Προς το περιεχόμενο

captcha code

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Υπάρχει κάποιο util ή κάποιος τρόπος που να αποκωδικοποιεί-καθαρίζει τον captcha code που εμφανίζεται στην οθόνη;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Υπάρχει κάποιο util ή κάποιος τρόπος που να αποκωδικοποιεί-καθαρίζει τον captcha code που εμφανίζεται στην οθόνη;

Δεν πειράζει να προσπαθήσεις και δεύτερη φορά ...

Δημοσ.

Λόγο αυτών των utilities έχουν κάνει τα captcha codes πιο δύσκολα και από εξισώσεις πλέον...

Σωστός. Σε σχέση με το παρελθόν αρκετές φορές ειναι αναγκαίο να πατήσω το load new image προκειμένου να πετύχω catcha που να διαβάζεται

Δημοσ.

Σωστός. Σε σχέση με το παρελθόν αρκετές φορές ειναι αναγκαίο να πατήσω το load new image προκειμένου να πετύχω catcha που να διαβάζεται

Συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς έπεσα σε σελίδα που δεν έχει reload και ήμουν αναγκασμένος να δοκιμάσω πάνω από 40 φορές !!!!

Πάντως, κάτι άλλο συμβαίνει. Δε νομίζω και τις 40+ φορές να μην πέτυχα ούτε έναν !!

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς έπεσα σε σελίδα που δεν έχει reload και ήμουν αναγκασμένος να δοκιμάσω πάνω από 40 φορές !!!!

Πάντως, κάτι άλλο συμβαίνει. Δε νομίζω και τις 40+ φορές να μην πέτυχα ούτε έναν !!

Δεν μας λες τη σελίδα να δοκιμάσουμε; Μπορεί όντως να εχει πρόβλημα η σελίδα

Σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να βάλεις και τυχόν σημεία στίξης (. , } [ κλπ)

Μήπως στην υπολοιπη φορμα δεν εβαζες σωστά κάποια αναγκαία στοιχεία; Cookies τα εχεις ενεργά;

Δημοσ.

Δεν πρόκειται για σελίδα. Προσπαθώ να κατεβάσω με Cryptload από hoster και μου βγάζει συνεχώς ότι βάζω λάθος captcha. Τα σημεία στίξης τα βάζω.

Υ.Γ. Μην με παρεξηγήσετε, αλλά μη μου προτείνετε για λύση jdownloader. Και για να μου λυθεί η απορία, στο jdownloader δε θα μου ζήταγε captcha για hoster download?

Δημοσ.

Δεν πρόκειται για σελίδα. Προσπαθώ να κατεβάσω με Cryptload από hoster και μου βγάζει συνεχώς ότι βάζω λάθος captcha. Τα σημεία στίξης τα βάζω.

Ένα-ένα τα σκας. Μπορεί το plugin του cryptload να εχει πρόβλημα. Όταν στο βγάζει αυτό, σταμάτα το cryptload και άνοιξε browser kai πήγαινε απευθείας στο link που θες να κατεβάσεις. Σου βγάζει και εκεί το ίδιο πρόβλημα; Αν στην ιστοσελίδα δεν εχεις πρόβλημα, τοτε το cryptload εχει outdated plugin. Αλήθεια με ποιο Hoster εχεις πρόβλημα;

Έχε υποψη οτι κάποιοι hosters επιτηδες σε βάζουν να περάσεις μπολικα catcha μονο και μόνο για να αυξήσουν τα views των διαφημίσεων.

...

Υ.Γ. Μην με παρεξηγήσετε, αλλά μη μου προτείνετε για λύση jdownloader. Και για να μου λυθεί η απορία, στο jdownloader δε θα μου ζήταγε captcha για hoster download?

Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 5 δωρεάν downloaders, τότε το cryptload θα το άφηνα τελευταίο (δικοί μου λόγοι). Για μένα το FreeRapid Downloader και το Jdownloader ειναι στην κορυφή ΜΑΖΙ.

Δημοσ.

με fileserve είχα κι εγώ πρόβλημα χωρίς να καταφέρω τπτ

πάντως έχω παρατηρήσει πως αν η μία λέξη έχει σημεία στίξης και η δεύτερη είναι καθαρή, με αφήνει να γράψω μόνο τη δεύτερη και το παίρνει σωστό!

Δημοσ.

με fileserve είχα κι εγώ πρόβλημα χωρίς να καταφέρω τπτ

πάντως έχω παρατηρήσει πως αν η μία λέξη έχει σημεία στίξης και η δεύτερη είναι καθαρή, με αφήνει να γράψω μόνο τη δεύτερη και το παίρνει σωστό!

Πολύ χρήσιμη διευκόλυνση, εάν αποδειχθεί σωστή.

Θα το επιχειρήσω την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Πρόβλημα με fileserve.

Επειδή δεν πρόκειται να κατεβάσω cryptload για να δοκιμάσω το πρόβλημα, τελικά το πρόβλημα το είχε η ιστοσελίδα της fileserve ή το Plugin του cryptload;

Δημοσ.

για τους captcha code σε downloaders υπαρχει και η λυση του http://captchatrader.com , κανεις μια εγγραφη το site, κατεβαζεις το plugin για τον downloader και μαζεβεις ποντους πληκτρολογοντας captcha codes για λογαριασμο αλλων χρηστων.

οι ποντοι μαζευονται πολυ γρηγορα και τους χρησημοποιεις μετα στα δικα σου downloads και ετσι δινουν αλλοι τον κωδικο για σενα.

ετσι κερδιζεις παρα πολυ χρονο, δεν πειραζει να πατησεις κανα λαθος και δεν χρειαζεται να καθεσαι πανω απο το pc οταν κατεβαζει.

πρωσωπικα καλυτερο τροπο για να κερδιζεις ποντους πρωτεινω την εφαρμογη jCatGui που εχει να κατεβασεiς, αλλα μπορεις και μεσα απο το site να το κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...