Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο υπολογιστής μου κολλάει σε μια οθόνη...λίγο πριν εκκινήσουν τα windows.Δεν το κάνει συνέχεια αλλά αρχίζει και καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα και θα ήθελα κάποιες γνώμες για το τι μπορεί να είναι.Την οθόνη στην οποία κολλάει ο υπολογιστής είναι στην εικόνα. Όποτε προκύπτει αυτό το πράγμα αναγκάζομαι να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω οπότε στο δεύτερο άνοιγμα δεν μου το κάνει.
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εχεις δοκιμάσει να βάλεις και να βγάλεις τα καλώδια του σκληρού δίσκου ή ακόμα καλύτερα να βάλεις άλλα; Επίσης έχεις ελέγξει ποτέ αν είναι οκ ο δίσκος σου;
Tmark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για κάποιο λόγο δεν βρίσκει τον δίσκο με το λειτουργικό σύστημα.
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με τα καλώδια δεν εχω δοκιμάσει...Με κάποια προγράμματα έλεγξα τον δίσκο και φαινόταν οκ. Προφανώς και δεν ειχα cd μέσα...
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μπες αρχικά στο Bios και βάλε τον σκληρό σαν first boot device μπας και δεν είναι και τρώει σκαλώματα Μετά κάνε μία με τα καλώδια όπως σου είπα Ποια προγράμματα έτρεξες;
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τον σκληρό εχω σαν first boot device.Έτρεξα το HD tune και το HD speed. Μηπως ξέρεις κάποιο καλό δωρεάν να μου προτείνεις; Οσον αφορά τα καλώδια θα το ελεγξω κάποια στιγμή γιατί είναι και μπέρδεμα Το οτι μου βγάζει την κάρτα δικτύου δεν σας προβληματίζει; Εγω αυτήν σκέφτηκα πρώτα για ενδεχόμενο πρόβλημα και έβγαλα το δίκτυο απο boot devices.
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε το Hard Disk sentinel (trial για 30μέρες είναι) να δείξει αν είναι κάτι. Οσο για την κάρτα δεν νομίζω αν "έβλεπε" δίσκο θα ξεκίναγε. ο δίσκος είναι ide ή sata?
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο δίσκος ειναι SATA.Όσο για το πρόγραμμα θα το δοκιμάσω
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με το πρόγραμμα μου βγάζει 9% critical στο health, στο performance 100% excellent
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Αουτς Τα αρχεία που έχεις μέσα τα έχεις κρατήσει; Ανέβασε μας μία εικόνα ρε συ από το πρόγραμμα από τις καρτέλες overview και smart
Candlemass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επίσης, υπάρχει ειδικός λόγος που έχεις ενεργοποιημενο το "Boot from LAN" στο BIOS; Επειδή δεν νομίζω, καλό είναι να το απενεργοποιήσεις, σου τρώει αρκετό χρόνο στο POST. Πέραν του ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του ή όχι...
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τα περισσοτερα αρχεια τα εχω κανει backup αλλα αυτό το 9% τι μας λέει ακριβώς οτι είναι θέμα hardware του δίκσου;
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πάρε και τα υπόλοιπα τότε και περίμενε κανένα τσακάλι μπας και έχει καμιά ιδέα για τον δίσκο. Εγω το μέλλον το κόβω μαύρο και άραχνο πάντως
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επίσης, υπάρχει ειδικός λόγος που έχεις ενεργοποιημενο το "Boot from LAN" στο BIOS; Επειδή δεν νομίζω, καλό είναι να το απενεργοποιήσεις, σου τρώει αρκετό χρόνο στο POST. Πέραν του ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του ή όχι... Πιο πάνω είπα οτι έχω βγάλει τελείως το BOOT from LAN από τα BIOS.Πώς θα καταλάβω αν ο δίκσος είναι στα τελευταία του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα