blacksuede Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/364209/Viewsonic-ViewPad-10s-Wifi-Only.html 198-218E. Δε θα βγει όμως καμια καλή προσφορά σε τάμπλετς? Σωστός. Για το wifi μιλάω. Απο προσφορες σε ταμπλετες το αμαζον ειχε τον δεκεμβριο Σχεδον σε ολες τις μαρκες κομμενες τιμες, το xoom αν θυμαμαι καλα εβγαινε σκετο 340€ επισης και το Κ1 της lenovo γυρω εκει...τωρα τελευταια δεν εχω κοιταξει, με το viewsonic ειχα ασχοληθει αρκετα γιατι επαιζε να μου το φερουν απο γερμανια...
babisgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 το viewpad 10s εχει 2 εκδόσεις? Μια με tegra2 και μια με intel ? γιατί λίγο που το έψαξα βρήκα και τα 2
Themos3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και μονο που εχει μπροστα αυτο το Turbo-X ακομα και τα 199ε μου φαινονται παρα πολλα.Ποτε ξανα....
blacksuede Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 το viewpad 10s εχει 2 εκδόσεις? Μια με tegra2 και μια με intel ? γιατί λίγο που το έψαξα βρήκα και τα 2 Υπαρχουν 2 εκδοσεις του viewpad 10s, μια με σκετο wifi και αλλη μια με wifi + 3g . Αυτα και τα δυο εχουν tegra 2. Υπαρχει και το viewpad 10 που οντως ειναι με intel, εχει dual boot κ τα διπλα λεφτα.
ax1ss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Άρα κοντα στα 200 ευρω, η καλυτερη επιλογη ειναι το ViewSonic ViewPad 10s WiFi ?
gpapadakis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον το ViewSonic ViewPad 10s WiFi το εχω 2 εβδομαδες. Ειναι το ιδιο με το Advent Vega που πουλουσε η Dixons στην Αγγλια, και μετα απο λιγες εβδομαδες σταματησε να το πουλαει εξαιτιας παραπονων. Γι' αυτο μαλλον δεν ηρθε και Ελλαδα. Να πω την αληθεια και εγω τις πρωτες μερες ηθελα να το σουταρω, αλλα επειδη ειχα διαβασει απο πριν οτι μπορει να φορεσει Android 3.2 (stable) και 4.0 (alpha) ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ακομη. Σημειωτεον οτι για την αναβαθμιση χρειαζεται καλωδιο USB male A σε male A (το κλασικο αρσενικο βυσμα USB που ολοι ξερουμε και στα 2 ακρα του καλωδιου). Επισης χρειαζεται μια καρτα microsd αν δεν εχετε να παρετε γιατι δεν εχει καθολου GB μνημη η συσκευη μεσα της (παντως τη βαζεις και σε αλλες συσκευες αμα χρειαστει). Αναβαθμιζεις πρωτα σε VegaModdedStock_v1.10_v2 με το καλωδιο, μετα σε VegaComb_HC3.2_Build9n.zip με την καρτα και μετα σε VegaComb_HC3.2_Build9n_update3.zip παλι με την καρτα. http://www.youtube.com/watch?v=zBVR4BI01N4 Η συσκευη μετα την αναβαθμιση ειναι η μερα με τη νυχτα (η εκδοση 3.2 του Android εχει καλυτερους οδηγους για το Tegra2 μεσα). Καλυτερο και ταχυτερο interface, εχει market κατεβαζεις οτι θες, εχει youtube της προκοπης, google apps δερνουν, browser βαζεις και flash 11 αμα γουσταρεις, Dice media player με plugin για Tegra2 να βλεπεις 720p mkv high profile παρακαλω. Η οθονη του δεν ειναι τοσο καλη οσο του Ipad σε γωνιες θεασης, αλλα μου αρεσει πιο πολυ η διασταση 16:9 που εχει. Επισης μου αρεσει οτι μου κοστισε μονο 150 ευρω (με εταιρικο ΑΦΜ)
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως πήρα το Ramos W6HD με 135€ (μαζί με μεταφορικά EMS) και τα έχει όλα και συμφέρει... Cortex A9 CPU Amlogic 1Ghz CPU AML8726-M3 (second generatoin) Real Android 4.0 ICS Tablet 7 inch Capacitive Touch screen; 1024*600 High Screen Resolution (άπαιχτη η οθόνη!!!!!) Dual Camera Build in HDMI OTG port Supports mouse, external keyboard απίστευτη ποιότητα κατασκευή σε φοβερή τιμή .... firmware updates βγαίνουν συνεχώς... βγάλαν τώρα και ICS 4.03 root με Android Market... τι άλλο να θες.... P.S. Όσοι δεν έχουν Android Market.... βάλτε 1 Μobile Market .... απλά τα σπάει...
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον το ViewSonic ViewPad 10s WiFi το εχω 2 εβδομαδες. Ειναι το ιδιο με το Advent Vega που πουλουσε η Dixons στην Αγγλια, και μετα απο λιγες εβδομαδες σταματησε να το πουλαει εξαιτιας παραπονων. Γι' αυτο μαλλον δεν ηρθε και Ελλαδα. Να πω την αληθεια και εγω τις πρωτες μερες ηθελα να το σουταρω, αλλα επειδη ειχα διαβασει απο πριν οτι μπορει να φορεσει Android 3.2 (stable) και 4.0 (alpha) ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ακομη. Σημειωτεον οτι για την αναβαθμιση χρειαζεται καλωδιο USB male A σε male A (το κλασικο αρσενικο βυσμα USB που ολοι ξερουμε και στα 2 ακρα του καλωδιου). Επισης χρειαζεται μια καρτα microsd αν δεν εχετε να παρετε γιατι δεν εχει καθολου GB μνημη η συσκευη μεσα της (παντως τη βαζεις και σε αλλες συσκευες αμα χρειαστει). Αναβαθμιζεις πρωτα σε VegaModdedStock_v1.10_v2 με το καλωδιο, μετα σε VegaComb_HC3.2_Build9n.zip με την καρτα και μετα σε VegaComb_HC3.2_Build9n_update3.zip παλι με την καρτα. http://www.youtube.com/watch?v=zBVR4BI01N4 Η συσκευη μετα την αναβαθμιση ειναι η μερα με τη νυχτα (η εκδοση 3.2 του Android εχει καλυτερους οδηγους για το Tegra2 μεσα). Καλυτερο και ταχυτερο interface, εχει market κατεβαζεις οτι θες, εχει youtube της προκοπης, google apps δερνουν, browser βαζεις και flash 11 αμα γουσταρεις, Dice media player με plugin για Tegra2 να βλεπεις 720p mkv high profile παρακαλω. Η οθονη του δεν ειναι τοσο καλη οσο του Ipad σε γωνιες θεασης, αλλα μου αρεσει πιο πολυ η διασταση 16:9 που εχει. Επισης μου αρεσει οτι μου κοστισε μονο 150 ευρω (με εταιρικο ΑΦΜ) ενδιαφέρουσα επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Κριμα γιατι οταν πήρα το δικο μου 159(crypto c124) πριν τα χριστουγεννα το ειχα δει και ειχε 300+...
Jeronymo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Απο μπαταρία πώς πάει? Μπορεί να μας πει καποιος τι επιδόσεις έχει σε ταινίες και σερφάρισμα??
xpapias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 To είδα καια από κοντά. Συμπαθητικό είναι. Δεν κατάφερα να δω browser μια που το μηχάνημα δεν μπορούσε να συνδεθεί με το wifi του πλαισιου. Επίσης, το γράφω και αλλού, οι υπάλληλοι μου έλεγαν όλοι ότι δεν υποστηρίζει skype. Αυτό μου το είπαν 2 άτομα. Τι να πω...
babisgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μόλις πήρα το viewsonic s10 τελικά και του πέρασα 3.2 .Μια χαρά αρκετά γρήγορο φένεται. Κανένα ελληνικό keyboard Που να είναι καλο σε tablet ξέρετε? Ακόμη πως γίνετε μετα root?
rikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 προσωπικα αν ηταν να δωσω 200 ευρω περπου θα επερνα αυτο: Link
gpapadakis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μόλις πήρα το viewsonic s10 τελικά και του πέρασα 3.2 .Μια χαρά αρκετά γρήγορο φένεται. Κανένα ελληνικό keyboard Που να είναι καλο σε tablet ξέρετε? Ακόμη πως γίνετε μετα root? Smart Keyboard που εχει διαφορα skins, υπαρχει σε trial στο market, η κανονικη εκδοση δεν ειναι free (στο market τουλαχιστον). Τα ελληνικα για το smart τα κατεβαζεις χωριστα.
Jeronymo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Η ερώτηση για την μπαταρία πριν αφορά το viewsonic και οχι το turbo x. Παρασυρθήκαμε νομίζω με το viewsonic και η συζήτηση γύρισε σε αυτό αλλά φαίνεται καλύτερη λύση απο το turbo x. Δυνατότητα να συνδέσουμε στικάκι για σύνδεση 3G υπάρχει?
gpapadakis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η ερώτηση για την μπαταρία πριν αφορά το viewsonic και οχι το turbo x. Παρασυρθήκαμε νομίζω με το viewsonic και η συζήτηση γύρισε σε αυτό αλλά φαίνεται καλύτερη λύση απο το turbo x. Δυνατότητα να συνδέσουμε στικάκι για σύνδεση 3G υπάρχει? Η μπαταρια στο Viewsonic ειναι μικρη σε σχεση με αλλα, 3300mAH. Εβαλα μια ταινια στο youtube (μεσω wifi) να παιζει για μιση ωρα, και η μπαταρια επεσε 10%, απο 68% στα 58%. Βγαζει χοντρικα 4-5 ωρες. 3G αν δεν εχει απο τη μανα του, σε Android δυσκολο να μπει (δεν ειναι Windows να περασεις εσυ drivers, πρεπει να μπουν μεσα στο firmware του και πρεπει να το κατεχεις πολυ το αθλημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα