Padaz Bloody Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες να αγοράσω ένα control panel, και βγήκα ένα πολύ καλό στο ebay, όμως ο πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα δηλαδή δεν στέλνει worlwide αλλά μόνο Αγγλία περιοχές. Μου πρότεινε να το αγοράσω από το κατάστημά του που εκεί μπορεί να το στείλει σε εμένα, δηλαδή δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Το site του καταστήματός του είναι αυτό: strike - x Μάλιστα δέχεται και πληρωμή paypal, να προχωρήσω στην αγορά λέτε ή όχι? Να πω ότι η αγορά δεν θα γίνει μέσω ebay αλλά μέσω του site του καταστήματός του. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2012 από Padaz Bloody
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 To site είναι γνωστό και αξιόπιστο, αλλά το basket σου, δεν μπορούμε να δούμε.
Padaz Bloody Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το διόρθωσα οκ. Πως σου φαίνεται, ζόρικο δεν είναι?
caution Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι και του γούστου μου να σου πω την αλήθεια. Αλλά αν σου αρέσει - go for it, το site είναι αξιόπιστο & γνωστό, αν αυτό σε ανησυχεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα