Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ και προκαταβολικά ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια...Λοιπόν όπως αναφέρω και στην επικεφαλίδα ενδιαφέρομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο μηχάνημά μου το οποίο αποτελείται από:ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @2,50 GHZ 4 Πύρηνος...ΜΗΤΡΙΚΗ G31M-ES2L gigabyte technology...RAM 2gb KINGSTON νομίζω από ότι είδα όταν άνοιξα το ηυ...ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SOLYTECH 450 WATT...και κάρτα γραφικών ATI RADEON HD4350 1 GB...Θα ήθελα μία κάρτα γύρω στα 80-90 ευρώ για να παίζω κυρίως κάνα προ και που και που κάνα nba και όσο αφορά τη RAΜ μία των 2 gb διότι τόσο αντέχει η μητρική μου ακόμα. Περιμένω απόψεις!!

Δημοσ.

Απο που εισαι για να επιλεξουμε καταστημα,επισης θα σε ενδιεφερε καποια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων απο εδω μεσα στο φορουμ?για την μνημη,κατεβασε το cpuz και πηγαινε στην καρτελα memory και δες ποια μνημη εχεις.

Δημοσ.

Θάνο χρόνια πολλά για την γιορτή σου καταρχήν. Με ενδιαφέρει καινούρια κάρτα και όχι μεταχειρισμένη προς το παρών. Η ραμ μου βάσει του προγράμματος που μου είπες είναι DDR2 2048 Mbytes και είμαι από Πειραιά

Δημοσ.

Θάνο χρόνια πολλά για την γιορτή σου καταρχήν. Με ενδιαφέρει καινούρια κάρτα και όχι μεταχειρισμένη προς το παρών. Η ραμ μου βάσει του προγράμματος που μου είπες είναι DDR2 2048 Mbytes και είμαι από Πειραιά

Ευχαρσιτω φιλε.οσον αφορα την καρτα,εδω εισαι ASUS EAH6770 DC/G/2DI/1GD5 - 1 GB 98,99 € η εδω MSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) 92,90 €

για την μνημη δεν με βοηθησες πολυ γιατι θελω να δω σε τι ταχυτητα τρεχουν και οχι μονο το μεγεθος αλλα οκ εαν ειναι ενα stick στα 667 Mhz (θα το δεις σαν 333mhz στο προγραμμα εαν ειναι ενα stick ) η στα 800 mhz (θα το δεις σαν 400 mhz),εξαρταται και απο που θα παρεις και την καρτα γραφικων.

απο multirama Kingston ValueRAM KVR800D2N5/2G - 2 GB - Μνήμη RAM - DDR2 27,99 €

απο πλαισιο Transcend 2GB DDR2-800 Ram Dimm 27,99 € (καλυτερα να παρεις την Kingston που ειναι ιδια μαρκα αλλα και με την transcend λογικα δεν θα εχεις προβλημα).

εαν εχεις 2χ1 gb τοτε βλεπουμε....

Δημοσ.

Θάνο γράφει dram frequency 400mhz, max bandwith PC2-6400 400MHZ και έχει κ 3 JEDEC 200-266-400 ΜΗΖ....Δε ξέρω αν σε βοηθάνε αυτοί οι αριθμοί. Τώρα όσο αφορά τις κάρτες είναι πολύ καλές και ακριβώς αυτό που ζητάω και η δεύτερη ειδικά έχει καλές κριτικές. Πιστεύω και τη δεύτερη να τη σηκώνει το τροφοδοτικό γιατί δε γράφει...Τώρα στις ram που μου προτείνεις η kingston νομίζω είναι η ίδια με αυτή που έχω ενσωματωμένη η οποία είναι μια κ όχι 2 χ 1.....

Δημοσ.

Ωραια,η δικη σου ειναι 800 mhz απλα επειδη ειναι μια δουλευει σε single channel δηλαδη στα 400mhz.εαν παρεις την Kingston που ειπαμε,λογικα ειναι ιδια με την δικη σου οποτε θα την βαλεις επανω και θα δουλεψει σαν dual δηλαδη στα 800mhz.

Οι καρτες,ναι ειναι καλες και μεσα στο budget που θελεις.εχουν και οι 2 πολυ καλο συστημα ψυξης.το τροφοδοτικο σου θα την παλεψει γιατι δεν ζητανε και πολλα απο ρευμα.

Το spd δες στα 400 που γραφει τα jedec εαν ειναι 5αρια (που 5αρια θα ειναι).οποτε λογικα εισαι οκ και προσωρα αφοβα.

Edit:για το τροφοδοτικο ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και δες ποσα ampere βγαζει στην 12v γραμμη και πες μας.λογικα μια γραμμη εχει μονο και θα βγαζει καμια 16A.για δες το μια.

Δημοσ.

Ωραια μια χαρα εισαι και απο την μνημη αλλα και απο το ρευμα οπως δειχνει.τωρα βεβαια το κατα ποσο βγαζει τα ρευματα που λεει ειναι αλλο θεμα αλλα τεσπα.ας πουμε οτι ειναι σωστο οποτε προχωρα αφοβα και happy gaming.

Δημοσ.

Δηλαδή είμαι οκ...Να σου πω η κάρτα κουμπώνει εύκολα έτσι?...Πιστεύω να είναι συμβατή με το σύστημά μου? Για την mci λέω διότι εκεί καταλήγω

Δημοσ.

Ναι μια χαρα εισαι.

Για την καρτα,θα βγαλεις την παλια (προσεχε εκει στην μερια απο τις μνημες,εχει μια μαλακιτσα σαν ασφαλεια,σαν μοχλος για να απασφαλισει την καρτα,τραβα το και βγαλε την,θα το δεις) θα βγαλεις και τους drivers της καρτας που εχεις τωρα,θα βαλεις την καινουργια επανω και θα περασεις τους drivers και θα εισαι οκ.

Πρωτα βαλε την μνημη επανω να δεις εαν θα την αναγνωρισει.(που θα το κανει).

Να μην ξεχασεις το καλωδιο τροφοδοσιας της καρτας (εαν εχει που νομιζω εχει).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε, τελικά η ραμ η κίνγκστον είναι ακριβώς η ίδια που έχω στο σύστημά μου οπότε όλα καλά, έκανα τις παραγγελίες και σε ενημερώνω οσονούπω...

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει πρόβλημα...Παράγγειλα απ το πλαίσιο την mci τη βάζω ολόσωστα και δε την διαβάζει...Πιστεύω πως κάτι περίεργο συμβαίνει διότι η κάρτα ήρθε εκτός κουτιού μόνο σε φυσαλίδες και από ότι μου είπε ο θάνος θα έπρεπε να χει και ένα καλώδιο τροφοδοσίας???...δε ξέρω τι να πω...Τι να κάνω

Δημοσ.

ρε τους...την τροφοδοσια της την συνδεεις?ακουστικο μικρο εχεις συνδεδεμενο επανω στην μητρικη?(για να κανει μπιιιιπ)

Το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι 1 6πινο.πως ειναι το τετραπινο του επεξεργαστη σου απλα αυτο ειναι 6πινο.ψαξε τα καλωδια του τροφοδοτικου να το βρεις.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μια υποδοχή με 6 κουτάκια πάνω στη κάρτα πρέπει να τη συνδέσω με το τροφοδοτικό μου με κάποιο αντίστοιχο καλώδιο? βλέπω κ ένα 6άρι και εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...