Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω 2 σκληρους 500αριδες 4-5 χρονια.το προβλημα μου ειναι οτι οταν τους συνδεσω σε ενα πισι δουλευουν μια χαρα αλλα αν ειναι να τουσ κανω φορματ δεν μπορω.ιδικα ο ενας οταν ειναι να επιλεξω παρτισιον δεν μου εμφανιζει τιποτα.ο αλλοσ μου εμφανιζει αλλα δεν μπορω να τον χωρισω

ετσι οταν παταω συνεχεια φορτωει και μετα απο λιγο μου πετα σφαλμα....

Δημοσ.

καλησπερα

ξερεις κατι και εγω το ειδιο θέμμα έχω με seagate δεν κάνει παρτισιον με τιποτα λεω θα φταινε τα 7 αλλα σε χπ ολα καλα με wd ο αλλος τιποτα και ελεγα να ανοιξω ενα θεμμα,

οποιον ρωτησα μου ειπε ειναι απο το λογισμικο εγω δεν νωμιζω, παιδια αν ξερει καπιος

παντος φιλε μου και σε μενα το ειδιο ακριβως κανει στο θεμα με παρτισιον στο φορματ παντος δουλευει

Δημοσ.

καλησπερα

ξερεις κατι και εγω το ειδιο θέμμα έχω με seagate δεν κάνει παρτισιον με τιποτα λεω θα φταινε τα 7 αλλα σε χπ ολα καλα με wd ο αλλος τιποτα και ελεγα να ανοιξω ενα θεμμα,

οποιον ρωτησα μου ειπε ειναι απο το λογισμικο εγω δεν νωμιζω, παιδια αν ξερει καπιος

παντος φιλε μου και σε μενα το ειδιο ακριβως κανει στο θεμα με παρτισιον στο φορματ παντος δουλευει

[/quoteτι να πω δεν ξερω.παντως τα cd μου ειναι μια χαρα.αρα δεν μπορω να κανω τιποτα μαλλον και θα πρεπει να παω σε αγορα κενουργιου

Δημοσ.

Πριν από μερικά χρόνια δεν είχε προκύψει ένα θέμα με μια ελλατωματική παρτίδα από την Seagate και είχαν βγάλει από τα ρούχα τους πολλούς χρήστες;

Δημοσ.

Πριν από μερικά χρόνια δεν είχε προκύψει ένα θέμα με μια ελλατωματική παρτίδα από την Seagate και είχαν βγάλει από τα ρούχα τους πολλούς χρήστες;

Ναι αλλά εκεί ή χάνονταν εντελώς ο δίσκος ακόμα και από το bios ή τον βλέπανε σαν 0byte.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε partition κατά την εγκατάσταση δείτε μήπως χρειάζεστε sata driver για τον controller της μητρικής για να φανούν σωστά.(ή γυρίστε το από το bios από ahci σε ide)

Εναλλακτικά δοκιμάστε και με το gparted

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...