wiowia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά... Είμαι έτοιμος να κλείσω το συγκεκριμένο κινητό απ'το Πλαίσιο(350Ε).. Υπάρχει πιστεύετε κάποιο άλλο που θα μπορούσε να το κοντράρει σ'αυτά τα λεφτά ή το παίρνω με κλειστά μάτια???
tsourakis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μην το πεις ούτε του παπά..! Μεγειά...!
orlox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.g...us-3D-P920.html Και μην αγοραζεις τιποτε με κλειστα τα ματια... Οσο για την τιμη ειναι για μια φορα φισιολογικη χωρις καπελοπλαισιο 100Ε
tsourakis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τι το καλύτερο έχει το LG..? Εγώ θεωρώ το HTC καλύτερο...
wiowia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Λάθος δικό μου που δεν ανέφερα ότι η αγορά πρέπει να γίνει αποκλειστικά από Πλαίσιο,MediaMarkt ή vodafone λόγω επιδότησης..Οπότε ανεβαίνει η τιμή του Lg..
orlox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 optimus 3d εχει καλυτερα απο το evo επεξεργαστη,οθονη, καμερα, κατασκευη, nand και πολυ καλυτερο 3d Χανει στο μεγεθος της μνημης ομως του optimus ειναι dual channel. Τελος πολλα καταστηματα στο skroutz δεχονται επιδοτηση vodafone οπως το πλαισιο, mediamark ή vodafone shops.
wiowia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 optimus 3d εχει καλυτερα απο το evo επεξεργαστη,οθονη, καμερα, κατασκευη, nand και πολυ καλυτερο 3d Χανει στο μεγεθος της μνημης ομως του optimus ειναι dual channel. Τελος πολλα καταστηματα στο skroutz δεχονται επιδοτηση vodafone οπως το πλαισιο, mediamark ή vodafone shops. Εδώ θα διαφωνήσω καθώς το evo έχει καλύτερο επεξεργαστή (1.2GHz αντί 1GHz του optimus),ανάλυση οθόνης (960x540 αντί 800x480)ram (1GHz αντί 512GHz)διάρκεια μπαταρίας (9 ώρες αντί 4 ωρών) κ φοράει το 2.3 αντί το 2.2,αν κ δεν ξέρω ποιο θα πάρει παγωτάκι απ'τα δυο.. Το optimus υπερέχει στις 3D δυνατότητες αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να με κάνει να στραφώ σ'αυτό.. Σε Πλαίσιο κ vodafone το optimus έχει 500Ε..
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εδώ θα διαφωνήσω καθώς το evo έχει καλύτερο επεξεργαστή (1.2GHz αντί 1GHz του optimus),ανάλυση οθόνης (960x540 αντί 800x480)ram (1GHz αντί 512GHz)διάρκεια μπαταρίας (9 ώρες αντί 4 ωρών) κ φοράει το 2.3 αντί το 2.2,αν κ δεν ξέρω ποιο θα πάρει παγωτάκι απ'τα δυο.. Το optimus υπερέχει στις 3D δυνατότητες αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να με κάνει να στραφώ σ'αυτό.. Σε Πλαίσιο κ vodafone το optimus έχει 500Ε.. και εγω κατι τετοιο λεω...
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εδώ θα διαφωνήσω καθώς το evo έχει καλύτερο επεξεργαστή (1.2GHz αντί 1GHz του optimus),ανάλυση οθόνης (960x540 αντί 800x480)ram (1GHz αντί 512GHz)διάρκεια μπαταρίας (9 ώρες αντί 4 ωρών) κ φοράει το 2.3 αντί το 2.2,αν κ δεν ξέρω ποιο θα πάρει παγωτάκι απ'τα δυο.. Το optimus υπερέχει στις 3D δυνατότητες αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να με κάνει να στραφώ σ'αυτό.. Σε Πλαίσιο κ vodafone το optimus έχει 500Ε.. Και ειναι κ sense κινητο!
privateer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 οσο αφορα το 3d επειδη τα εχω χρησιμοποιησει και τα 2 το evo ειναι καλυτερο σε αυτο τον τομεα
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 οπως και να ειχει απο το ομνια 1 που εχω τωρα θα ειναι η καλυτερη αναβαθμιση evar
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το evo δεν το εχω δει. Εχω διαβασει παντως ότι στο 3d είναι χειρότερό. Τα υπολοιπα δεκτά.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλα η lg με τα optimus ,ειναι απλα απαραδεχτη!Μου κοτσαρε 2πυρινο επεξεργαστη και τσιγκουνευτικε την ραμ! Απο την εμπειρια μου σε android,αν ειχα να επιλεξω μεταξυ ενος κινητου με 2πυρινο επεξεργαστη κ 500mb ram κ ενος αλλου με μονοπυρινο κ 1gb ram,φυσικα με κλειστα τα ματια θα επερνα το δευτερο!
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλα η lg με τα optimus ,ειναι απλα απαραδεχτη!Μου κοτσαρε 2πυρινο επεξεργαστη και τσιγκουνευτικε την ραμ! Απο την εμπειρια μου σε android,αν ειχα να επιλεξω μεταξυ ενος κινητου με 2πυρινο επεξεργαστη κ 500mb ram κ ενος αλλου με μονοπυρινο κ 1gb ram,φυσικα με κλειστα τα ματια θα επερνα το δευτερο! Αυτό που γραφεις ειναι πολυ σχετικό. Οι περισσότεροι λενε ότι με πανω απο 512 mb δε βλέπεις σχεδόν καμία διαφορά. Αν και ούτε σε αυτό συμφωνώ τόσο πολυ, έχει κάποια βάση. Επίσης το optimus 3d έχει dual channel memory, δηλαδή λιγότερη αλλα 2πλασιας ταχύτητας. Δεν ειναι καθόλου ασήμαντο αυτό σε θεμα επιδόσεων. Μη ξεχνάς ότι το ics αξιοποιεί περισσότερο τους πυρήνες, ενώ και games / εφαρμογές θα τους χρησιμοποιούν ολο και περισσότερο. Τέλος στο internet, σε βαριές σελίδες βλέπεις διαφορά, όπως και σε βίντεο με υψηλές αναλύσεις, τόσο σε play και ακόμα περισσότερο όταν γραφεις με την κάμερα. Την lg δεν την εμπιστεύομαι παντως οσο samsung, htc.
metmat Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να πω κι εγώ την γνώμη μου μιας και έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο συσκευές. Νομίζω ότι το HTC είναι καλύτερο σε σχέση με το LG. Μου φάνηκε πιο στιβαρή κατασκευή, το θεωρώ πιο όμορφο εμφανισιακά (εντελώς υποκειμενικά), έχει καλύτερη ανάλυση στην οθόνη, μεγαλύτερη RAM και πολύ καλύτερο UI. Όσον αφορά το Optimus, έχει καλύτερη οθόνη από άποψη απεικόνισης και όχι ανάλυσης και πιο εντυπωσιακό 3D (είναι κι αυτό βέβαια θέμα γούστου). Νομίζω ότι έχει πιο δυνατό 3D εφέ αλλά με ζάλιζε πολύ περισσότερο από αυτό του EVO. Του EVO θεωρώ ότι είναι πιο ξεκούραστο. Βίντεο και φωτογραφίες δεν τράβηξα με κανένα. Είδα μόνο αυτά που είχαν μέσα οι κάτοχοι των συσκευών. Τέλος εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την HTC σε σχέση με την LG σε θέματα κατασκευής και υποστήριξης. Συνεπώς τώρα που οι τιμές τους είναι πάνω-κάτω ίδιες θα πήγαινα για το EVO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα