Προς το περιεχόμενο

HTC Evo 3D

wiowia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεπώς τώρα που οι τιμές τους είναι πάνω-κάτω ίδιες θα πήγαινα για το EVO.

Αν οι τιμες είναι ίδιες, δεν το συζητάμε, έχεις δίκιο.

android.png

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια τι συγκρινετε τωρα? EVO με Optimus 3D? Τα κινητα ειναι η μερα με τη νυχτα. Στο μονο που ειναι χειροτερο το EVO ειναι το 3D του. Και δε νομιζω οι 3D δυνατοτητες αυτων των κινητων να ειναι κριτηριο αγορας. Για το εφε το εχουν.

Δημοσ.

Παιδια τι συγκρινετε τωρα? EVO με Optimus 3D? Τα κινητα ειναι η μερα με τη νυχτα. Στο μονο που ειναι χειροτερο το EVO ειναι το 3D του. Και δε νομιζω οι 3D δυνατοτητες αυτων των κινητων να ειναι κριτηριο αγορας. Για το εφε το εχουν.

Αμα το 3D δεν είναι κριτήριο αγορας, τοτε δεν παίρνεις κανένα απο τα 2.

android.png

Δημοσ.

Και ποιο να παρει στα 350ευρο?

Είναι απαραίτητο να κανει 350€; +-50€ υπάρχουν και άλλες επιλογές. Εφόσον δεν τον ενδιαφέρει το 3d μπορεί να ψαξει.

android.png

Δημοσ.

Είναι απαραίτητο να κανει 350€; +-50€ υπάρχουν και άλλες επιλογές. Εφόσον δεν τον ενδιαφέρει το 3d μπορεί να ψαξει.

android.png

Το sgs2?! :devil:

Αν δε σε καίει να έχεις το sense(εμένα με καίει,αν και είναι θάνατος,για τις επιδώσεις του κινητού), αξίζει και με το παραπάνω τα +50ευρο για το sgs2!!!

Δημοσ.

ή και το lgx2, φθηνότερα. Ένταξη ειναι χειρότερό, αλλα αμα δε σε ενδιαφέρει το 3D γιατί να μη το εξετάσεις; Και δε θυμάμαι τώρα ποια αλλα κινητά υπάρχουν σε τέτοιες τιμες.

Τα 2 παραπάνω κινητα πρέπει να τα κοιτάει κανείς όταν θέλει 3D.. Αυτό είναι το βασικο τους πλεονεκτήμα.

android.png

Δημοσ.

Όντως,αλλά οι επιδόσεις του evo είναι καλύτερες από οποιοδήποτε άλλο κινητό στα ίδια χρήματα...Το ότι είναι κ 3D είναι ένα συν το οποίο όμως δεν παίζει το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής..

Η αρχική ερώτηση ήταν αν υπάρχει κάποιο κινητό που να είναι ισάξιο ή καλύτερο απ'το evo στα 350Ε..

Στα 500-600Ε(sgs2) σίγουρα βρίσκεις καλύτερο,σ'αυτά τα λεφτά όμως??

Κ μιλάμε πάντα για καταστήματα που δέχονται την επιδότηση της vodafone(voda,plaisio,media markt..

Δημοσ.

Όντως,αλλά οι επιδόσεις του evo είναι καλύτερες από οποιοδήποτε άλλο κινητό στα ίδια χρήματα...Το ότι είναι κ 3D είναι ένα συν το οποίο όμως δεν παίζει το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής..

Η αρχική ερώτηση ήταν αν υπάρχει κάποιο κινητό που να είναι ισάξιο ή καλύτερο απ'το evo στα 350Ε..

Στα 500-600Ε(sgs2) σίγουρα βρίσκεις καλύτερο,σ'αυτά τα λεφτά όμως??

Κ μιλάμε πάντα για καταστήματα που δέχονται την επιδότηση της vodafone(voda,plaisio,media markt..

Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Αν θες να ψωνισεις απο καταστημα, και όχι απο νετ, νομίζω ότι στα 350€ σημερα, το htc φαίνεται σαν η καλητερη λυση απο οσα μπορω να σκεφτώ.

Για τις επιδόσεις, δεν ειμαι και τόσο σίγουρος ότι ειναι καλυτερο απο το lg 3d. Παντως ανάμεσα σε αυτά τα 2, ειδικά αν δε σε ενδιαφέρει πολυ το 3d, και εγω το htc θα επαιρνα για πολους λογους, και όχι τόσο για επιδόσεις.

android.png

Δημοσ.

Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Αν θες να ψωνισεις απο καταστημα, και όχι απο νετ, νομίζω ότι στα 350€ σημερα, το htc φαίνεται σαν η καλητερη λυση απο οσα μπορω να σκεφτώ.

Για τις επιδόσεις, δεν ειμαι και τόσο σίγουρος ότι ειναι καλυτερο απο το lg 3d. Παντως ανάμεσα σε αυτά τα 2, ειδικά αν δε σε ενδιαφέρει πολυ το 3d, και εγω το htc θα επαιρνα για πολους λογους, και όχι τόσο για επιδόσεις.

android.png

Το Optimus 3D είναι αυτή τη στιγμή στα 500Ε..Οπότε δεν τίθεται λόγος σύγκρισης..

Δημοσ.

android.png

Σε επιδoσεις το evo&sensetion τα ριχνει πολυ κατω το sense,αλλιως θα ειχαν αρκετα ψηλες,λιγο πιο κατω απο το sgs2!

• Moderators
Δημοσ.

Το Optimus 3D είναι αυτή τη στιγμή στα 500Ε..Οπότε δεν τίθεται λόγος σύγκρισης..

Στο skroutz ξεκινάει από 325.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...