Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου το φτιάξουν θα σας πώ και σας να μαθαινετε..

Συγχαρητήρια, μόλις κατάλαβες πως λειτουργεί ένα forum...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια, μόλις κατάλαβες πως λειτουργεί ένα forum...

και εσυ κατάλαβες ότι δεν είστε αυτα που νομίζετε.. Σου είπα όμως.. οταν το φτιάξω θα σας κάνω ένα σεμινάριο εδω πέρα να μαθαινετε και σείς..

Δημοσ.

Ναι, ναι... ότι πεις. Φτάνει τώρα όμως, έχουμε καταναλώσει 1 σελίδα για να σου εξηγήσουμε που βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Προφανώς εκτός από Service στο iPHONE χρειάζεσαι και ένα καλό στους τρόπους συμπεριφοράς.Οταν τους φτιάξεις και αυτούς πέρνα ξανά από δω για τα συγχαρητήρια.Καλή επιτυχία και για τα 2.

Δημοσ.

Προφανώς εκτός από Service στο iPHONE χρειάζεσαι και ένα καλό στους τρόπους συμπεριφοράς.Οταν τους φτιάξεις και αυτούς πέρνα ξανά από δω για τα συγχαρητήρια.Καλή επιτυχία και για τα 2.

Ειναι δικαίωμα μου να εχω τον τελευταιο λόγο και ακομα περισσοτερο να μην είμαι σοβαροφανής και ερπετό.. Οταν τους φτιάξω τους τρόπους μου θα σε ειδοποιησω..

Δημοσ.

Ειναι δικαίωμα μου να εχω τον τελευταιο λόγο και ακομα περισσοτερο να μην είμαι σοβαροφανής και ερπετό.. Οταν τους φτιάξω τους τρόπους μου θα σε ειδοποιησω..

Δεν σου φαινεται περιεργο που ολοι εχουν αδικο και εσυ δικαιο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω εγώ, μιας και σπουδάζεις στο KTH...στο ίδιο πανεπιστήμιο είμαστε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...