Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια σας... χρησιμοποιώ την εφαρμογή Call meter NG για να μπορώ να παρακολουθώ τον χρόνο ομιλίας μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή μου υπολογίζει και τις κλήσεις που κάνω μέσω Wifi από το Viber, έψαξα τις ρυθμίσεις και των 2 εφαρμογών αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια παραμετροποίηση. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ξέρετε κάποια άλλη εφαρμογή μέτρησης κλήσεων που να μην τα υπολογίζει μαζί? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λύση μέχρι στιγμής δυστυχώς, το πρόβλημα είναι του Viber που καταχωρεί τις κλήσεις του στο αρχείο του συστήματος, αντί να χρησιμοποιεί ξεχωριστό.

Είχα στείλει και mail στους developers να το κοιτάξουν και αν γίνεται να διαχωρίσουν το call log του Viber από αυτό του συστήματος, αλλά μου απάντησαν ασυναρτησίες (κοινώς βαριούνται/δεν θέλουν/δεν ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο). Εγώ χρησιμοποιώ το Droidstats και γίνεται το ίδιο, και θα συμβαίνει και σε κάθε παρόμοια εφαρμογή όσο το Viber λειτουργεί μ' αυτό τον τρόπο.

Οπότε ή το παίρνεις απόφαση ότι θα έχεις λάθος στατιστικά, ή σταματάς να χρησιμοποιείς μια από τις 2 εφαρμογές (προσωπικά με βολεύει περισσότερο το Viber και για τα υπόλοιπα χρήσης χρησιμοποιώ το vodafone info).

Δημοσ.

Να σαι καλά, τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι το πρόβλημα είναι του Viber. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν να το διορθώσουν!! Πάντως είναι από τα καλύτερα free wifi calls και από τα πιο διαδεδομένα. το Vodafone info τι λέει? γτ εγώ όταν στέλνω μήνυμα στην vodafone μου στέλνει ενημέρωση για μέτρηση που έγινε 1 εβδομάδα πριν, και χωρίς να περιλαμβάνει και το μεταφερόμενο χρόνο ομιλίας από τον προηγούμενο μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...