anax111 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα tablet 7" ZiiO της Creative το οποίο δεν έχει Android Market και θέλω να του βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κατεβάσω ούτε στο tablet αλλά ούτε και στο PC για να κάνω την εγκατάσταση manual. To Android Market θέλει να "δει" κάποια από τις δύο καταχωρημένες συσκευές του λογαριασμού μου για να αρχίσει το κατέβασμα ενώ το AppBrain.com για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορεί να εγκαταστήσει την εφαρμoγή του στο tablet αλλά ούτε και στον υπολογιστή μπορεί να μου το δώσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Root για να του βάλω Android Market δεν θέλω να κάνω αφενός γιατί είναι πολύπλοκο αφετέρου δεν έχει πιστοποιηθεί για το μοντέλο των 7" και δεν θέλω να μείνω με ένα τούβλο στα χέρια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω το αρχείο apk στο PC μου από Market ή appBrain; Υπάρχει τρόπος να πάρω το αρχείο apk από το Galaxy μου ή από το Xoom μου και να το μεταφέρω στο Ziio; Υπάρχει τρόπος να βρω πουθενά αλλού το αρχείο apk; Ελπίζω στη βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω το αρχείο apk στο PC μου από Market ή appBrain; Υπάρχει τρόπος να πάρω το αρχείο apk από το Galaxy μου ή από το Xoom μου και να το μεταφέρω στο Ziio; Υπάρχει τρόπος να βρω πουθενά αλλού το αρχείο apk; Ελπίζω στη βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Απανταω με τη σειρα. Οχι. Ναι. Βαλε το My Backup στο Galaxy ή το Xoom. Παρε backup της εφαρμογης. Το apk θα αποθηκευτει σε εναν φακελο που λεγεται rerware. Βρες το, πετα το στο tablet και απο κει μπορεις να το τρεξεις με εναν file manager. Ναι, Google. Ελπιζω να βοηθησα
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πολυ καλη η λυση του stormrain και εδω και ποσο καιρο αναρωτιομουν πως μπορω να παρω το apk μιας εφαρμογης που εχω εγκατεστημενη....επισης αν μπεις στο 4shared θα την βρεις την εφαρμογη για να κατεβασεις το apk αρκει να την αναζητησεις με το ακριβες ονομα και να βαλεις την καταληξη. apk στο τελος του ονοματος.. Δεν ξερω αν παραβιασα καποιον κανονα του forum αλλα αν το εκανα συνχωρηστε με...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Mε δεδομενο πως αναφερομαστε σε εφαρμογες που διατιθενται δωρεαν στο market, οχι δεν παραβιασες καποιον κανονα.
anax111 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και την πολύτιμη βοήθειά σας. Χθες αργά το βράδυ τελικά βρήκα μόνος μου τη λύση χρησιμοποιώντας το ASTRO File Manager. Έκανα Backup τις εφαρμογές που ήθελα στο Xoom, όπου μου τις εμφάνισε στον φάκελο sdcard/backups/apps και από εκεί τις μετέφερα στην εξωτερική microSD. Εντύπωση μου έκανε πως το tablet δεν μου εμφάνιζε τις εφαρμογές στο PC όταν ήταν συνδεδεμένα στην λειτουργία αποθηκευτικού χώρου USB και έτσι έπρεπε να αφαιρέσω την microSD και να την συνδέσω απευθείας με το PC για να μπορέσω να αντιγράψω τα αρχεία apk. Αλλά τέλος καλό όλα καλά και το βλαμμένο μου ZiiO έχει επιτέλους ελληνικό keyboard. For the Record και για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα το Greek input method δουλεύει άψογα στο 7ιντσο ZiiΟ (όπως και το Anysoft Keyboard) και για να αντικαταστήσει το Android Keyboard πρέπει πρώτα να το τσεκάρουμε από τις επιλογές ρυθμίσεις/γλώσσα και πληκτρολόγιο και μετά να αγγίξουμε παρατεταμένα οποιοδήποτε πεδίο πληκτρολόγησης για να μας εμφανιστεί η επιλογή μέθοδος εισόδου και να επιλέξουμε το πληκτρολόγιο που θέλουμε. Φίλε stormrain το Google δεν μου έδωσε κανένα αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα στις αναζητήσεις μου διαφορετικά δεν θα έκανα post. Ούτε και στους "θείους" βρήκα τα αρχεία που ήθελα. Ελληνικές εφαρμογές δεν βρίσκεις εύκολα. Το 4shared φίλε MIKELTHEDRAMMER μου έδωσε ένα αποτέλεσμα για το anysoftkeyboard και θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά. Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ακομη αν θελεις να βρεις ολες τις ελληνικες εφαρμογες που κυκλοφορουν υπαρχει και το GreekAndroidApps που εχει ολες τις ελληνικες εφαρμογες του market,και λινκς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα