Thanos1972 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ε βαλε αυτο το 6αρι που βλεπεις απο το τροφοδοτικο στην καρτα γραφικων. Και να πας απο το πλαισιο και να τους ζητησεις να σου δωσουν το κουτι της με οτι ειχε αυτο μεσα. Με την μνημη τι εγινε,ολα καλα?
navarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά φίλε μου με τη ραμ, πάω να δοκιμάσω τη τροφοδοσία
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φίλε ναύαρχε μήπως την παρήγγειλες από το stock house? Γιατί η έλλειψη κουτί και του 6pin connector αυτό μου μυρίζει...
navarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Aδερφέ λογικά από το στοκ τη παρήγγειλα, γιατί τι παίζει με τα στοκ?...Πάντως οκ την έβαλα τώρα παίζει και στην οθόνη μου με VGA αλλά και στη τηλεόραση με HDMI
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 1. Tα προϊόντα με την ένδειξη “στο stock house” μπορεί να : (α) Είναι πλήρως επισκευασμένα μετά από κάποιο ελάττωμα το οποίο είχαν παρουσιάσει. (β) Εχουν αγορασθεί αλλά επιστραφεί από καταναλωτές χωρίς να έχουν παρουσιάσει ελάττωμα. (γ) Εχουν χρησιμοποιηθεί σε επιμέρους καταστήματά μας ως demo - δοκιμαστικά. (δ) Η συσκευασία τους είναι χαλασμένη (ε) Δεν έχουν παρελκόμενα (πχ.λείπει καλώδιο σύνδεσης από οθόνη Η/Υ) http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?id=RMA Θα την πήρες και φτηνότερα βέβαια...
navarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ας ελπίσω να ανήκω στην ε περίπτωση ...Όντως την πήρα φθηνότερη αλλά δεν έγραφε στοκ, έγραφε από ίντερνετ...
navarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά εντάξει με τη κάρτα όλα καλά, έγραφε μπουλκ και δε το είχα προσέξει...Όπως και να έχει έχω 3 ετή εγγύηση οπότε όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα