ax1ss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Turbo-X-Tablet-Spice-8-M900HC.htm τι λέτε αξίζει? νομίζω οτι έχει καλούτσικη τιμή
astymagos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 στις φωτο ωραιο..απο κοντα το εχεις δει?
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να υποστηρίζει Android Market? Όχι, ευχαριστώ...
stigmes Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να υποστηρίζει Android Market? Όχι, ευχαριστώ... αν είναι μόνο αυτο το πρόβλημα τότε οκ, του περνάς to applanet και εισαι άρχοντας , το θέμα ειναι αν αξίζει γενικότερα
c_access Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ κιολας ρε παιδια, αλλα να κανω μια ερωτηση. Ρωτανε ολοι αν αξιζει το ενα, αν αξιζει το αλλο tablet. Ολα αυτα τα "no name" tablets τι σοι υποστηριξη σε updates και νεες εκδόσεις android έχουν; Αυτο δεν τον ενδιαφερει κανεναν; Τι να το κανω ενα tablet πχ που φοραει android 2.1 και δεν προκειται να παρει ποτε 2.2, 2.3.4, 4.0 κλπ? Sorry για το σχολιο μου, αλλα ειναι μια ευλογη απορια που εχω.
nomikarios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ κιολας ρε παιδια, αλλα να κανω μια ερωτηση. Ρωτανε ολοι αν αξιζει το ενα, αν αξιζει το αλλο tablet. Ολα αυτα τα "no name" tablets τι σοι υποστηριξη σε updates και νεες εκδόσεις android έχουν; Αυτο δεν τον ενδιαφερει κανεναν; Έχεις δίκιο που ρωτάς, αλλά σκέψου πόσος κόσμος θέλει να αγοράσει tablet και δεν έχει να δώσει 400αρια και 500αρια που ζητάει η Samsung και η Apple! Το συγκεκριμένο έχει χαμηλή ανάλυση (800x600). Εγώ βέβαια έχω το Nook color (1024x600 στις 7 ίντσες), οπότε νομίζω ότι θα με δυσανασχετούσε μια χαμηλότερη ανάλυση, όμως άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη. Επίσης είναι κάπως βαρύ (495 γραμμάρια). Θετικό το ότι έχει mini-hdmi. Προσωπικά θα το έβλεπα από κοντά και αν με ικανοποιούσε η οθόνη του (το α και το ω για ένα tablet), ίσως να το αγόραζα, αν δεν ήθελα να πάω σε κινεζιές (κι αυτό βέβαια κινέζικο θα είναι, αλλά μπορεί να έχει -λέμε τώρα- και μια ικανοποιητική υποστήριξη από το Πλαίσιο)
blacksuede Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 στα 200€ παίρνεις viewsonic viewpad 10s, τίποτα άλλο. Οσο για τα update, αν κάνω τη δουλειά μου με 2.2, με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα update...
Jeronymo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ με την ίδια λογική έλεγα να πάρω το Turbo X. Στην πρώτη στραβή αν στο αντικαταστήσουν ή στο φτιάξουν θα έχεις βγάλει τα λεφτά του ενώ με μια κινέζικη ταμπλέτα θα πρέπει να την πετάξεις. Αμα μάλιστα το θες και μονο για βασική χρήση (Ιντερνετ, καμιά ταινία και κανένα e-book) πιστεύω μια χαρά θα είναι. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει πουθενά κάποια γνώμη γι αυτή την ταμπλέτα και δε νομίζω να είναι τυχαίο αυτό.
morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παλια λεγανε τον αποφευγει σαν ο διαολος το λιβανι. Τωρα πρεπει να λες τον αποφευγει οπως ενας χρηστης που ξερει τα turbo-x . ΠΟΤΕ τετοια μαρκα. Δες το φορουμ με τα τηλεχειριστηρια. Ουτε 2 μετρα εμβελεια δεν ειχαν και λεγανε πως εχουν 2. Ακομα και οι κινεζοι δε θα περνανε turbo-x
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ με την ίδια λογική έλεγα να πάρω το Turbo X. Στην πρώτη στραβή αν στο αντικαταστήσουν ή στο φτιάξουν θα έχεις βγάλει τα λεφτά του ενώ με μια κινέζικη ταμπλέτα θα πρέπει να την πετάξεις. Αμα μάλιστα το θες και μονο για βασική χρήση (Ιντερνετ, καμιά ταινία και κανένα e-book) πιστεύω μια χαρά θα είναι. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει πουθενά κάποια γνώμη γι αυτή την ταμπλέτα και δε νομίζω να είναι τυχαίο αυτό. στις 7" πάντως στα 159 ειχα παρει πριν μερικες μερες το crypto passepartout (το καινουργιο με την capacitive και 512 ram), ως εναλλακτική με πολύ καλο support
npapagri_xtra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 παιδια μιας και το εχω να σας πω τι παιζει. λοιπον απ τα αρνητικα. δεν εχει market. (ευχαριστω το φιλο stigmes για το applanet. δεν το ηξερα και φαινεται ενδιαφερον). αν μπορεις να πεις μερικες λεπτομεριες ειμαι ολο αυτια. δεν εχει bt και gps. μπορει να μην ειναι χρησιμα για πολλους αλλα γιατι να μην εχει. ποιοτητα κατασκευης. δεν λεω οτι ειναι χαλια αλλα εσπασε λιγο το πλαισιο στην ακρη χωρις να του εκανα εγω κατι. δεν βρηκα τροπο να το rootαρω. ισως να υπαρχει τροπος αλλα οτι και να δοκιμασα δεν εκατσε. και το εψαξα αρκετα. δεν εχει ελληνικο keyboard. (διορθωνεται ευκολα). δεν μου ερχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη. θετικα τωρα. εχει hdmi. δεν το εχω δοκιμασει ακομα. δεν εχω καλωδιο. παιζει αψογα mkv 720p kai 1080. καλη αποκριση οθονης. δεν εχω δοκιμασει και ακριβοτερα ταμπλετ αλλα σε σχεση με το htc hd2 που εχω δεν χαλιεμαι. το 80% apk (παιχνιδια και εφαρμογες) οσων εχω δοκιμασει επαιζε. το ρεζουμε. αξιζει ή οχι? το πηρα γιατι ηθελα ενα ταμπλετ αμεσα. ηθελα σε δοσεις. δεν ειχα σκοπο να δωσω παραπανω. αν μπορουσα να δωσω 200 ντουκου θα επερνα ενα κινεζικο με 10"αρα σουπερ. ηθελα την ασφαλεια της εγγυησης (σε σχεση με ενα κινεζικο). επισης το εχω συζητησει κι εδω. οποια απορια μπορω να απαντησω πειτε μου.
blacksuede Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο τη στιγμη που με 200€ παιρνεις το viewpad 10s που εχει tegra 2 πανω, δεκαρα οθονη full size hdmi, ειναι περιττη η συζητηση για το turbox, αφενος προσφερει πολλα περισσοτερα, αφετερου δεν υπαρχει λογος να γινομαστε πειραματοζωα για καθε branded προιον που φερνουν οι αλυσιδες. Επισης, υπαρχει ολοκληρη κοινοτητα για το viewsonic, με λιγο ψαξιμο βρισκεις τα παντα....
Jeronymo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μπράβο ρε φίλε. Πολύ καλή πρόταση. Δεν την είχα προσέξει αυτή την ταμπλέτα. Φαίνεται άριστη επιλογή!!
iguana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο τη στιγμη που με 200€ παιρνεις το viewpad 10s που εχει tegra 2 πανω, δεκαρα οθονη full size hdmi, ειναι περιττη η συζητηση για το turbox, αφενος προσφερει πολλα περισσοτερα, αφετερου δεν υπαρχει λογος να γινομαστε πειραματοζωα για καθε branded προιον που φερνουν οι αλυσιδες. Επισης, υπαρχει ολοκληρη κοινοτητα για το viewsonic, με λιγο ψαξιμο βρισκεις τα παντα.... που το βρισκεις 200??στο σκρουτζ 350 και το φθηνοτερο που βρισκω ειναι 289..
xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 που το βρισκεις 200??στο σκρουτζ 350 και το φθηνοτερο που βρισκω ειναι 289.. http://www.skroutz.gr/s/364209/Viewsonic-ViewPad-10s-Wifi-Only.html 198-218E. Δε θα βγει όμως καμια καλή προσφορά σε τάμπλετς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα