soulnick Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 win 7 x64 ulti του θειου απ'το σικαγο. εβαλα λοιπον, περυσι το καλοκαιρι ενα xbox 360 controller wired για να λιωσω στο fifa. ολα καλα, μεχρι προχτες που δεν εχει σταματησει να γρινιαζει. συνεχεια μου βγαζει usb device not recognized, ακομα κι οταν δεν εχω πανω το χειριστηριο... πεταξα τον driver, restart, plug το controller, install driver και παλι τα ιδια. ανα 5 δευτερολεπτα βαραει... θα το σπασω...
vaggospat13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 win 7 x64 ulti του θειου απ'το σικαγο. εβαλα λοιπον, περυσι το καλοκαιρι ενα xbox 360 controller wired για να λιωσω στο fifa. ολα καλα, μεχρι προχτες που δεν εχει σταματησει να γρινιαζει. συνεχεια μου βγαζει usb device not recognized, ακομα κι οταν δεν εχω πανω το χειριστηριο... πεταξα τον driver, restart, plug το controller, install driver και παλι τα ιδια. ανα 5 δευτερολεπτα βαραει... θα το σπασω... βρηκα αυτο για δοκιμασε το Follow these methods: Method 1: Open the Hardware and Devices troubleshooter to run the automated troubleshooting services and see if that does the trick. Method 2: Follow these steps: a. Open Device Manager b. Right click the “Unidentified Device” and click “Properties.” c. Click the “Driver” tab. d. Click “Update Driver…” e. Select “Browse my computer for driver software.” f. Click “Let me pick from a list of device drivers on my computer.” g. Click “Windows Common Controller for Window Class.” h. Select “Xbox 360 Wireless Receiver for Windows version:” i. Click “Update Driver Warning.” j. Click “Yes.” κοιτα και αυτο Goto > Start > Control Panel Open > Sounds and Audio Devices Goto > "Audio" Tab Change > "Default Device" back to your sound card rather than the x-box controller. Press > "OK" When you plug in the x-box controller it makes itself the default audio playback because it has a headphone jack on it.
soulnick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα κολλησα στο F. δε μου δινει την επιλογη Windows Common Controller for Window Class.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα