leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 το μόνο που είναι σίγουρο ότι θα σε γιάνει, είναι επτά μέρες. Στο μεταξύ, μπορείς να δοκιμάσεις όλα αυτά που προειπώθηκαν, δηλαδή: (τα βάζω με σειρά από το περισσότερο προς το λιγότερο πιθανό να σε βοηθήσει) -ελαφρά αερόβια άσκηση, -μασαζάκι, -εναλλαγή ζεστού-κρύου (στο ντους ασπούμε) -διατάσεις πολύ ήπιες -ασπιρίνη, ντεπόν-παναντόλ κλπ. Γενικά θεωρείται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θεραπεύει αποδεδειγμένα αυτό που έπαθες (καθυστερημένος μυικός πόνος λέγεται, ή μυικός πόνος καθυστερημένης έναρξης), εκτός από τις 7 ημέρες (4 ως 7 για την ακρίβεια). Οι αλοιφές τύπου counterpain λογικά δεν θα βοηθήσουν, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να πάει τσάμπα η αλοιφή. Counterpain και biofreeze θεωρώ εγώ σαν καλύτερες.
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Όταν λέμε ελαφρά αερόβια; Άμα βάλω τα Asics δηλαδή και πάω για καμιά ώρα χαλαρό τρεξιματάκι θα βοηθήσει; Πως, αφού είναι άσχετα συστήματα; Σε χέρια-πλάτες-κλπ πιάστηκα, πως θα ωφελήσει αν κάνω αερόβια; Δε χάνω και τίποτα (στο διάδρομο του γυμναστηρίου όμως - όχι έξω στο ψοφόκρυο) να δοκιμάσω βέβαια. Πήρα μία Counterpain. Θα κάνω πιο μετά ένα μπανάκι και θα βάλω κι απ' αυτήν. Για φάρμακο τι λέει; Να προτιμήσω ασπιρίνη, Depon ή Norgesic που έχω; Το τελευταίο είναι μυοχαλαρωτικό.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 κάνε κινήσεις σαν αυτές που έκανες στο γυμναστήριο, αλλά χωρίς το γυμναστήριο Όπως έκανε η Πετρουλάκη στον πρωινό καφέ μωρέ, αερόμπικ χαλαρό. Μάλλον καλύτερο αυτό, παρά ο διάδρομος, αν δεν πονάνε πόδια-γάμπες κλπ. Από φάρμακα δεν κατέχω να σου πω υπεύθυνα. Ο γκούγκλης λέει ότι το norgesic είναι παρακεταμόλη με ολίγον μυοχαλαρωτικό, οπότε εγώ θα χτυπούσα ένα. Αλλά μην πεις σε κανέναν ότι στο είπα
Vaggos02 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κάνε το λάθος να βάλεις counterpain μετά από μπάνιο. Σαν να έπαθες έγκαυμα 27ου βαθμού θα νιώθεις για κάνα 20λεπτο.
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κάνε το λάθος να βάλεις counterpain μετά από μπάνιο. Σαν να έπαθες έγκαυμα 27ου βαθμού θα νιώθεις για κάνα 20λεπτο. Νωρίτερα τα postάρουμε αυτά ρε άνθρωπε! Στο πρώτο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμος να ξαναμπώ στη μπανιέρα και να ξεπλυθώ με κρύο νερό. Ντάξει, τώρα έφυγε η καούρα. Αλλά άπαπαααα... που να το 'ξερα ο καψερός;
Vaggos02 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Νωρίτερα τα postάρουμε αυτά ρε άνθρωπε! Στο πρώτο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμος να ξαναμπώ στη μπανιέρα και να ξεπλυθώ με κρύο νερό. Ντάξει, τώρα έφυγε η καούρα. Αλλά άπαπαααα... που να το 'ξερα ο καψερός; Το αβαταρ σου πιστεύω πως αντιπροσωπεύει πλήρως την αίσθηση!
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Περνάει με γυμναστική. Τρέξε. Αυτό ξέρω γω;
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ούτε voltaren χρειάζεσαι, ούτε μυοχαλαρωτικά και λοιπα. Αερόβια, διατάσεις και εκγύμναση (μετά απο 2 μέρες). Μόνο έτσι θα περάσει γρήγορα το πιάσιμο.
Freakster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Όταν λέμε ελαφρά αερόβια; Άμα βάλω τα Asics δηλαδή και πάω για καμιά ώρα χαλαρό τρεξιματάκι θα βοηθήσει; Πως, αφού είναι άσχετα συστήματα; Σε χέρια-πλάτες-κλπ πιάστηκα, πως θα ωφελήσει αν κάνω αερόβια; Δε χάνω και τίποτα (στο διάδρομο του γυμναστηρίου όμως - όχι έξω στο ψοφόκρυο) να δοκιμάσω βέβαια. Πήρα μία Counterpain. Θα κάνω πιο μετά ένα μπανάκι και θα βάλω κι απ' αυτήν. Για φάρμακο τι λέει; Να προτιμήσω ασπιρίνη, Depon ή Norgesic που έχω; Το τελευταίο είναι μυοχαλαρωτικό. για το πιάσιμο απο τη γυμναστική όλα αυτά; για το "πιασιμο" απο το φαρμακοποιό τι θα πάρεις;
Frain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Γιατί; Σκληρηνση φλεβων φλεβιτιδα... Link Αμα παιρνεις και κορτιζονι μαζι την εκατσες...το λεω γτ εχω εμπειρια 2 χρονια τωρα.
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 counterpain και υπομονή Γιατί counterpain και γιατί υπομονή; Το πρώτο είναι ανούσιο, ο πόνος υπάρχει γιατί οι μυς του προσπαθούν να "αναδομηθούν". Είναι φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού. Η υπομονή θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. 3 μέρες την εβδομάδα προπόνηση, με μία μέρα κενό τουλάχιστον ανάμεσα. Διατάσεις αρκετές να κάνεις, και πριν και μετά την εκγύμναση κάθε μυικής ομάδας. Έτσι θα αποφεύγεις το πολύ πιάσιμο.
lary7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και μια συμβουλη απο εμενα που την πατησα προσφατα.Πιασιμο σημαινει κατεστραμενους μυες που σημαινει το ενζυμο cpk που εχεις στο αιμα σοη ειναι στον θεο. Το ενζυμο αυτο αποβαλεται απο τα νεφρα οποτε μεχρι να ξεπιαστεις παρτο χαλαρα χωρις εντονη γυμναστικη και πινε πολλα νερα μην παρεις κανενα νεφρο στο χερι. Αμα παντως ο γυμναστης σε ζορισε αγυμναστος τοτε ειναι γτπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα