Stockholm4ever Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εφερα ενα iPhone απο Σουηδια το οποιο ομως ειναι κλειδωμενο να δουλευει μονο με συγκεκριμένη κάρτα Σουηδικής εταιριας τηλεφωνιας.. Θα ηθελα να το κανω να μου δουλευει και με Ελληνικη και με οποιαδηποτε αλλη καρτα ΣΙΜ.. Οποιος εχει κανει τετοιο πραγμα θα με βοηθουσε αν μου εστελνε ενα μηνυμα..
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έχω και εγώ όμοιο πρόβλημα με συσκευή από Αμερική και προσπαθώ για λύση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το βασικό είναι να γράψετε ποιό μοντέλο iPhone έχετε. Έχει διαφορά αν πρόκειται για iPhone 3GS, για iPhone 4 ή για iPhone 4S.
Stockholm4ever Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το βασικό είναι να γράψετε ποιό μοντέλο iPhone έχετε. Έχει διαφορά αν πρόκειται για iPhone 3GS, για iPhone 4 ή για iPhone 4S. Ναι σωστα.. Το δικο μου ειναι 3GS
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ένα άλλο βασικό (ξέχασα να το γράψω πριν) είναι τι έκδοση του λειτουργικού τρέχει το τηλέφωνο. Πηγαίνετε Settings > General > About και σημειώστε τι γράφει στo πεδίο Version. Σημειώστε επίσης τι γράφει στο Modem Firmware.
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το δικό μου είναι 4, λειτουργικό 5.0.1 και fw 4.11.0.8 Το άσχημο είναι ότι όταν το ανοίγεις δείχνει το μήλο και τίποτε άλλο, δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου.
Stockholm4ever Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τελικά θα τα φτιάξουμε τα iPhone ή τα λέμε για να περνάει η ώρα εδω πέρα?
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω απογοητευτεί με αυτή την ιστορία. Έχει κλειδώσει και δεν βλέπω βοήθεια.
kinezos69 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 παιδιά κάντε εγγραφή στο http://www.iphonehellas.gr/forum/ και αναφέρεται το πρόβλημα σας και εκεί. Είναι το καλύτερο σαιτ που ασχολείται αποκλειστικά με προιοντα της Apple και θα σας δώσουν σίγουρα λύση(εφόσον υπάρχει βέβαια)
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το δικό μου είναι 4, λειτουργικό 5.0.1 και fw 4.11.0.8 Το άσχημο είναι ότι όταν το ανοίγεις δείχνει το μήλο και τίποτε άλλο, δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου. Προς το παρόν φίλε μου δεν έχει βγει unlock για την συγκεκριμένη baseband Τελικά θα τα φτιάξουμε τα iPhone ή τα λέμε για να περνάει η ώρα εδω πέρα? Γιατι,πληρώνεις με την ώρα ?
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τελικά θα τα φτιάξουμε τα iPhone ή τα λέμε για να περνάει η ώρα εδω πέρα? Σου τάξαμε λύση και τώρα κάνουμε τις πάπιες, ε;
Stockholm4ever Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σου τάξαμε λύση και τώρα κάνουμε τις πάπιες, ε; Ειναι ντροπή σας να μην ξέρετε πως να φτιάξετε το iPhone και σε αλλα θέματα να παριστάνετε τους προγραμματισταράδες και τους χάκερ.. Κατα καποιο τρόπο κάνετε τις παπιες.. ναι
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ειναι ντροπή σας να μην ξέρετε πως να φτιάξετε το iPhone και σε αλλα θέματα να παριστάνετε τους προγραμματισταράδες και τους χάκερ.. Κατα καποιο τρόπο κάνετε τις παπιες.. ναι Όπως προείπα και στον φίλο παραπάνω για το 4 με αυτήν την baseband δεν υπάρχει λύση ,παρά μόνο με αρκετά λεφτά από τον παροχό του εξωτερικού που αγοράστηκε.Για την δική σου περίπτωση και το 3gs τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και πάντα με κάποιες προϋποθέσεις.Εφόσον όμως είσαι αρκετά αυθάδης και απαιτητικός να ψάξεις να βρεις την λύση μόνο σου.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ειναι ντροπή σας να μην ξέρετε πως να φτιάξετε το iPhone και σε αλλα θέματα να παριστάνετε τους προγραμματισταράδες και τους χάκερ.. Κατα καποιο τρόπο κάνετε τις παπιες.. ναι Δεν τους παριστάνουμε... είμαστε. Όπως γενικότερα είμαστε στα πάντα μας τέλειοι και δεν σταματάμε να το δηλώνουμε όπου σταθούμε και βρεθούμε. Έχεις καταλάβει που ακριβώς βρίσκεσαι; Δεν είναι το service της apple εδώ για να απαιτείς απάντηση. Αν κάποιος ξέρει και δει το topic θα σου απαντήσει. Τι σχέση έχει αυτό το πυροτέχνημα περί πραγραμματισταράδων και χάκερ που έγραψες;
Stockholm4ever Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν τους παριστάνουμε... είμαστε. Όπως γενικότερα είμαστε στα πάντα μας τέλειοι και δεν σταματάμε να το δηλώνουμε όπου σταθούμε και βρεθούμε. Έχεις καταλάβει που ακριβώς βρίσκεσαι; Δεν είναι το service της apple εδώ για να απαιτείς απάντηση. Αν κάποιος ξέρει και δει το topic θα σου απαντήσει. Τι σχέση έχει αυτό το πυροτέχνημα περί πραγραμματισταράδων και χάκερ που έγραψες; Δεν ξέρω τι ειστε.. Εγω ξέρω ότι το iPhone δεν ξέρετε να το φτιάξετε.. Υποχρέωση δεν έχετε αλλα το αποτέλεσμα είναι αυτο.. Δεν πειράζει.. Μολις μου το φτιάξουν θα σας πώ και σας να μαθαινετε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα