περιμένω να δω αν πετύχει η samsung στο sgs3. Αν το βγάλει ιδιο μέγεθος ή 3-4 χιλιοστά μεγαλύτερο , θα είναι σούπερ. Το 3d κυρίως μοδα είναι. Μονο για παιχνίδια για την ωρα τουλάχιστον. Εντελώς οφτοπικ..
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 το sg3 λενε οτι θα κανει 400 δολλαρια http://www.techstuffs4u.com/samsung-galaxy-s3-specifications-features-and-price/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα