alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μολις μου το φτιάξουν θα σας πώ και σας να μαθαινετε.. Συγχαρητήρια, μόλις κατάλαβες πως λειτουργεί ένα forum...
Stockholm4ever Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συγχαρητήρια, μόλις κατάλαβες πως λειτουργεί ένα forum... και εσυ κατάλαβες ότι δεν είστε αυτα που νομίζετε.. Σου είπα όμως.. οταν το φτιάξω θα σας κάνω ένα σεμινάριο εδω πέρα να μαθαινετε και σείς..
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι, ναι... ότι πεις. Φτάνει τώρα όμως, έχουμε καταναλώσει 1 σελίδα για να σου εξηγήσουμε που βρίσκεσαι.
Invader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Προφανώς εκτός από Service στο iPHONE χρειάζεσαι και ένα καλό στους τρόπους συμπεριφοράς.Οταν τους φτιάξεις και αυτούς πέρνα ξανά από δω για τα συγχαρητήρια.Καλή επιτυχία και για τα 2.
Stockholm4ever Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Προφανώς εκτός από Service στο iPHONE χρειάζεσαι και ένα καλό στους τρόπους συμπεριφοράς.Οταν τους φτιάξεις και αυτούς πέρνα ξανά από δω για τα συγχαρητήρια.Καλή επιτυχία και για τα 2. Ειναι δικαίωμα μου να εχω τον τελευταιο λόγο και ακομα περισσοτερο να μην είμαι σοβαροφανής και ερπετό.. Οταν τους φτιάξω τους τρόπους μου θα σε ειδοποιησω..
wh0ami Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ειναι δικαίωμα μου να εχω τον τελευταιο λόγο και ακομα περισσοτερο να μην είμαι σοβαροφανής και ερπετό.. Οταν τους φτιάξω τους τρόπους μου θα σε ειδοποιησω.. Δεν σου φαινεται περιεργο που ολοι εχουν αδικο και εσυ δικαιο;
leukonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι δικαίωμα μου να εχω τον τελευταιο λόγο και ακομα περισσοτερο να μην είμαι σοβαροφανής και ερπετό.. Οταν τους φτιάξω τους τρόπους μου θα σε ειδοποιησω.. Αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω εγώ, μιας και σπουδάζεις στο KTH...στο ίδιο πανεπιστήμιο είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα