Hamurabi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και γω που νομιζα οτι αρεσει και στους αλλους αυτο το πιασιμο... μαλλον ειμαι μαζοχας. Παντως για να χαλαρωσεις, μετα τα βαρη κανεις πολλες διατασεις. και μετα εναλλαγες κρυου/ζεστου ντους. Επισης την επομενη μερα λιγο πολυ χαλαρο τζοκινγκ κανει πολυ καλο. Αυτα. Υ.Σ. Ειναι λιγο ειρωνικο να απαντανε ανθρωποι που δεν εχουν κανει ποτε γυμναστικη στη ζωη τους και αυτο πιστεψτε με φαινεται απτην απαντηση μερικων.
Dimitris362 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αμα δεν πιανεσε στο γυμναστηριο σημαινει οτι δεν το προσπαθεις αρκετα. Τωρα αν δεν μπορεις να κουνηθεις καθε βδομαδα απο το πιασιμο τοτε κατι λαθος κανεις πιθανοτατα στη διατροφη σου. Πιασιμο=μυικη αναπτυξη και no pain no gain.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κοίταξε να δεις, οι γνώσεις μου στο αντικείμενο είναι αρκετές, και η εμπειρία μου επίσης (ερασιτεχνικά εννοείται). Λοιπόν, thread starter, ο αποπάνω είναι φυσιοθεραπευτής. Αυτόν να ακούς.
Haldol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πάντως σήμερα βελτιώθηκα αισθητά. Αυτή τη στιγμή είμαι σχεδόν εντάξει. Δηλαδή νιώθω ακόμα κάπως πιασμένος, αλλά μπορώ να κάνω κάθε κίνηση, με ευκολία και χωρίς πόνο. Απλά έχει μείνει η αίσθηση του πιασίματος. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι τελείως εντάξει.
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αμα δεν πιανεσε στο γυμναστηριο σημαινει οτι δεν το προσπαθεις αρκετα. Τωρα αν δεν μπορεις να κουνηθεις καθε βδομαδα απο το πιασιμο τοτε κατι λαθος κανεις πιθανοτατα στη διατροφη σου. Πιασιμο=μυικη αναπτυξη και no pain no gain. Αυτο απο που προκυπτει? Εγω οσα χρονια γραφομουν γυμναστηριο(αναγκαζομουν να σταματαω λογω υγειας) παντα μου ελεγαν οτι ξεκιναμε με εισαγωγικο προγραμμα. Κι ο γυμναστης παντα με ρωταγε πως ημουν την επομενη μερα αν ειχα πιαστει κλπ. Κι οταμ του ελεγα οχι, μ λεγε τελεια και συνεχιζαμε..
slygeo87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά το πιάσιμο είναι αγυμνασιά. Με λίγη γυμναστική περνάει. Θέμα το κάναμε.
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά το πιάσιμο είναι αγυμνασιά. Με λίγη γυμναστική περνάει. Θέμα το κάναμε. Εννοειται οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. Εγω γυμναζομαι 10 χρονια. Παγκο κανω 120 κιλα και πιανομαι. λες να ειμαι αγυμναστος; 1
Haldol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Λογικά δεν εννοεί «αγυμνασιά» με την απόλυτη έννοια, αλλά πιο πολύ «περισσότερη γυμναστική απ' όση σηκώνει το σώμα σου». Εάν κάνεις πάγκο με 60 κιλά ας πούμε, θα πιαστείς; Λογικά όχι.
Freakster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 καλά 60 κιλά και πολλές 20 π.χ. επαναλήψεις μια χαρά πιάσιμο προκαλούν. βασικά στο στάδιο που είσαι, το να πιάνεσαι δείχνει ότι το παράκανες κάπως + με την επίβλεψη γυμναστή , αχρείαστα όπως έγραψε και ο λεφτερμπος. τώρα σίγουρα αν προχωρήσεις τη γυμναστική σου, προσπαθήσεις να σπάσεις πλατώ στις άρσεις σου αν θες να προκαλέσεις υπερτροφία, υπερπλασία, αυξημένες αντοχές, να εκεί το πιάσιμο θα είναι δικαιολογημένο. Τώρα δεν είναι. Και δε χρειάζεται πολλά για να περάσει λέμε, τίποτα. γράψαμε για τις διατάσεις; διατάσεις. Κράτα τις θέσεις για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα. Και ας πονάει στην αρχή μετά περνάει αυτός ο πόνος. και μετά περιμένω τα λεφτά που έδωσες για counterpain να πάω για καφέ δεν έχει ανάγκη η bristol myers squib
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εννοειται οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. Εγω γυμναζομαι 10 χρονια. Παγκο κανω 120 κιλα και πιανομαι. λες να ειμαι αγυμναστος; Δεν ξέρω τι πιάσιμο προκαλεί το body building πού κάνεις εσύ. Άκου 120 κιλά. Θα σε πάρω σε συναυλία..εγώ εννοώ να έχεις να γυμναστείς από το σχολείο και να πας να κάνεις κοιλιακούς πρώτη μέρα στο γυμναστήριο π.χ. ή να σηκώσεις κανένα βαράκι. Ε θα παραλύσεις...οπότε τη δεύτερη-τρίτη μέρα θα πρέπει να ξανά "ζεστάνεις" τους μύες σου για να φύγει ο πόνος.
Andreas2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Hyaluronic Acid κάνει καλό αν θυμάμαι καλά,κοίταξε και iherb.Επίσης κάνει καλό και για άλλα πράματα,π.χ. για δέρμα.
panagos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Και οι φακές κάνουν καλό Αντρέα2 αλλά για μυική αποκατάσταση μιλάμε..
skiabox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Counter pain πως βάζουμε στην πλάτη μας αν είμαστε μόνοι μας;
Haldol Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Στο ντουζ πως τρίβεις την πλάτη σου; Ντάξει, θα τεντωθείς λίγο παραπάνω, αλλά δεν είναι δύσκολο. Εκτός κι αν έχεις πιαστεί και στα χέρια.
skiabox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τελικά χρησιμοποίησα ένα χεράκι για ξύσιμο, αλλά από την ανάποδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα