narbi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και χρόνια δεν τα πάω καλά με το να βάζω ψύκτρες με πλαστικά ποδαράκια όπως αυτά που έχουν και οι Intel ψύκτρες. Συνήθως μου σπάνε και πάνε χαμένες οι ψύκτρες! Γνωρίζεται αν υπάρχουν ανταλλακτικά τέτοια ποδαράκια κάπου? Η αν υπάρχει άλλος τρόπος να "αναστήσω" μια τέτοια ψύκτρα?
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλα δεν ειναι δικο σου μονο το προβλημα.εχουν ενα θεμα με το να σπανε αυτα. Και εγω δεν το πιστευα οταν το διαβαζα εδω μεσα μεχρι που προσπαθησα με προσοχη να βγαλω μια....το ενα μου εμεινε στο χερι. Εαν εχεις ψυχτρες που εχουν καλα ποδαρακια επανω,βγαλε τα ρε συ και βαλε τα σε καμια αλλη.απο 2 δηλαδη να φτιαξει την μια.(αλλιως ποδαρακια απο καμια (πχ coolermaster heper tx3 που την εχει σε amd και του εχουν μεινει τα ποδαρακια της intel).
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ή αν δεν έχεις παλιά ψύχτρα και έχεις κάποιο backplate για την mobo βάλε την ψύχτρα βιδωτή 4βίδες με τέσσερις ροδέλες
narbi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απλά απορώ γιατί δε βγάζουν ανταλλακτικά ποδαράκια αφου έτσι κι αλλιώς είναι τόσο ευαίσθητα.. Όντως και αυτό που λες το σκέφτηκα κάποιοι που χρησιμοποιούν ψύκτρες για amd Μπορούν αν αδώσουν για intel κι αντιστρόφως..
gkerem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ή αν δεν έχεις παλιά ψύχτρα και έχεις κάποιο backplate για την mobo βάλε την ψύχτρα βιδωτή 4βίδες με τέσσερις ροδέλες καλο, θα το δοκιμασω , νομιζω και πως και με σκετες βιδες με ροδελλες θα γινει η δουλεια Και εγω εχω αντιμετωπισει το συγκεκριμενο προβλημα, το ελυσα αγοραζοντας μια φθηνη ,απο την οποια πηρα τα ποδαρακια, αλλα η προταση της karmen1983 νομιζω οτι ειναι πολυ καλη.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτό τον τομέα amd rules. Το σύστημα με τα push-pins είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει.
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 H πρόταση της karmen δεν εφαρμόζεται από την karmen, μόνο όταν σπάσουν ποδαράκια αλλά γενικά. ΔΕ ΤΑ ΠΑΩ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
narbi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σωστή η τακτική σου Karmen. Βρήκα μια Ruby Orb που είχα με χαλασμένη μια βίδα και έκανα και μια πατέντα με λίγη logo σεκάτι βίδες της ψ΄ύκτρας που ειχαν λασκάρει κι απέκτησα πάλι μία ψύκτρα τελικά.. Γενικά, ψύκτρες με βίδα rules.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλή η πρόταση της καρμεν αλλά είναι ταλαιπωρία να βγάζεις ολόκληρη την μητρική για να περάσεις μια ψύκτρα. Χωρίς backplate μπορεί να γίνει ή θα έχουμε κανένα βραχυκύκλωμα;
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς Backplate γίνεται με τις βίδες από κάτω και να τις σφίξεις με παξιμάδια αλλά θέλει προσοχή. Το Backplate αυτό που κάνει είναι να "μοιράζει" την δύναμη που ασκούν οι βίδες στην μητρική. Οπότε χωρίς Backplate ναι γίνεται αλλά προσοχή
sakis0547 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Παλιό το ποστ, αλλά έστω και ένας να το δει κέρδος θα είναι.. YOC Hot 10 Pcs Plastic Mounting Clip for Intel 4 Way CPU Coolers http://s.aliexpress.com/ARRJnENN (from AliExpress Android) 2
joakim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Παλιό το ποστ, αλλά έστω και ένας να το δει κέρδος θα είναι.. YOC Hot 10 Pcs Plastic Mounting Clip for Intel 4 Way CPU Coolers http://s.aliexpress.com/ARRJnENN (from AliExpress Android) τελικα ,ηταν χρησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα