Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link

Linkκωτσο[/url]+ tv tuner

δεν ξερω πόσο ειναι η αρχική τους κλπ..

αν εχει αυτο ασπουμε κοντά στα 400 δεν θα με χάλαγε.. Link

Επεξ/σία από astymagos
Δημοσ.

Link

ισχυει επισημα απο την apple και για ολους τους επισημους συνεργατες λιανικης πωλησης και για τα καταστηματα apple premium seller

Δημοσ.

http://utf.rdir.de/form.do?agnCI=587&agnFN=fullview&agnUID=A.B.a_-.Doj.9ZCx.qjmzxD8JdYbSScXMFsZTEw

Ελπιζω να δουλευει το λινκ.

ισχυει επισημα απο την apple και για ολους τους επισημους συνεργατες λιανικης πωλησης και για τα καταστηματα apple premium seller

αφορα και Mac mini;

Δημοσ.

Link

Θα ισχύει σίγουρα για τις τιμές λιανικής και όχι για τη φθηνότερη του skroutz...

Οπότε έκπτωση 123 στα 679 οπότε τελική 556.

Δημοσ.

Μήπως έρχονται καινούρια imac & macbook με ivybridge?

Και εμένα με παραξενεύει αυτή η κίνηση της apple. Το pro δλδ με 1136 είναι μια χαρά τιμή..

Έχει ασχοληθεί κανείς μήπως βγαίνουν οι καινούριοι στα κοντά ?

Δημοσ.

Και εμένα με παραξενεύει αυτή η κίνηση της apple. Το pro δλδ με 1136 είναι μια χαρά τιμή..

Έχει ασχοληθεί κανείς μήπως βγαίνουν οι καινούριοι στα κοντά ?

κανα 3 μηνο...

Δημοσ.

Αν και απαντήθηκε παραπάνω το ερώτημα θα ξαναρωτήσω...Η έκπτωση ισχύει και για τα Mac Mini ; Γιατι σε αυτό το Link και πατώντας στο "Βρείτε το δικό σας Mac " βγάζει και τα Mac Mini ....

Δημοσ.

και στα Public ισχύει που εδω Θεσσαλονίκη εχει μεγαλύτερη ποικιλία απο οτι στα mediamarkt. Βέβαια και στα 2 έχει τις γνωστές τιμές και όχι τιμες skroutz οπότε δεν νομίζω να αξίζει η διαφορά. Θα δούμε...

Δημοσ.

δεν είναι και λίγα 123 ευρώ έκπτωση για αππλ που δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις... το θέμα είναι αν ισχύουν και οι επιπλέον παροχές που έδιναν κατά καιρούς διάφορα καταστήματα που είχα ρωτήσει, πχ. διπλάσια μνήμη ή 12/18 άτοκες ή δωροεπιταγή 70ε

Δημοσ.

δεν είναι και λίγα 123 ευρώ έκπτωση για αππλ που δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις... το θέμα είναι αν ισχύουν και οι επιπλέον παροχές που έδιναν κατά καιρούς διάφορα καταστήματα που είχα ρωτήσει, πχ. διπλάσια μνήμη ή 12/18 άτοκες ή δωροεπιταγή 70ε

Νομίζω η δωροεπιταγή των 70 ευρώ ίσχυε στο Golden-I μέχρι 31/12...Έχει κανένας καμμία ενημέρωση για ποια Mac ισχύει η προσφορά ; Βλέπω η Ηλεκτρονική έχει σε αυτήν την προσφορά το προηγούμενο Mac Mini 2010 στην προνομιακή τιμή των 759 ευρώ :-)

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/tag/product/list/tagId/363/?dir=asc&order=price

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...