traganeus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι πόσες μέρες απο την αγορά του λάπτοπ μπορώ να πάρω επέκταση εγγύησης? για hp
REDODIN7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι πόσες μέρες απο την αγορά του λάπτοπ μπορώ να πάρω επέκταση εγγύησης? για hp Μεχρι τη ληξη της εγγυησης που σου δυνει ο κατασκευαστεις.
geo9419 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Χωρις να ειμαι βεβαιος αλλα κάπου διαβασα οτι ειναι μεχρι εξι μήνες από την αγορά για την ενεργοποιηση της επεκτασης στα HP. Το λογικό θα ήταν βέβαια αυτό που αναφερει ο φιλος παραπανω μεχρι τη λήξη της εγγυησης δηλαδη στο χρόνο.
REDODIN7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Χωρις να ειμαι βεβαιος αλλα κάπου διαβασα οτι ειναι μεχρι εξι μήνες από την αγορά για την ενεργοποιηση της επεκτασης στα HP. Το λογικό θα ήταν βέβαια αυτό που αναφερει ο φιλος παραπανω μεχρι τη λήξη της εγγυησης δηλαδη στο χρόνο. Δεν μπορει πριν τη ληξη να σου απορευσει την επεκταση ειναι παρανομο! Υ.Γ Η εγγυηση ειναι 2 χρονια το ενας χρονος ειναι παπατσες των ελληνικων καρτελ.
geo9419 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εχεις απολυτο δικιο σε αυτά που λές. Αλλά μπορεις να τα βάλεις με τα καρτελ. Χρειαζεται χρονο και χρημα και δυστυχως οι ενωσεις καταναλωτων δεν λειτουργουν ικανοποιητικά. Παντως μη νομιζεις και στην Αγγλια που ήμουν τα ιδια ισχυαν με ενα χρονο εγγυηση και επεκταση μεχρι τρια χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα