Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το στοίχημα στο ιντερνετ..Καταρχήν,είμαι πάνω από 18.Έχω μια προπληρωμένη κάρτα η οποία όμως είναι στο όνομα του πατέρα μου(πρακτικά σε μένα ανήκει γιατί μόνο εγώ τη χρησιμοποιώ +τα χρήματα που περιέχονται σε αυτή ειναι δικά μου).Εάν γραφτώ σε κάποιο στοιχηματικό site ,θα υπάρξει πρόβλημα? Εννοώ,πρέπει το όνομα με το οποίο θα γίνεις μέλος σε τετοια sites να είναι το ίδιο με το όνομα του κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης?

Δημοσ.

Εάν γραφτώ σε κάποιο στοιχηματικό site ,θα υπάρξει πρόβλημα? Εννοώ,πρέπει το όνομα με το οποίο θα γίνεις μέλος σε τετοια sites να είναι το ίδιο με το όνομα του κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης?

Στο bwin που εκανα κατι αντιστοιχο δεν ειχα προβλημα, καλο ειναι ομως να κανεις κι ενα paypal ;)

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το στοίχημα στο ιντερνετ..Καταρχήν,είμαι πάνω από 18.Έχω μια προπληρωμένη κάρτα η οποία όμως είναι στο όνομα του πατέρα μου(πρακτικά σε μένα ανήκει γιατί μόνο εγώ τη χρησιμοποιώ +τα χρήματα που περιέχονται σε αυτή ειναι δικά μου).Εάν γραφτώ σε κάποιο στοιχηματικό site ,θα υπάρξει πρόβλημα? Εννοώ,πρέπει το όνομα με το οποίο θα γίνεις μέλος σε τετοια sites να είναι το ίδιο με το όνομα του κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης?

Θα εχεις προβλημα γιατι πολυ απλα οταν θα σου ζητήσουν σκαναρισμενη την καρτα θα αναφερει το ονομα του πατερα σου. Πηγενε στην alphabank και φτιαξε ενα λογαριασμο η περνα την σε Moneybookers! (PAYPAL αλλα για στοίχημα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...