makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έχω εγκαταστήσει τα 32 πριν από 2 χρόνια, για βασική χρήση του υπολογιστή, και πριν από μερικούς μήνες και τα 64, σε dual boot, προκειμένου να χρησιμοποιήσω το Adobe CS5.5 για επεξεργασία βίντεο. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το CS5.5 αλλά αντιμετώπισα προβλήματα activation και γι' αυτό δεν μπήκα στα 64 για αρκετό καιρό. Σήμερα προσπάθησα να μπω στα 64 αλλά διαπίστωσα ότι στη βασική καρτέλα των Win7 δεν εμφανιζόταν κανένα εικονίδιο και η μπάρα. Αναγκαστικά, έκανα hard reset και μπήκα με safe mode και εμφανίστηκαν κανονικά τα εικονίδια και η μπάρα. Στη συνέχεια, με restart προσπάθησα να μπω κανονικά, αλλά και πάλι δεν δείχνει τα εικονίδια και τη μπάρα. Τι φταίει; Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
vaggospat13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Έχω εγκαταστήσει τα 32 πριν από 2 χρόνια, για βασική χρήση του υπολογιστή, και πριν από μερικούς μήνες και τα 64, σε dual boot, προκειμένου να χρησιμοποιήσω το Adobe CS5.5 για επεξεργασία βίντεο. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το CS5.5 αλλά αντιμετώπισα προβλήματα activation και γι' αυτό δεν μπήκα στα 64 για αρκετό καιρό. Σήμερα προσπάθησα να μπω στα 64 αλλά διαπίστωσα ότι στη βασική καρτέλα των Win7 δεν εμφανιζόταν κανένα εικονίδιο και η μπάρα. Αναγκαστικά, έκανα hard reset και μπήκα με safe mode και εμφανίστηκαν κανονικά τα εικονίδια και η μπάρα. Στη συνέχεια, με restart προσπάθησα να μπω κανονικά, αλλά και πάλι δεν δείχνει τα εικονίδια και τη μπάρα. Τι φταίει; Λίγη βοήθεια παρακαλώ. μηπως μπορεις να ανεβάσεις μια φωτο να καταλάβουμε τι εννοείς;
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για τη συμμετοχή στον προβληματισμό μου. Είναι προφανές ότι printscreen ή κάτι παρεμφερές δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, ούτε καν το "Computer", ώστε να έχω τη δυνατότητα να χειριστώ το pc. Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτο, αργότερα, και να την ανεβάσω. Φαντάσου, όμως, την αρχική εικόνα των Win7 χωρίς εικονίδια και μπάρα. Είναι προφανές ότι κάτι εμποδίζει την τελική εμφάνιση των Win7 64 ενώ στο safe mode ολοκληρώνεται η διαδικασία και εμφανίζονται τα βασικά εικονίδια της εγκατάστασης (Computer, Recycle Bin,κλπ) αφού δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη κανένα πρόγραμμα στα 64.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 στην κανονική κατάσταση δουλεύει το ctrl-alt-del ? αν ναι, πήγαινε στο File->new task(run) και γράψε μέσα explorer και πάτα οκ. Μπορείς να κοιτάξεις και τι system errors έχεις στον event viewer. Μπορείς να κάνεις και επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση πατώντας F8 στην εκκίνηση του λειτουργικού.
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Προσθέτω τις δύο φωτο που τράβηξα Στην πρώτη φαίνεται η εικόνα που καταλήγουν τα Win 7/64, χωρίς εικονίδια και μπάρα. Στη δεύτερη, όταν μπαίνω με safe mode, φαίνονται τα εικονίδια των (λίγων) εφαρμογών που έχουν εγκατασταθεί και η μπάρα, οπότε μπορείς να δουλέψεις, αλλά είμαι σε safe και όχι standard mode. στην κανονική κατάσταση δουλεύει το ctrl-alt-del ? αν ναι, πήγαινε στο File->new task(run) και γράψε μέσα explorer και πάτα οκ. Μπορείς να κοιτάξεις και τι system errors έχεις στον event viewer. Μπορείς να κάνεις και επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση πατώντας F8 στην εκκίνηση του λειτουργικού. Το ctrl-alt-del δεν δουλεύει γιατί προσπάθησα την πρώτη φορά να το κλείσω από εκεί και αφού δεν άνοιγε, το έκλεισα πατώντας ρτο κουμπί hard reset. Θα δοκιμάσω το F8, μετα την επιλογή των 64 στο dual boot αλλά δεν έχω ελπίδες ότι θα λειτουργήσει.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 κάποιος driver λογικά στην κάνει τη δουλειά.
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Προσπάθησα πάλι, πάτησα το ctrl-alt-del και θυμήθηκα ότι, όταν το έκανα την πρώτη φορά, έβγαλε μαύρη ορόνη και τίποτε άλλο, οπότε αναγκάστηκα, όπως και τώρα, να πατήσω το κουμπί hard reset. Ξέχασα, επίσης, να αναφέρω ότι έχω συνδέσει με HDMI το pc με την Panasonic, ώστε να μπορώ να επιλέγω την tv ως monitor για ταινίες. Η επιλογή της οθόνης που θέλω γίνεται, βέβαια, από το display. Παρατήρησα, όμως, ότι δύο φορές που επιχείρησα να μπω στα 64 και είχα ανοικτή την tv, η εικόνα των win φαινόταν και στο monitor και στην tv. Και στις δύο προσπάθειες αυτές, μετά την επιλογή των 64 στο dual boot, με πήγε στην ερώτηση για προβολή σε standard mode ενώ όσες φορές δεν είχα ανοικτή την tv δεν με πήγε στην ερώτηση. Προφανώς, κάτι συμβαίνει ειδικά στα 64 γιατί όταν ανοίγω στα 32, με την tv ανοικτή, αυτό δεν συμβαίνει. Πιστεύετε ότι μια επανεγκατάσταση των 64 θα λύσει το πρόβλημα;
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 αν δεν εντοπίσεις το πρόβλημα και κάνεις πάλι ίδιες ρυθμίσεις μπορεί να έχεις πάλι τα ίδια. Δοκίμασε με το F8 να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ctrl+Shift+Esc δοκίμασες; Δοκίμασα να ανοίξω τον Task Manager έτσι αλλά δεν έγινε τίποτε. αν δεν εντοπίσεις το πρόβλημα και κάνεις πάλι ίδιες ρυθμίσεις μπορεί να έχεις πάλι τα ίδια. Δοκίμασε με το F8 να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση Σε μια από τις προσπάθειες, πάτησα το F8 μετά την επιλογή των 64 στο dual boot, διακοπτόμενα και συνεχώς, αλλά δεν άλλαξε τίποτε στη διαδικασία που ακολουθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα