tolisgun23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καπου διαβασα οτι η μπλε οθονη οφειλεται στην RAM κυριως.
ThanosWF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καπου διαβασα οτι η μπλε οθονη οφειλεται στην RAM κυριως. To bsod(Blue screen of death) εχει να κανει με hardware η driver προβλημα γενικα..Δεν ειναι μονο για ram.Εμφανιζεται οταν κατι απο θεμα hardware δεν παει καλα
mankam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν μου βγαζει μπλε οθονη,απλα κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης οταν παιζω παιχνιδια kai περασουν περιπου 30 λεπτα. τελωσπαντων σημερα την παρελαβα απο ελενχο στο πλαισιο οπου την βρηκαν ενταξει την εβαλα πανω και παλι τα ιδια θυμιζω οτι με την nvidia 9800 την παλια δεν εχω το ιδιο προβλημα στον υπολογιστη,με κουρασε αυτη η ιστορια 370 ευρω καρτα γραφικων και δεν μπορω να την χαρω.
aravager Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Είχα το ίδιο πρόβλημα με μια geforce 6600gt πριν κάτι χρόνια. Τελικά ήταν θέμα driver. Δοκίμασε κάποιον διαφορετικό από αυτόν που έχεις να δεις αν θα διορθωθεί.
ThanosWF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν μου βγαζει μπλε οθονη,απλα κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης οταν παιζω παιχνιδια kai περασουν περιπου 30 λεπτα. τελωσπαντων σημερα την παρελαβα απο ελενχο στο πλαισιο οπου την βρηκαν ενταξει την εβαλα πανω και παλι τα ιδια θυμιζω οτι με την nvidia 9800 την παλια δεν εχω το ιδιο προβλημα στον υπολογιστη,με κουρασε αυτη η ιστορια 370 ευρω καρτα γραφικων και δεν μπορω να την χαρω. Και τωρα που την πηρες τρεξε λιγο furmark που σου ειπα και κοιτα θερμοκρασιες,επισης οπως σου ειπε το παλικαρι δοκιμασε κανεναν αλλον driver..Το performance της καρτας οσο τρεχει το παιχνιδι ειναι το αναμενωμενο?
mankam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα,μαλλον λυθηκε το προβλημα,αποσυνδεσα την 8pin φυσα που ειχα πανω και εδωσα ρευμα με τον ανταπτορα αυτον που ειχε μεσα στο κουτι της καρτας http://www.crazypc.com/images/cables/8pin/ad202big.jpg ,προφανως τον ειχε για τροφοδοτικα που δεν διαθετουν,ασχετα λοιπον που το δικο μου ειχε εδωσα με αυτον και εκανα μια 3ωρη δοκιμη με το παιχνιδι να τρεχει φουλ γραφικα και δεν εκλεισε ο υπολογιστης. ευχαριστω ολους για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα