Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πας να πιάσεις τις νέες κονσόλες σε specs-επιδόσεις, περίμενε να βγουν οι νέες μεσαίες κάρτες aka 7950-7870 και οι αντίστοιχες nvidia, οι 5χχ 69χχ πάλιωσαν και σκούριασαν, άσε που σε dx11 fx τον πίνουν κανονικά - βλέπε tesselation, και βάζω ότι bet θέλεις ότι τα next gen κονσόλια θα φουλάρουν σε dx11, αυτό θα είναι το selling point τους (και όχι, το wii u με την παραπληγική 4870 δεν είναι next gen, ούτε καν previous gen δεν είναι το μπαζόνι, που το θυμήθηκες αυτό..)

Καλα σιγουρα,με τις νεες κονσολες θα λειτουργησει επιτελους οπως πρεπει το dx11,οσο για το wiiu συμφωνω εν μερη μαζι σου αλλα το ανεφερα για να μην πεταχτει κανενα fanboy για να με κραξει που δεν το βαλα :P (Ποτε δεν ξερεις)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εδω και καποιο καιρο σκεφτομαι να κανω μια σοβαρη ολικη αναβαθμιση στο pc μου με εναν i5 2500k και 8gb ram.Εκει που κολαω ειναι οτι θα ηθελα αν ειναι εφικτο να μπορω με το συγκεκριμενο setup να παιζω σε καλα settings και καποια games που ισως εμφανιστουν με την νεα γενικα κονσολων.Δηλαδη οσο γινεται να κρατησει ωστε να μην χρειαστει να αγορασω καποια απο τις νεες κονσολες.(Wii u,nextbox,ps4)Βλεπετε ειμαι φοιτητης και σε τετοιους καιρους μου πανε λιγο δυσκολα τα οικονομικα

Με μια 570 gtx θα μπορουσα να το καταφερω λογο χαμηλης αναλυσης η να το ξεχναω?Δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με pc gaming απο την εποχη των 7χχχ της nvidia και εχω μεινει λιγο πισω στους υπολογισμους μου για το τι θα μπορουσα να κανω.

Εχετε καποια γνωμη πανω στο θεμα?

Ευχαριστω για τον χρονο σας! ^_^

Επειδή παίζω σε 1360Χ768 από το 2007 μέχρι και σήμερα ( σε μία Samsung 40'' 40R86BD ), να σου πώ πώς έχουν τα πράγματα.

Όλα εξαρτώνται από το framerate που σε ικανοποιεί. Αν είσαι ικανοποιημένος γύρω από τα 30 fps και δέν σε ενδιαφέρει να max-άρεις τα γραφικά, τότε το σύστημα που περιγράφεις θα σε ικανοποιήσει για πολύ πολύ καιρό, ενώ σίγουρα θα max-άρεις σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα.

Αν τώρα σε ενδιαφέρει να είσαι κολλημένος στα 60fps ο κόσμος να χαλάσει ή/και θές τα πάντα να είναι στο φούλ, τότε σίγουρα θα μπείς σε διαδικασία αναβάθμισης της κάρτας γραφικών σου μετά από κάνα χρόνο. Μπορεί να μήν σε ικανοποιήσει καν εξ'αρχής, μιάς και υπάρχουν ήδη τίτλοι που δεν πιάνουν την 60-άρα με την 570, ακόμα και σε αυτή την ανάλυση.

Και αυτό διότι το πολύ απαιτητικό παιχνίδι παραμένει απαιτητικό ακόμα και σε 1360Χ768.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...