Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου κολλάει σε μια οθόνη...λίγο πριν εκκινήσουν τα windows.Δεν το κάνει συνέχεια αλλά αρχίζει και καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα και θα ήθελα κάποιες γνώμες για το τι μπορεί να είναι.Την οθόνη στην οποία κολλάει ο υπολογιστής είναι στην εικόνα. Όποτε προκύπτει αυτό το πράγμα αναγκάζομαι να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω οπότε στο δεύτερο άνοιγμα δεν μου το κάνει.

post-166624-0-45545800-1326988214_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να βάλεις και να βγάλεις τα καλώδια του σκληρού δίσκου ή ακόμα καλύτερα να βάλεις άλλα;

Επίσης έχεις ελέγξει ποτέ αν είναι οκ ο δίσκος σου;

Δημοσ.

Με τα καλώδια δεν εχω δοκιμάσει...Με κάποια προγράμματα έλεγξα τον δίσκο και φαινόταν οκ. Προφανώς και δεν ειχα cd μέσα...

Δημοσ.

Μπες αρχικά στο Bios και βάλε τον σκληρό σαν first boot device μπας και δεν είναι και τρώει σκαλώματα

Μετά κάνε μία με τα καλώδια όπως σου είπα

Ποια προγράμματα έτρεξες;

Δημοσ.

Τον σκληρό εχω σαν first boot device.Έτρεξα το HD tune και το HD speed.

Μηπως ξέρεις κάποιο καλό δωρεάν να μου προτείνεις;

Οσον αφορά τα καλώδια θα το ελεγξω κάποια στιγμή γιατί είναι και μπέρδεμα

Το οτι μου βγάζει την κάρτα δικτύου δεν σας προβληματίζει; Εγω αυτήν σκέφτηκα πρώτα για ενδεχόμενο πρόβλημα και έβγαλα το δίκτυο απο boot devices.

Δημοσ.

Δοκίμασε το Hard Disk sentinel (trial για 30μέρες είναι) να δείξει αν είναι κάτι.

Οσο για την κάρτα δεν νομίζω αν "έβλεπε" δίσκο θα ξεκίναγε. ο δίσκος είναι ide ή sata?

Δημοσ.

Αουτς

Τα αρχεία που έχεις μέσα τα έχεις κρατήσει;

Ανέβασε μας μία εικόνα ρε συ από το πρόγραμμα από τις καρτέλες overview και smart

Δημοσ.

Επίσης, υπάρχει ειδικός λόγος που έχεις ενεργοποιημενο το "Boot from LAN" στο BIOS; Επειδή δεν νομίζω, καλό είναι να το απενεργοποιήσεις, σου τρώει αρκετό χρόνο στο POST. Πέραν του ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του ή όχι...

Δημοσ.

Πάρε και τα υπόλοιπα τότε και περίμενε κανένα τσακάλι μπας και έχει καμιά ιδέα για τον δίσκο. Εγω το μέλλον το κόβω μαύρο και άραχνο πάντως

Δημοσ.

Επίσης, υπάρχει ειδικός λόγος που έχεις ενεργοποιημενο το "Boot from LAN" στο BIOS; Επειδή δεν νομίζω, καλό είναι να το απενεργοποιήσεις, σου τρώει αρκετό χρόνο στο POST. Πέραν του ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του ή όχι...

Πιο πάνω είπα οτι έχω βγάλει τελείως το BOOT from LAN από τα BIOS.Πώς θα καταλάβω αν ο δίκσος είναι στα τελευταία του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...